benim peder bey tır tamircisi.
eskiden çektiğim fotoğraflar ve videolar vardı.
70lerin mack tırlarıyla alakalı
motorunun yerde çalışması, eksozsuz emmesiz falan videoları vardı umarım bulabilirim![]()
benim peder bey tır tamircisi.
eskiden çektiğim fotoğraflar ve videolar vardı.
70lerin mack tırlarıyla alakalı
motorunun yerde çalışması, eksozsuz emmesiz falan videoları vardı umarım bulabilirim![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
fotoğrafları şimdi ekliyorum![]()
benim gözlemlediğim gerçekten güzel olmuş ben çok beğendim zaten merakla bekliyordum nasıl olduğunu tabii şu an itibariyle bu tırın opsiyonları farklı ön süspansiyon düzeni farklı, bağımsız süspansiyon bu tırda yoktu muhtemelen oda opsiyon listesinde yalnız önde ters yaya benzer biraz değişik bir yay tasarımı kullanmışlar pratikte yolda nasıl iş yapar görmek lazım, iç mekan gerçekten güzel deri direksiyon vs vardı bu tırda kabin globetrotter dı xl kabin değil yalnız space cab daf a yakın bir yüksekliği var farları stopları gerçekten güzel led stop var ad blue tankının ayakları falan biraz daha güçlü geldi bana tasarımda bazı değişiklikler var yalnız ayakkabısız kullananlar belki kapı tasarımından dolayı ayakkabıları ıslanabilir kapıların ön kısmı açık belki ileride kapatırlarfotoğraflar aşağıda umarım beğenirsiniz
![]()
körler sağırlar
geçen gebzeden gelirken 25 30 tane bu manlardan arka arkaya gidiyordu bu arada volvo nasıl tır yapmış öyle dibim düştü
http://s1307.hizliresim.com/1c/l/qgrfw.jpg
Ecufast yazılım ve araca alışma evresinden sonra boş olarak yakıt ekrandaki gibi,dolu 24.25 ton yüklediğimde % 30 yada 31 yakıyor.
Senna volvo gerçekten güzel kabin yaptı helal olsun .
Bu arada koçkar krom harici çekiciyi güzel bir hale getirebilecek varmı ?
Standart dolaştığımız yeter
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Harikalar yahu . Kokpitler falan fenaa . Hele birinde 1350 nm diyodu nedir o öyle ya . boşken bas uçar gider![]()
fh 16 750 kullandım bu beyazlar tam dolu değildi opsiyon olarak yalnız fh 13 540 ve rh16 750 kullandım ayrı dünya gerçekten 750 bağımsız süspansiyondu önde klasik dingil yok yolda güzel gidiyor güç zaten ciddi şekilde çok iyi
actrosu iskenderin oraya çek yapın paslanmazdan egzozu görünümü geç işlevi olsun güç alınır kanımca![]()
körler sağırlar
Uploaded with ImageShack.us
soldaki benim sene 98 olması lazım yandaki slx i sıfır almıştık sanırım
babam bu tırla tüm türkiyeyi dolaşmıştı içinde yatardım bende hep kaç kere gizli gizli uzun yola gitmiştim![]()
no post aldığımdan beri baya boş kaldı tekrar canlandırmak lazım.
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Arkadaşlar her zaman merak ettiğim bir şey var Otobüs-Tır vs. bu tip araçların kadranlarının sonu 125 km\h. Bu hızın üzerine çıkamıyorlar mı ? Dünyaca geçerli bir kural mı?
Dizel motorların ömrü için yüksek devir çevirmek zararlı, hız felakettir bu tip büyük araçlar için, yaraış arabası değiller sonuçta, kontrolü zor olur, büyük tekerlek çapı, elektronik sınırlandırıcı vs bir sürü şey okudum. İnternette de efsaneler dolaşıyor bu hız konusunda.
Bir de sizlere sormak istedim. Tam yeri diye düşünüyorum. Teşekkürler.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel araçlar gerçekten dedemin vardı zamanında 4-5 tane aygaz tankeri bıraktı mercedes kullanıyordu hep benim hatırladığım son 3 çekici 18.40 tı farklı model.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)