güzel olmuş gayet.
lüks aracı olanlar için 15 bin birşey değil.bunu 2-3 bin yapsalardı şuandan itibaren her araçta görürdük.bence özel bi çalışma,değeride öyle olur.
Bende eskişehirde bu tür işlemlerin yapıldığı bi firmadayım patronum geçenlerde iş için ankaraya gittiğinde gmg garage da uğramış zaten sürekli orasıyla irtibat halinde kendisi ve bu folyodan küçük bi parça almış akşam dükkana geldiğinde folyoyu inceleme fırsatı buldum bu folyonun ne karbonla nede hiç bir folyoyla alakası kesinlikle yok aşırı farklı bi malzeme araba kaplarkende aracın herhangi bi yerinde normal bi cast folyoyu ısıtıcı yardımıyla şekil verdire bilirsiniz ancak bu malzemede esnetme şansınız aşırı derecede az ve ısının ayarını kaçırdığınız anda malzeme beyazlaşıyo bükülü değişik bi hal alıyobenim izlenimim bu
ve inanmayanlar içinde söliyim folyonun maliyeti gerçekten çok pahalı benim izlenimlerimide göz önünde bulundurursanız işçiliğin önemide ortaya çıkıyo
![]()
GMG ufomobil..![]()
çok sert. ferfena olmuş. sallayın fiyatını şahane olmuş.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bilmiyorumda 4 milyara istediğiniz hb arabayı yaparım benruhsata da işleniyormuş nasıl oluyo bilmiyorum mat gri den önce bunu da düşündümde babam parçalarım o arabayı diyince vazgeçtim
güzel ama herzaman olmayacak bi renk bence
Drops upon Death . .
yahu arabayı gümüş kaplasan,altın suyuna batırsan o kadar tutarbence çok güzel ama o paralara yazık.en nihayetinde folyo
Yorumları gerçekten anlamsız buluyorum 15 değil 30 olsa ne olacak fiyatı, adamda para varsa yapar arkadaş, gereksiz değmez falan yazılmış yorumlarda, bana göre kaput altına 15.000 TL gömmekle 15.000 TL ye kaplatmak arasında hiçbir fark yok, kimi yürütmek ister kimi de tüm bakışları üzerine çekmek, şimdi headers düz boru metanol kit cart curt olsaydı şu konuda herkes maaşallah yazardı, bakan defalarca tekrar bakar bu arabaya 15.000 her şekilde değmiş. Araçta zaten üst seviye bir otomobil.
Maaşallah araca yıkım olmuş..
CAN CEYLAN
çılgın duruyor ama teneke jant varmış gibi duruyor jant rengi değişmeli bence..
Asıl sancı uyandığında..
muhteşem duruyor maşallah
fiyatıda iyi olmuş şimdi bunun ucuz olupta şahinlerde olduğunu düşünün boku çıkarçamurluğa garip garip logo yapıştırmadan sonra bunların moda olduğunu düşünün.
videoda çok güzel olmuş esnaf taşlamaz inşallah ufo zannedipte![]()
2000 A3 8L
bu tarz bir kaplama biliyordum ben arabayı komple değilde lokal olarak yani atyorum sadece bagaj yada sadece çamurluk olarak çok şık olur bence
alüminyum folyo spec doğanlar şahinler peydah olursa piyasaya
edit : plasti dip ten şaşmamak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)