Gerçekten atmosferikte bukadar değişim büyücülük resmen.
Printable View
Gerçekten atmosferikte bukadar değişim büyücülük resmen.
yakıtlamı çıktı sonuç ? maşallah büyük değerler 106 için..
güle güle kullanın..
Maşallah o gücü canlı canlı dinlemek ve bianda ekranda o değeri görmenin hissi paha biçilemez işte:) emeği geçen herkesin emeğine sağlık tekrardan maşallah Selçuk abi:)
maşallah 106 lar çıldırdı:)
Tebrikler Selçuk çok güzel güçler çıkıyor 106 lardan bu sıralar.
Bu arada 1600cc için çok süper bir güç nerdeyse S1600 olmuş araba...
Selçuk maşallah..Emeğinizin karşılığını aldınız.Suat abinin ellerine sağlık, o yaparda olmazmı ;)
araç güzel olmuş dynamicste o güçler harika yapanın eline sağlık sadece eline benim yapım böyle irdelemeden duramıyorum :)
Arabanın setabını yunan yapmış hazırlamış fakat Selçuk ta inanmış ve bu yolda yürümüş sonucuda tatminkar olmuş
Böyle bi setap hazırlamak ve yapmak gerçekten zor ve uzun bi dönem istiyo o yüzden Selçuk u ve ekibini burdan tebrik ederim
Ayrıca tatlı tatlı atışmaya devam edinki Peugeot lar hızlansın rekabet olunca arabalar dahada hızlanıyo :)
İns kardesim ufak dokunuslarla bakicaz artik:)
Amin cok tesekkurler
Eyv baskan:)
Eyv abi
Abi daha masturbasyona gerek yok arac ROL ing arabasi sökücem ve yaristan yarisa cikaricam artik kim denerse deneriz:)
Ayni takimdayiz kanka:icon_tup:
Eyv:)
Evet sonuc yakitli
Eyv kardesim 200 ustune cikmak 106 icin bir hayeldi en azindan bnm hayelimdi ve oldu o mutluluk hicbir seye degisilmez:)
Eyv abi
Eyv bora abi sagolasin
Aynen sagol
Harbiden dogru diyosun kanka peugeot makineler suan cok iyi yerlere geldi
şu aralar 106lar otobanlara sıgmaz oldu , en iyisi yunanlılarla voyvodın otobanında roll yapmak lazım DIT DIT DIT CALİSTEAS :) MAŞALLAH BİZİM 106'LARAAlıntı:
Ayrıca tatlı tatlı atışmaya devam edinki Peugeot lar hızlansın rekabet olunca arabalar dahada hızlanıyo
Maşallah selçuk bu hacimde bu güç çok başarılı nazar değmesin
olaya şu açıdan bakmak lazım;
Stock bir 106 GTI DynoDynamics de en baba 110hp verir herhalde, o kadar bile vermez belki...
1600cc
110hp den, 203hp ye...
aşırı besleme yok ! atmosferik...
her yiğidin harcı değil;
106 gti lar yürüyor Selçuk, lafımız yok :)
Maşallah, emeğinize sağlık...
doğru ellerde, doğru sonuçlar alınabiliniyor demekki...
Dr. benim sonucu da sen ekler misin ben mi açıyım konuyu :D
Hay maşşallah 1600 cc de evrim :D
hey maşallah. emeğinize sağlıkta bu nedir ya:D kazasız belasız gazlamalar..
masallah kazasız belasız sürüşler rekor bgler bunlar 1.6 için izlemesi keyifli olacaktır helal olsun baska bişey denmez bu duruma
Maşallah selçuğum valla evrim geçirttiniz mami abi ve sen bu 106lara Allah eline kolunuza kesenize zeval vermesin;)
Ama ben standrt araba yaparim 2 boy gecerim:soru: :D:D
Buda bonus olsun
http://i1133.photobucket.com/albums/...ps3a4488d3.jpg
Krank piston capinda kol uzunlugunda degisiklik yapmadan guzel sonuc. Tebrikler. Fikir alisverisini herkez yapiyor ayrica.
Güle güle gazla Selçuk. Çok para harcadın ama değdi gerçekten. Değerin güzel olması yanında eğri çok düzgün ve iş yapar bir eğri. Yanlız şahsi görüşüm bu saatten sonra yakıt karşımı ve biraz farklı ayar ile en fazla 3 hp kadar daha alabilirsiniz gibime üstüne mekanik bir değişiklik yapmadan parça koymadan felan. Setupın limitine çok yakınsınız.
İlk ikisi doğru.
Abi istedigimiz havayi almiyor hala arac onun uzerine yogunlasicaz biraz bakalim pompa buji fln hala standrt ne hp artisi olur bilmem ama iglesicegi kesin:)
Maşallah hayal ettiğim gücü almışsın, darısı başımıza
maşallah selçuk ellerinize sağlık kesene bereket
Helal olsun çok sıkı bi gti maşallah değerlere,duruşuna.Bu aracı görünce gti ıma daha da aşık oluyorum maşallah.
Maşallah yavrum. Afrika'dan Dondugumde bi gezdir beni bu canavarla.
Maşallah:icon_tup:
Kanka masallah diyelim gecelim.
Yunan hep yunandi ama bu kadar hizlisini yapan cikmadi :cool:
MaşAllah ROL 106'ya.
Selçuk kanka projeyi konuşuyorduk sizdeyken, şimdi gerçek oldu.
Çok güzel değer, emeği geçen herkezin eline emeğine sağlık.
Suat abime selamlar :)