demek istediğini aslında çok yanlış anlamışsınız
bazı araçlar air ile sanki tam düşmemiş hani air'in hakkını tam verememiş gibi duruyor
anlatmak istediği o Mert'in
o tarz araçlar için bende bu tarz yorumlara katılıyorum
Printable View
Ben de katılıyorum, orjinal jantlı full stock araçlara air gerçekten hiç yakışmıyor. Ha yapar yapmaz orası beni ilgilendirmez ama air yapıyorsan iddialı bir jantla, yıkım bir görüntü oluşturman lazım bana göre. Örnek vermek gerekirse önceki sayfalardaki Latitude, yay veya coil ile ayarında basılsaydı daha çok beğeni toplardı bana göre. Daha önce de söylediğim gibi arkada çimento torbaları varmış gibi görüntü bence hoş değil. Müşteri istedikten sonra her arabaya yapılır tabi, ona da bişey diyemeyiz.
1 Ay Önce air'in b.ku çıktı Sallasan airli araca denk gelir diye yazdıgımda Herkez cephe almıstı goruyorumki Bir çok arkadasımız abimiz benle Aynı gorusteymiş :)
3 Milyar daha türkiyede tam anlamıyla yerine oturmamıs, Saglıklı olmayan bi sisteme vericegime takarım 5 cmlik Yay Yeter :) Tıs tıs yapıp millete hava atcam diye 3 milyarı gömemem.
Bu arada Air ride'ın bi sorununu söyleyeyim size Bunu emre Dursun'un Megane'ında yasadık Hatırlayan varsa 1 2 Ay Önce İstanbul garage'ın Florya MC'te bulusması vardı oraya gitmiştim Emrenin arabasıda gelmişti Aldım kumandayı sırf Bakalım sistemin prensibi nedir cok ciddiyim ertesi gün götürücektim airmadz'a yaptıracaktım bende sadece 2 kere önü 2 kere arkayı bastım kaldırdım valf kapandı araba basık kaldı yere ve kalkmadı bi daha 2 saat ugrastılar Arkada bi valf varmıs onu acıp kapadılar öyle düzeldi araba.. Ve sistemden sogudum Kara düzen Coil stayla can'dır dedim. Hatta bir kaç arkadasla bununda muhabbetini yaptık orda..
Ben 3 milyarı Şak diye koymuşşam önüne yapan firmanın Ben o arabayı Mahalleden karı kız geçerken, Biri arabaya yaslanırken, Gece kalktıgımda arabaya bakarken, Her canım sıkıldıgında, Arabanın içinde hatunla Fanfinifinfon yaparken vs. vs. istedigim zaman indirip kaldırıcam arkadas Öyle 2 arkayı basıp kaldırmakla 2 kere önü basıp kaldırmakla bozulcaksa Ben gider o yapan firmanın sahibine cok ciddiyim darlarım yani Airi taktıgına takacagına pişman ederim hatta paramı bile geri verip sistemi söküp attırırım çöpe o derece darlarım yani..
Şu konuda kafamda yer etmiş birkaç araba var. En iyisi ise kendi adıma hawk eye Sti
Tstop umarım bigun etiket yapar aracını :)
T stop badem far daha bu sabah sanayide dikkatimi çekti sansa bakki simdide forumda gördüm :)
sen yanlis anlamissin bence. selcuk abininde mertinde demek istedigi o degil.
illa bi arabaya para harcandi diye guzel olmasina gerek yok hem. aksesuarcida buldugu herseyi alip takan araclar cok mu guzel? airin mantigi bana gore araca ve jantlara zarar vemedigin gezmek icin yapilmis bisey. ben sahsen stock jantli arabalari begenmiyorum. madem 3-5 milyar para harcaniyo air ride yaptiriliyo. 2-3 milyarda paraya kiyilip adam gibi jant alinmali. sansen ustteki vossenli 131i begenmedim. vossenli bmwyide. cunku cakma duruyo arabalar. daha yakisan jantlar takilabilir.
131e haksızlık yapmayın bence 10 olmuş :D
Ya abiler bi konu vardı baya tartısılmıştı coilin viraj kabiliyetiyle airin viraj kabiliyeti karsılastırılıyordu,bazıları air iyi viraja giriyo diyordu bazıları ise tersini savunuyordu tabi o zamn bu denli yaygın değildi bu air...konuyu bulamadım O konu neye bağlandı en son ?
ohooo konuya biraz uzak kalmışız air apaçi işi olmuş :D biz air için özel araba almıştık hurdaya verelim bari