selamlar,
Araç 1.5 dci clio 3.2006 model.65 lik. yazılım,down pipe,düz boru,warex ve intercooler.toplam ne maliyet olur ve kaç hp alırız.
Not:bu modellerde turbo var fakat cooler yok.
selamlar,
Araç 1.5 dci clio 3.2006 model.65 lik. yazılım,down pipe,düz boru,warex ve intercooler.toplam ne maliyet olur ve kaç hp alırız.
Not:bu modellerde turbo var fakat cooler yok.
2011 Multijet Grande Punto 1.3 Şu anda Manisa da Dr. Ecu ile çalışan bir arkadaş tarafından arabama yazılım yapılmakta. Oğlum götürdü. Ben şehir içinde az yaksın , uzun yolda performansı arttırsın deyince soft yazılım yapalım dediler, daha önce konuştuğumuzda.. Bugün bu uygulanıyor. Yorumunuz?
ÇİZİK BİR ELMAS, ÇİZİK OLMAYAN BİR ÇAKIL TAŞINDAN DAHA İYİDİR
Yazılım atıldı dün. İşlem tamamlandı. Bugün testler yapılıyor. İlk izlenim ; turbonun 2. viteste gaz verince üfleme sesi var ve siyah duman atıyor. 2 viteste araba kalkışta çok seri, uzun yolu deneyemedik henüz. hafta sonu inşallah..
ÇİZİK BİR ELMAS, ÇİZİK OLMAYAN BİR ÇAKIL TAŞINDAN DAHA İYİDİR
Makyajlı 1.18i F20 , 1.6 motor ve F30 3.18i .2 Araca en soft şekilde ne yapılabilir , fiyatları ne olur ? Teşekkürler.
Merhaba 1.2 TSI manuel 6j kodlu ıbıza araca yazılım sonrası kaç bg alabiliriz maliyeti ne olur ?
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Selamlar.
Standlone ecu icin yazilim fiyati verebilirmisiniz. Arac toyota corolla. Ecu beast ems . Tesekkurler.
Merhaba astra k 1.4 150 hp aracım var yazılım da nasıl bir güç elde ederiz maliyeti ne olur? teşekkürler
1.4 tsi 122hp motor kodu caxa passat için yazılım yaptırmak istiyorum kutu içi k&n filtrem var soft yazılım yapılsa hp tork ne alabilirz fiyat nedir
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
1.4 tsi 122hp dsg passat aracıma cuma günü yazılım yaptırdım dün denemek yola cıktım. Araç 156km/s ileri geri şeklinde silkeleme yaptı ve dahada hızlanmadı bıraz hızımı düşürdüm tekrar hızlanmayı denedım bu sefer 183km/s civarında aynı olayı yaptı. Hızımı daha da düşürerek tekrar denedim 143km/s cıvarında yaptı dipgaz yaparak yapmadım bu denemeleri 70 civarı giderken hızlanmaya gecerek denedim. Sebebi nedir aracın yagını 1 gün once yaptırdım kutu içi k&n filtre mevcut aracın km si 109 binde
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
Çorlu bayinizde yazılım yapılmıştı aracıma. Şimdi dpf iptali de yapmak istiyorum. Ayrıca EGR iptal edildi denildi bana ama araç ara sıra EGR arızası veriyor.
Maliyet için bir pm alabilir miyim? Teşekkürler.
Abi 1.4 tsi 122hp caxa kodlu jetta var. Soft olarak ne alırız güç, yakıt ne kadar düşer. Araç full servis bakımlı 28.700 km'de daha. Kolay gelsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)