Air kavgasina dondurmeyin onceki konular gibi bnce.konu acilmis paylasim yapilsin sadece
Masallah diip gecin :)
Bundan tam 4 sene evvel airli bi 207im vardi forumda fotolarida vardi :) bulursam yarin eklicem konuya
Printable View
Air kavgasina dondurmeyin onceki konular gibi bnce.konu acilmis paylasim yapilsin sadece
Masallah diip gecin :)
Bundan tam 4 sene evvel airli bi 207im vardi forumda fotolarida vardi :) bulursam yarin eklicem konuya
@HH JETTA , Kardeşlerin kralı Allah nazarlardan saklasın araban 10 numara olay bitmiştir , beklememize değmiştir :hiihi:
jetta gercekten yıkım olmus masallah...
Emirhanım foto ve video için eline saglık tekrardan çok saol kardeşim benim
S2000 dekor amaçlı hazırlanmış bi araçtı , fakat air sistemi yurt dışından getirildi , hatta suan sanıyorum sistemi kırmızı bkm s2000 aldı sıkıntısız kullanıyor , :) , zaten yurt dışındaki elemanlarda aynı kafada bu sistem kesinlikle performans sistemi deil olamazda , ondan o kafayla bakmamak lazım aslında
Emre kanka yorum yapmıyorum zaten sana :)
Bartucum Allah nazarlardan saklasın maşAllah ellerinize emeğinize cebinize sağlık kanka :)
kanka zaten en büyük hata , en başta yapılması gereken bişey aslında fakat imkanlar dahilinde ancak sistem yeni yeni piyasaya çıkmaya başladı , öncüsüde bursa oldu el yapımında, önceden nasıldı muhabbet :) aaa hacı bi adam var havali süspansiyon yapıyoms nerde muhabbetine gelince bursa adana havada uçusuyodu ama kesin net bi bilgi yoktu açıkçası e yurt dısından getirtme konusundada kimse riske girmek istemiyodu açıkçası ciddi bütçeler sonucta , ama artık cevremizde böyle araçlar oldugu için sadece referans ve uygulama kalıyor.
Air candır kandır,işe giriyim bende yaptırıcam omegaya,herşeyden önce koyucam inşallah air'ı.
Ben ilk golfde gördüm siteden arkadaşımızın arabada ne yalan söyliyim dibim düşmüştü.. :)
Hic Air Ride araca binmemistim daha once ve mantigima gore yol tutusu olmasi imkansiz gibi geliodu TR de yapilanlarda. Tabikide okuduklarimda benim fikirlerimi o yone saptirmisti. Ilk Bartunun arabaya bindim air ride li olarak. Uzun zamandir coille kullaniodu zaten bartu onun kullandigi kadar bende arabada bulundum kullandimda. Ben bole bsey beklemiodm Masallah Muthis bi yol tutusu var aracin. :)
Su an en konforlu hali eibach yay takmis konforunda. Oda zaten ideal kullanma yuksekligindeyken. Bartu arabayi gayet hircin kullanir hakkini verir genelde coilden hic bi farki yok su an yol tutusu bakimindan. Coil daha sertti coile gore %10-20 arasi daha cok esniyo arac. Konfor olarakta coile oranla %20 daha konforlu bence.
Kesinlikle tam ayarinda. Sessiz darbesiz tatli bi sekmeyle araba cidden yolda suzuluyor.
Bundan 6-7 yıl oncede coılover nasılsa Buda sımdı öle kanki emin ol çok çok artacak ben ibiza zamanı çok iyi hatırlıyorum yay taktım nasıl dahada basarız derken nam var el yapımı vs öyleydi(marka hariç) yanlışsam düzeltsinler he ben kendim yaptırdım die demiyorum evet bende ön yargılıydım nasıl olacak yol tuttusu konfor ama şimdide iyiki yaptırdım diorum
tututo be kardeşim yol tutmazmı :icon_tup:
Adamın kök hücresi olan Hayrettin yani nam-ı deer Hayret-air abimize saygılar.Buda bizim aracımız.İyi forumlar.
Maşallah..
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99tz.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99vl.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99vt.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99wb.jpg
http://f1212.hizliresim.com/14/u/h99wl.jpg
Kardesim senin söförlüğüne biliyosun gözüm kapalı sen notunu verdiysen olay bitmiştir benim için zaten , ama demek istediğimi anladın , Türkiye artık fazlasını hakediyor imkanlar geçte olsa elimize geçiyor , tabikide air coil gibi yayılacak ama biraz daha zaman gerekiyor sadece,
valla bır cesaret ettık Bismillah dedik. daha 12 bınde iken yaptırdık. maşallah hiçbir sorun olmadı.evet arkası ciddi derecede kalkıyor. arkanın körükler büyük çünkü oğuzhan kardeşim. yolda trafıkteyken daha makara :) uçakları kesiyosun aynalardan :)
Yol tutuş için bende birşeyler yazıyım. 4-5 şerıt bırden gonul rahatlıgıyla atlayabılırsın . bodozlama çevirin direksıyonu. bır sıkıntı yok . 5 kişi mi bindin. esneme problemı yok. yol tutmaz dıyenler yanılıyor.dıger aracları bılmıyorum bızım aracımız hb belkı ondan artımız var ama su ana kadar bır sorun olmadı vırajlarda. coıllı arabanın k*cını basını savurdugu vırajda bız gırdıgımız gıbı cıktık daha fazla suratle hemde. bır cok ornek verebılırım.gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsınız.saygılar .
tüm araçlara maşallah. bildiğim kadarıyla 150 civarı airli araç var tr de..
Hayrettin Usta varsa işin içinde, sıkıntı yoktur.. adam king :D
konunun ismi bence "Hayrettin abinin yaptığı araçlar" die değiştirilmeli:) yapılan araçların %70i hayrettin abinin dükkandan çıktı die düşünüyorum :)
Bir gün ben de buraya benim arabanın fotoğraflarını koyacağım siz de maşallah diyeceksiniz çok pis gaza geldim. :p
Maşallah hepsi birbirinden güzel, bu kadar laf etmeyin de fiyatı artmasın aman.:)
Yine konu yol tutar tutmaz muhabbetine dondu ya yol tutmaz diyelim rahatlasin herkez guzel guzel fotolar paylasin arkadaslar. Herhangi bi bulusmada kismet olursa merak edenler tanisirlar bi tur atarlar kararlarini verirler burda polemige girerek kimse birbirini ikna edemez. Acik ve net bende olmamistim taki binene kadar. Prof ayarli prof altyapili bi yaris arabasinla kiyaslamayin acik ve net orjinal amortsor ve HnR yaylida kullandik bartunun arabayi onun 10 kati daha iyi yol tutuyo su an. coillide kullandik el yapimi onun kadar yol tutuyo.
Tutmaz diyenler airli arkadaslarla tanissinlar insancil bi vaziyette polamige girmeden bi tur atsinlar sonrada objektif yorumlarini yapsinlar. Burda klavyeden nasi ikna olunabilirki.
Dip not: Yanlis anlasilmasin perf olarak air kullanin demiyorum. Ben bi aracta perf ariosam gider coiloverimi alirim. Ama TR de caddelerde bu is perf icin degil daha cok goruntu icin yapiliyor. Kiyaslamak gerekirse. Bir spor yaydan daha iyi, bir coil kadarda yol tutuyor. Orjinal halindan 10 kat daha iyi yol tutuyor.
astra j nın orjınalıde zaten mükemmeldi esniyordu ama yol bırakmıyordu.yapım coıl degıl abıcım kw variant 2 coil vardı arabada.araclar aynıydı zaten.bız abartmıyoruz sadece tutmaz diyenlere yol tutuyor dıyoruz en azından çoğu kişi kendi aracı ya da bindiği araç için yorum yapıyor.tutuyor dıyorsak tutuyordur kimseye ıspatlama zorunluluguda yok tabı bunu ama yalan yok tutuyor . aır e param yetmez dıyenler iyi bir coıl 1.500 2000 liradan aşağı değil biraz daha biriktirir gider air yaptırır.saygılar .
ben polemıkmı yaptım? adam akıllı soru soruyorum ne uslup bozuk ne baska bırsey var. yıllardır kendı arabalarımda yol tutus ıcın gereklı amortısor yay bushıng strut bar vs kullandım ona gore camber kaster toe ayarı yaptırdım. bu aır okadar ıyı yol tutuyormus onun acıklanmasını ıstıyorum kısacası
Allah askına foto paylaşşak şurada siz sordunuz yaptıranlarda fikrini söyledi :)