Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Benden guncelletionbugun patronla teslim aldik 105.460 otm. xf low deck space cab retarder xenon adr alcoa aluminyum jantlar baya bisi var
![]()
körler sağırlar
Volvo hepsini ezer panpa yeni fh silecek ortaligicift kavramali sanzimana gectiler ki kabin fena scania falab i ih
![]()
körler sağırlar
DAF'a maşallah Semih abi. Lojistik sektöründe çalışıyorsun galiba ?
Euro Truckta bile DAF sempatizanı oldum bu aralar zaten.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
volvo kesınlıkle tr aracı degıl bundan herkez emın olsun..
tr de oncelıkle scania sonrada mercedes axor gelir..
mercedesin tercih edılme sebebıde parça ucuz olmasıdır..
her ne kadar parça ucuz olsada aslında eve yere sokulmıcak bır cekıcıdır)
bende scania g420 ve merdedes axor 1840 var hatta merso satılık)
Volvo scania veya mercedese göre üstün araçtır kabin körükleri bağlantıları vs daha iyidir he parçası pahalıdır ama çok kolay bozulan bir marka değildir
aynı model aynı anda bir scania ve volvo al, ikiside 3 4 şöför değiştirsin, scania sağından solundan ses vermeye vs başlayabilir, çamurluk bağlantıları mekaniği volvoya göre biraz zayıftir, ülkemizde sattı retarderın standart olması biraz cazip geldi volvo belki biraz fazla yakar eski modeller ama tırdır, özellikle şöför konforunu düşündüğünde şu an üstüne kabin yok bence
mercedesin neden kullanıldığı ***** takır takır yağ yakabilen motor mercedesin enjektör setini sallıyorum 600 liraya alırsın volvonun tek enjektörünü belki 600 euroya alamazsın
baya volvo gördüm ki volvoyu severim 1.5 milyonda da gördüm 2 milyonda ama halen dip diri duruyor, o şekilde scania ya pek denk gelmedim bir iki tane biliyorum onlarda başından beri şöför değiştirmemiş tırlar tabi scania olacaksa da r serisi olacak ayrıca v8![]()
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)