Herkes herseyi begenmek zorunda degil tamamen zevk renk meselesi arac sahibinin hosuna gidiyorsa baskasinin begenmis olup olmamasi cokta mesele degil
Printable View
Herkes herseyi begenmek zorunda degil tamamen zevk renk meselesi arac sahibinin hosuna gidiyorsa baskasinin begenmis olup olmamasi cokta mesele degil
bızım mılletımız yuzde 80 olarak "desınler" dıye ıs yapar :) haa bıze *** yemek duser ama fıkrımızıde beyan ettık tabı :)
Fikir beyan etmis olmak airrideli arac sahiplerinin kosarak geri sokturecegi anlamina gelmiyo abi arac sahibi severek isteyerek yaptirmistir senin yada baskasinin elestrip elestirmesi cokta umurunda olmaz 3.000 5.000 vererek desinler demek icin is yaptiracak adam Turkiye sartlarinda azdir :)
Benim bahsettigim mevzu sakin ha sakin bu paralik arabaya bu masraf yapilir mi dusuncesi degil yanlis anlamayin.
Kimse burda bana sakin arabasiyla parasiyla hava atma gibi bi terbiyesizlik te yapmasin.
Yapmayin demiyorum yapiyorsaniz tis tis icin degil elinizi tasin altina koyun.
Sahsi fikrim air sipteyken o jant iceri girmeyecekse tampona botum girecekse yaptirmam.
Bu arada mevzu para basmaksa on numara terbiyesizliğini yaparım uyandırıyım.
o adam o h100ü harbiden dip otuttursa olur işte.
arabanın önemi yok.
bu yurtdışındaki lavuklar çamurluğu o lastikle jant ın arasındaki çuk kadar yere sokuyor ilahi bi güç mü var ? burda bi kaç arabada var sanırım.
O zaman yapmayacaklar.
O araci yerin dibine sokmadiktan sonra bence bir anlami yok.
Bircok pressli araba biliyorum airliden basik.
Benim gorusum.
Tamam Mert satma korkun olmadigi kestirmekten korkmadigin bi araba al getir yapalim sence bi anlaminin olmamasi airrideli araci olanin umurunda degil sabahtan beri bunu anlatiyorum
Airride yapilirken amortisoruyle oynanmis hic bir ayni model pressli araba airrideli aractan daha basik olamaz
Ben fotoğrafını koyduğum 131 adına konuşayım araç en basık konuma geldiğinde yerinden hareket bile edemiyor... Aracı kullandım gezdim baya bi gayette konforlu olmuş, ayrıca arabanın değeri 7 bin tl iken arkadaş 3000 TL ye air yaptırdıktan sonra 12.000 TL teklif edildi fakat vermedi araç sahibi arkadaşım... Tamamen meraktan yaptırıldı...
kafadan basıklıkta kapışırım air ile :D
çok gereksiz bi tartişma olmuş , afedersin.
Milletin parasi , milletin arabasi size ne ?
İsteyen istediğini yapar aga size ne ?
-yok "desinler" diye yaptiriyomuş falan filan geçin abi bu işleri. Parayla değil mi ? yaptiriyolar işte. Herkes kendi kafasini yaşiyor. :icon_wack Diyorum ya gereksiz olmuş :icon_wack:icon_wack:icon_wack