User Tag List

Sayfa 168/209 İlkİlk ... 68118158166167168169170178 ... SonSon
3956 sonuçtan 3.174 ile 3.192 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    airin bozulma durumunu bilmiyorum ama kompresör aküyü bitiriyo uzun sürede sanırım gökan
    hatta konuda konuşulmuştu corsa sahibi olan bir arkadaşın başına gelmişti
    Kaçak varsa kompresör doldurmaya çalışır fakat kompresörü kontak elektriğine bağlarsan oda çözülmüş olur. Bu arada şunu belirtmek isterim artık yavaş yavaş başka yerde ucuz diye gidip yaptırıp sonrasında sorunlar yaşayıp garanti verilmediğinden isyan edilip bize elip düzeltilmesini isteyenler artmaya başladı. Biz bu işin böyle olacağını biliyorduk fiyat yüksek diye ağlayanlar şimdi bizim aracımızıda düzeltin diye resmen yalvarıyorlar.Her malzemenin bi kalite standartı her kaliteninde bir fiyatı vardır he bu demek değilki fiyatı yüksek olan heryer kaliteli yapıyor fakat bence birazda insanların iş yapıldıktan sonraki hizmeti garantiyi ve iş yapıldıktan sonraki tavırı göz önünde bulundurmaları lazım..
    Alıntı Boldenon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüksek süratle viraj kasarken hortum çıktı/patladı, valf kaçırdı... sonuç muhtemelen ağır olur. normal süspansiyon kadar güvenemem ben. kim yaparsa yapsın.
    Bana bir örnek verebilirsin? Sen kabin körüğünü süspansiyon körüğü diye kullanırsan tazikli su hortumunu pnömatik sistemde kullanırsan kalitesiz olduğu 100 metre uzaktan belli olan valfi sırf ucuz diye kullanırsan elbette sorun yaşarsın. Bu iş tamamen kullanılan malzemenin fiyatıyla alakalı bir durum.

Alıntı halili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi an kamyonları düşündüm şile yolunda 25 tonla resmen top speed gidiyor.iyi dayanıyorlar genede o şartlarda
    çünkü hiç bir malzemesi başka bir iş kolunda kullanılan malzeme değil tamamen süspansiyon amaçlı olduğundan dayanıyor

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaçak varsa kompresör doldurmaya çalışır fakat kompresörü kontak elektriğine bağlarsan oda çözülmüş olur. Bu arada şunu belirtmek isterim artık yavaş yavaş başka yerde ucuz diye gidip yaptırıp sonrasında sorunlar yaşayıp garanti verilmediğinden isyan edilip bize elip düzeltilmesini isteyenler artmaya başladı. Biz bu işin böyle olacağını biliyorduk fiyat yüksek diye ağlayanlar şimdi bizim aracımızıda düzeltin diye resmen yalvarıyorlar.Her malzemenin bi kalite standartı her kaliteninde bir fiyatı vardır he bu demek değilki fiyatı yüksek olan heryer kaliteli yapıyor fakat bence birazda insanların iş yapıldıktan sonraki hizmeti garantiyi ve iş yapıldıktan sonraki tavırı göz önünde bulundurmaları lazım..
    Yalnız şu cümle hoşuma gitmedi abicim bende dışarıda yaptırdım aslında ilk ora ile sözleştiğim için bir kere söz verdim diye kalktım oraya gittim,sizinde yaptığınızı sonradan öğrendim neyse dediğin gibi sıkıntıda yaşadım ama gelipte yalvarmadık kaça yaparsınız,düzeltebilirmisiniz dedik.Hee Allah var paranın hakkını verdiniz hala kullanıyorlar muhtemelen.Ama dost tavsiyesi bu işten ekmek yeniliyor ise hiç bir müşterine yada bir gün müşteri olabilicek potansiyeline olan birine yalvarıyorlar pişmanlar isyan ediyorlar gibi cümleler kurmayın.ki ramazan abide görse muhtemelen yanlış bir cümle olduğunu kabul eder.Ben zaten bireysel olarak yaptığınız işin kalitesinin arkasındayım diğer arabaları kullanıcaları bilmem.Benim arabamı ok gibi yapmıştınız.Yine yaptıracak arabam olsa yine yaptırırım.Yazdıklarımada kızma abi tavsiyesi severim seni.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız şu cümle hoşuma gitmedi abicim bende dışarıda yaptırdım aslında ilk ora ile sözleştiğim için bir kere söz verdim diye kalktım oraya gittim,sizinde yaptığınızı sonradan öğrendim neyse dediğin gibi sıkıntıda yaşadım ama gelipte yalvarmadık kaça yaparsınız,düzeltebilirmisiniz dedik.Hee Allah var paranın hakkını verdiniz hala kullanıyorlar muhtemelen.Ama dost tavsiyesi bu işten ekmek yeniliyor ise hiç bir müşterine yada bir gün müşteri olabilicek potansiyeline olan birine yalvarıyorlar pişmanlar isyan ediyorlar gibi cümleler kurmayın.ki ramazan abide görse muhtemelen yanlış bir cümle olduğunu kabul eder.Ben zaten bireysel olarak yaptığınız işin kalitesinin arkasındayım diğer arabaları kullanıcaları bilmem.Benim arabamı ok gibi yapmıştınız.Yine yaptıracak arabam olsa yine yaptırırım.Yazdıklarımada kızma abi tavsiyesi severim seni.
    Yok Emre abi kızmak değil büyüğümsün yanlışımı düzelticeksinki bir daha yanlışa düşmeyeyi.Benim yalvarmaktan kastım şuydu; yanlış anlaşılma oldu adam önce geliyor kapora bırakıyor bizde yaptırmak için sonra ben daha ucuza buldum orada yaptırıcam diyor peki diyoruz adama.Sonra gidiyor yaptırıyor 1 ay sonra bize geliyor ben bunu beğenmedim siz düzeltin diyor.Bak yaptırdığın yerde düzelttirmeye çalış adam yaptığım işin arkasındayım demiş adam illa diyorki yok ben bu işi size yaptırıcam bak sırada 4 araba var elimiz yoğun i şuan olmaz diyoruz yok abi 3 ayda arabam yatsa beni kapıdan kovsan ben yinede burada yaptırıcam diyor benim yalvarmaktan kastım buydu.

Senin aracın gibi bir çok araç düzelttik abi sende geldin konuştuk yoksa sen ve senin gibi yaptıranları kastederek yazmadım ben

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok Emre abi kızmak değil büyüğümsün yanlışımı düzelticeksinki bir daha yanlışa düşmeyeyi.Benim yalvarmaktan kastım şuydu; yanlış anlaşılma oldu adam önce geliyor kapora bırakıyor bizde yaptırmak için sonra ben daha ucuza buldum orada yaptırıcam diyor peki diyoruz adama.Sonra gidiyor yaptırıyor 1 ay sonra bize geliyor ben bunu beğenmedim siz düzeltin diyor.Bak yaptırdığın yerde düzelttirmeye çalış adam yaptığım işin arkasındayım demiş adam illa diyorki yok ben bu işi size yaptırıcam bak sırada 4 araba var elimiz yoğun i şuan olmaz diyoruz yok abi 3 ayda arabam yatsa beni kapıdan kovsan ben yinede burada yaptırıcam diyor benim yalvarmaktan kastım buydu.

Senin aracın gibi bir çok araç düzelttik abi sende geldin konuştuk yoksa sen ve senin gibi yaptıranları kastederek yazmadım ben

Bunlar ticaretin her sektöründe var kardeşim gelir sana anlaşır daha ucuza bulur orada yaptırır bunlar hep yaşanan şeyler.Sen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalış.Ama geldi bize yalvardı değilde adamın işini çözememişler biz yardımcı olmaya çalışıyoruz dersen zaten işiniz malzemiz ustalığınız iyi emin ol iş dahada büyür dahada güzel yerlere gelir.Kötü niyetle yazmadığının ben zaten farkındayımda farkında olamayanlar tanımayanlara kötü izlenim bırakmaması açısından düzeltiyim dedim.Hayırlı işleriniz olsun abicim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlar ticaretin her sektöründe var kardeşim gelir sana anlaşır daha ucuza bulur orada yaptırır bunlar hep yaşanan şeyler.Sen elinden geldiğince yardımcı olmaya çalış.Ama geldi bize yalvardı değilde adamın işini çözememişler biz yardımcı olmaya çalışıyoruz dersen zaten işiniz malzemiz ustalığınız iyi emin ol iş dahada büyür dahada güzel yerlere gelir.Kötü niyetle yazmadığının ben zaten farkındayımda farkında olamayanlar tanımayanlara kötü izlenim bırakmaması açısından düzeltiyim dedim.Hayırlı işleriniz olsun abicim.
    Sağol abim kapımız herkese herzaman açık

EfeTorunu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızı civic hiç olmamış
    nesi olmamış ?

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EfeTorunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nesi olmamış ?
    göze hoş gelmiyor jant kapaklarıyla benim şahsi görüşüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göze hoş gelmiyor jant kapaklarıyla benim şahsi görüşüm
    + lastikler çok içerde kaldığı için hoş durmuyor bence.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıyat nedır fıyat
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler aırmadz kaça yapıyor aırı garantı varmı dıyelım bn tatıoe gıttım araba kapı onunde 10 gun kaldı ve kalkmıyor bzulmus aır napcaz=)
    Honda Civic (1991 - 1995) - Havalı Süspansiyon Kiti

Seçeneklerde montaj hariç gözüküyor onu da ekleyince 5 bini geçiyor görünüyor.
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tr deki en iyi airli arac bu bence

Rdm26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tr deki en iyi airli arac bu bence
    aynısını yazacaktım, aynen katılıyorum

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

serkanaygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon çok kötü duruyo bence. Toyota güzel geldi gözüme.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    leon jantı değişse canavar olacakta şu arka tekerin önde durma muhabbetini hiç bi airli arabada sevmiyorum yahu yokmudur bi yolu
    - Bize Her Yer TRABZON

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var yolu iki tane parca yaptiriyosun cnc de tasiyicilara takiyosun ortaya getiriyo tekerlegi

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var yolu iki tane parca yaptiriyosun cnc de tasiyicilara takiyosun ortaya getiriyo tekerlegi
    arka tekerleri bu şekilde olan araç sahipleri bence yaptırmalı hemde hepsi
    - Bize Her Yer TRABZON

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)