erdi muhtemelen internet ortamindan bulup koyulmus resimlerdir ,bu yazıyı yazdıgın driftboy adlı üyeyi tanımam etmem fakat tepkin tersler nitelikte , kendi aracım vs olarak koysa tamam, ters bişey göremedim benimde kusurum varsa affola :) ,
Printable View
Tamamda şimdi Offliner sen kendin bu işi yapan birisi olarak herkezle bir tutmaman gerekli bir müşteri aracını yaptıgın zaman aracı teslim ederken çekersin resimlerini yada teslimi geçtim yapım aşamalarından şöyle ortaya bir karışık yaparsın koyarsın resimleri bizde emin oluruz bu işi hakikaten yapıp bu işe gönül verdiğini ve aracımıza böyle bir sistem yaptıracaksak gelir kapını çalarız.Eee sen bizi hiç aydınlatmıyorsunki hep yazıyorsun birde 2 aracın fotosunu koydun biz yaptık diye ama onlardan başka ortada hiçbirşey yok gözle görülür yanılıyormuyum?
özgür abi fotoğrafları hayri abi çekip face 'e koyuyo arkadastada ekli direk ordan alıp buraya ekliyo araç bizim zaten engin abinin aracı emre almaya gitti dün. bu gün yarın daha iyi resimler eklenirdi zaten
he oğuzhanım yok zaten arkadası terslemek anlamında yazmadım. driftboyla faceden muabbetimizde vardı yanlış anlaşılmasın:)
benm cvp yazmama gerek kalmamış:)
Offliner yaptığın araç yok demiyoruz sana sadece merak ediyoruz araçları
Yapım aşamasında çektiğimiz onlarca fotoğraf var tabii ki.
Ama hepsi cep telefonuyla çekilmiş, kalitesiz, özensiz fotoğraflar.
Ben işime önem verdiğim kadar görünümüne de değer verdiğim için o kalitesiz fotoğrafları paylaşmak istemiyorum.
Müsait olduğunuz ilk fırsatta servise bekleriz. Araçları lifte kaldırıp, yapılan montajı bizzat görebilirsiniz.
oflıner kendınce haklı ve cıddıyetı muazzam. yerıde bızlere cok uzak degıl gıdılıp bakılabılır :)
E46 bendedir, Facebook'ta paylaşılmış olabilir ben paylaştım zaten. Hayri abiyede kendi sayfanda paylaşabilirsin sorun yok abi dedim, buraya atmayacaktım ama hemen. Senin koyucağını düşünmedim değil açıkçası... Yoldaydım bakmadım buraya falan ama geç kalınmamış. Sağolasın zahmet olmuş.
yok artık :) jantlar güzelmiş
astıra çok başarılı tebrikler:icon_tup:
astra güzel ama daha büyük jant şart
Herkes de bu jantı koyuyor bu araca.AC Schnitzer değil mi bu ?
bu araca jant bulmak eziyet bijon aralığından dolayı.. bizim 20'' taktığımıza bakmayın çılgın abim sınır tanımıyo adam DELİ.. :) 17-18-19 hepsini denedi anca 20''kurtarıyo dedi ve taktı :) milletin jant bulamadığı arabaya range jantı takıyo Yoksa herkez mecbur kaldığı için bu jantı yada opc jantını takıyor.. kadir in arabayada bi güzellik düşünüyo ama ;)
iyi oldu iyi , masallah kardeşim
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...30024177_n.jpg
arka fren kaliper kapagı ters yapıstırılmıs :)
Astra'ya maşallah ;)
kırmızı asrtada on numara olmuş maşallah
kırmızı astranın jantları noktayı koydu dehset yakısmıs
Dun ruyamda airjettayi kullaniyordum,arkayi giderken bi bastim sag arka lastik patladi :D
Ruya iste :)
Konuyu mesajsiz toparlamak lazim baya bir araba oldu :)
Kırmızı astra cok guzel olmuş maşallah kazasız belasız gunlerde:)
Astranın jantlar küçük olmuş :) ama yinede güzel görünüyor maşallah
astraırlerı 2 yaptık . tekrar maşallah kadir kardeşimize :)
air suspansıyon yapan yerın telefonu veya sitesi var mı acaba? ayrıca araçlara teker teker maşallah
Maşallah Astraya çok güzel duruyor :)
maşallah astra süper olmuş
Maşallah Kadir tekrardan :)
Kadir aramız 10 dakka bi photo day yapalım :) maşallah mermiye :)
http://a1301.hizliresim.com/15/n/j528w.jpg
çok güzel gerçekten mesut maşallah:)
Maşallah mesut abi. Astrayada maşallah.