Bazı adamların B.ku çıktı arkadaşlar, lütfen çocuk yaparken tekrar düşünün.
Printable View
Bazı adamların B.ku çıktı arkadaşlar, lütfen çocuk yaparken tekrar düşünün.
vosvosum olsada air yaptırsam,yok ki bi takamız :) anıl bana taka al.
Bendede megane 2 var şu çocuk yüzünden meganeları aşağılayamayın nolur kanıma dokunuyor :(
Otomobil sevdası insana oldukça fazla haz veren bir hobidir.Hizmet amacı belli olan bu tarz forumlarda araçları değerlerine ya da markasına göre değerlendirmek çok anlamsız.Önemli olan otomobilinin senin gözüne hoş gelmesi.10 - 15 milyarlık takaya air yaptırmak şuan ortalarda gezen çoğu değerli görsel modifiyeli araçtan daha çok dikkat çeker diye düşünüyorum.Otomobil sevdası sadece 4-5 yıllık pahalı araçları sevmekle ya da sahip olmakla oluşmaz bence.
taka ney ? :D
Taka bu:D Zamanında param yetmedi air taktıramadım. Benzinede yetişemedim çok yakıyordu. Bende sattım :D :D :D :D
Kredi kartı kullansaydım böyle olmazdı:D
http://i39.tinypic.com/fu0r4m.jpg
Hazır torsiyonlu araba fotosu koyunca aklıma bir soru geldi.
Arka süspansiyonu torsiyon olan araçlara air uygulanabiliyor mu? Arka kısımda tadilat vs. gerekiyor mu? Nedir ne değildir? Bilgisi olan var mı?
Cok guzel gorunuyor jantlarin rengi iyi
Arkadaşa gerekli cevap verilmiş. Ama cidden çok ayıp ya para konusuyla dalga geçmek nedir. Kimsenin alın teriyle aldığı şeylere alay etmeye hakkı yok.
eren abi senin aracın satılığa çıkmış tekrardan 16.500 tl istiyoalrdı yanlıs hatırlamıyosam