hey maşallah. emeğinize sağlıkta bu nedir yakazasız belasız gazlamalar..
masallah kazasız belasız sürüşler rekor bgler bunlar 1.6 için izlemesi keyifli olacaktır helal olsun baska bişey denmez bu duruma
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Maşallah selçuğum valla evrim geçirttiniz mami abi ve sen bu 106lara Allah eline kolunuza kesenize zeval vermesin![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
Krank piston capinda kol uzunlugunda degisiklik yapmadan guzel sonuc. Tebrikler. Fikir alisverisini herkez yapiyor ayrica.
Güle güle gazla Selçuk. Çok para harcadın ama değdi gerçekten. Değerin güzel olması yanında eğri çok düzgün ve iş yapar bir eğri. Yanlız şahsi görüşüm bu saatten sonra yakıt karşımı ve biraz farklı ayar ile en fazla 3 hp kadar daha alabilirsiniz gibime üstüne mekanik bir değişiklik yapmadan parça koymadan felan. Setupın limitine çok yakınsınız.
İlk ikisi doğru.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abi istedigimiz havayi almiyor hala arac onun uzerine yogunlasicaz biraz bakalim pompa buji fln hala standrt ne hp artisi olur bilmem ama iglesicegi kesin![]()
Maşallah hayal ettiğim gücü almışsın, darısı başımıza
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Helal olsun çok sıkı bi gti maşallah değerlere,duruşuna.Bu aracı görünce gti ıma daha da aşık oluyorum maşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)