Yaz bitti benim seyahatler bitmedi :) Tekne emrinizde Selcukla alin cikin gezin deniz otobusleriyle rol yapin ama damsiz bindirmem haberiniz olsun :D
Printable View
Selcuk evli barklı adam yoldan çıkarmayalım :)
:icon_tup::icon_tup:
Aynen kanka yaptik oldu valla:) a.s
Abi erken basmasa gecerdim ben onu :):)
Ufak kacamaklar pembe yalanlar hayatinizi kolaylastirir:D
Maşallah ROL 106mıza selcuk birazdaha iyi olaca inşallah:). DR özgünün katkılarıyla
mal olmuş mermi !!! kardeşim allah agız tadını bozmasın emeği gecen herkesİ tebrik ederim 1,6 makinadan bu güç TR standartlarında şaka gibi :)
MAŞALLAH MAŞALLAH...
ALLAH tekerine taş deydirmesin 106'tıda bu gucleri yakalamak muhtesem suat abi biraz daha gıdıklar bunu :D
maşallah emeklerinize sağlık :)
Maşallah emeklerinize sağlık selçuk abi, tebrikler..
Valla helal be demek ki 1.8 2.0 2.5 motorla iş bitmiyo bunuda bize gösterdiniz emeği geçen herkesin eline sağlık helal crm bide rol kulanan selçuk ulunca eyvahhh eyvahhh
cok ıyı deger masallah
Maşallah çok güzel sonuç ellerinize saglık kesenize bereket :)
+10 hp daha var onuda al bi ara ;)
maşşallah dahası varmı bukadarmı :):)
Bi ufak güncel olsun o zaman :)
Eline saglik Baskan
http://i1133.photobucket.com/albums/...psc79e8244.png
hey maşallah, Allah kaza bela vermesin kardesim.. :icon_tup:
Nasıl sapladım o gece :D :hahaha: çok adaletli basarım
Hey maşallah tosunuma :D
Selçuk abi maşallah hergeçen gün ROL formlanıyor:) Tebrikler emeklerinize sağlık:)
maşallah yaw neler oluyor bu 106 lara :D
Maşallah selçuk çok iyi değer, aracı konya ya getirmeyi düşünüyor musunuz ?
Maşallah selçuk çok iyi değerler. Facebookta sanki bir tık daha iyi gördüm gibi hatırlıyorum ama :)
206 güzel rakam gerçekten. az daha gıdıklandımı biraz daha çıkarabilir bana göre.
conta yok sanırım aracında.ölçümde yakıtta yapılmadı heralde.eğer bunlar yok ve yapılırsa 215 leri direk görür bana göre.deniz seviyesinde olmanın güzel yanları :) sırf bu yüzden istanbula tayinimi istemeyi düşünüyorum :)
pistonuna kötü yakıt değmesin başarılarının devamını dilerim...
mşllh. 1.6 106 ya harikalar yaratıyorsunuz.
dertsiz tasız binmek nasip olsun inşallah.
maşallah Selçuk kazasız belasız ...
Aynen bro buda cepte boyle bsy var:D ama bunu bi kere gorduk diye koymadim?
http://i1133.photobucket.com/albums/...psb8f901a3.jpg
Bu sene Altın yıl oldu cok tabular yıkıldı kadro yıne aynı seneye Allah buyuk :)
Maşallah kardeşim ağız tadıyla bın ay basına 5 beygır ılerleme var ıkı ay sonrayı beklersen nolur kımbılır :)
teker gücü kaç kw çarpansız ölçülen
maşallah çok iyi rakam
tutmuyo dynamics direk teker gücünümü ölçüyo :) yok artık teker gücü 206 hp olan 106 bu motor gücü motor gücü isterse 1000 hp olsun ben sadece teker gücünü sordum kw olarak çarpansız ölçülen
Maşallah selçuk usta.. emek harcayanların emeklerine sağlık kesenize bereket..
diğer atmo araçlar ile deneme fırsatnız oldumu ?
en güzeli :D yolda hissetmekte merak ettim motor gücü fena teker gücü kaybını görürdük.araç tamam 900 km kaldı rodaj için sonra ayar için gelicez istanbula :D
hay maşallah kanka çok iyi söylenecek bişeyde bulamıyorum ama bildigim tek bişey var en iyisini hakediyorsun
:icon_tup: