2016 Mercedes c 180 1.6 benzinli,güç ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?Teşekkürler.
2016 Mercedes c 180 1.6 benzinli,güç ve fiyat bilgisi alabilirmiyim?Teşekkürler.
Merhaba ,astra j 1.3cdti yazılım hakkında fiyat bilgisi alabilir miyim dpf egr iptal etmesek dpf nin hızlı dolması gibi bir sorun yaşar mıyız
Merhaba hayırlı geceler, sorun problemini cozemedigim icin sizlere sormak istedim.
1.4tsi 2012 polo gti 85xxx km aracimi yeni aldim. Araca dizelden gecis yaptim 1.6 tdi motorlar hakkinda bilgim var fakat tsi hakkinda cok fazla bir bilgim yok. Aracimi aldim temde sakin giderken sollama yapmak icin dip gaz yaptim ve aracta gaz kesme problemi yasadim. Bir kac gun sonra arac epc yakti dusuk hizda yine kesme yapti saga cektim stop ettim ve calistirdim duzeldi. Sonrasinda ariza isigi yakmadan bir kac kes daha kesme olayini yasadim , problemle karsilasan ve deneyimlerini paylasmak isteyen varsa sevinirim? Arac motor isindiktan sonra rolantide calisirken hafif sallantili calisiyor, 3 4 sn de bir sirkeliyor ..
selam 2016 kışın yazılım yenilettim (daha önce de dr.ecu idi), o zamandan beri yakıtım çok yükseldi cooper s n18 , kışın 15 lt yakıyorum yazın 13.5L ... Diğer yazılımlı araçların 10-11 lt civarı yaktığını gördüm aynı araçta yani... 4 yıldan bu yana cooper s yazılımı update oldu mu ? Daha iyi bir hale gelmişmidir yani getirip tekrar bi yazılımı yeniletmek istiyorum. Neden 4 yıldır gelmedin derseniz araçta bir sorun yok baya baya gidiyor ama 15 lt katlanılmaz oldu artıkAy başında servise gelicem maslağa direk geleyim mi yoksa gelmeden 1 gün önce arayıp randevu mu alayım çünkü karşıdan geliyorum gel git zor oluyor.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Reno 1.5dci sedan 2006 model 85 lik olan stage 2 veya 3 yaptıran oldumu merak olarak sordumda?
Stage 1 yazılımla 105/250 tork oluo galiba?
" 3'ten 2'ye
Merhaba. 2014 Ford Courier 1.5 tdci ve 2005 impreza wrx ( stock araç ) için değer e fiyat alabilir miyim?
Merhaba ; corsa 1.7 dti aracıma dumansız soft yazılım yaptırmayı düşünüyorum alt devirlerin biraz canlanması için,fiyat öğrenebilirmiyim?
Dr. ecu çalışmalarını sosyal medyadan sık sık takip ediyorum. benim sorunum sizin çalışmalarınızdan biraz farklı.
Astra J 1.6 atmosferiklerin lpg kullanımında subap eritme sorunu var. bir kez başıma geldi subapları değiştirdim ve afr ayarı yaptırdım. son zamanlarda performansta düşüş hissediyorum ve fakir karışım uyarısı alıyorum. benim merak ettiğim konu şu. Dr. ecu lpgli araçlara yazılımı tavsiye eder mi ya da afr ayarı yapar mı? benim isteğim hem subapları korumak hem de biraz performansı biraz canlandırmak. tavsiye ve fiyat bilgisi alabilir miyim sizden?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)