User Tag List

Sayfa 4/209 İlkİlk ... 234561454104 ... SonSon
3956 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

emirhan sph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bartubasot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bundan 6-7 yıl oncede coılover nasılsa Buda sımdı öle kanki emin ol çok çok artacak ben ibiza zamanı çok iyi hatırlıyorum yay taktım nasıl dahada basarız derken nam var el yapımı vs öyleydi(marka hariç) yanlışsam düzeltsinler he ben kendim yaptırdım die demiyorum evet bende ön yargılıydım nasıl olacak yol tuttusu konfor ama şimdide iyiki yaptırdım diorum

Biri w108 air mi dio yok lan olum okadar da degil ya abartma yani
    Hani diorm dayiya desek belki kafasina yatar ben sanki kazim abiden ole bsey duymustum sanki hani sanki hani Ben kar suyunu kaciriimde gene

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamın kök hücresi olan Hayrettin yani nam-ı deer Hayret-air abimize saygılar.Buda bizim aracımız.İyi forumlar.
    Maşallah..

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 6-7 yıl oncede coılover nasılsa Buda sımdı öle kanki emin ol çok çok artacak ben ibiza zamanı çok iyi hatırlıyorum yay taktım nasıl dahada basarız derken nam var el yapımı vs öyleydi(marka hariç) yanlışsam düzeltsinler he ben kendim yaptırdım die demiyorum evet bende ön yargılıydım nasıl olacak yol tuttusu konfor ama şimdide iyiki yaptırdım diorum

Kardesim senin söförlüğüne biliyosun gözüm kapalı sen notunu verdiysen olay bitmiştir benim için zaten , ama demek istediğimi anladın , Türkiye artık fazlasını hakediyor imkanlar geçte olsa elimize geçiyor , tabikide air coil gibi yayılacak ama biraz daha zaman gerekiyor sadece,
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

bartubasot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri w108 air mi dio yok lan olum okadar da degil ya abartma yani
    Hani diorm dayiya desek belki kafasina yatar ben sanki kazim abiden ole bsey duymustum sanki hani sanki hani Ben kar suyunu kaciriimde gene
    Ahahahah Hayrettin abiye ben onuda sordumki
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamın kök hücresi olan Hayrettin yani nam-ı deer Hayret-air abimize saygılar.Buda bizim aracımız.İyi forumlar.
    Maşallah..
    la olum habu sizin arabanın arkası neden bukadar kalkıyo en cok arkası kalkan sizinki heralde o konuda torpillisiniz
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar yol tutuyo yanı bıraz ornek verırmısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bır cesaret ettık Bismillah dedik. daha 12 bınde iken yaptırdık. maşallah hiçbir sorun olmadı.evet arkası ciddi derecede kalkıyor. arkanın körükler büyük çünkü oğuzhan kardeşim. yolda trafıkteyken daha makara uçakları kesiyosun aynalardan
    Yol tutuş için bende birşeyler yazıyım. 4-5 şerıt bırden gonul rahatlıgıyla atlayabılırsın . bodozlama çevirin direksıyonu. bır sıkıntı yok . 5 kişi mi bindin. esneme problemı yok. yol tutmaz dıyenler yanılıyor.dıger aracları bılmıyorum bızım aracımız hb belkı ondan artımız var ama su ana kadar bır sorun olmadı vırajlarda. coıllı arabanın k*cını basını savurdugu vırajda bız gırdıgımız gıbı cıktık daha fazla suratle hemde. bır cok ornek verebılırım.gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsınız.saygılar .

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm araçlara maşallah. bildiğim kadarıyla 150 civarı airli araç var tr de..

Hayrettin Usta varsa işin içinde, sıkıntı yoktur.. adam king

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahahah Hayrettin abiye ben onuda sordumki
    Sen bana soleme Benim araba bitsin ole karar ver klasik icin kanki ozamana kadar kafasina gireriz dayilarin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bır cesaret ettık Bismillah dedik. daha 12 bınde iken yaptırdık. maşallah hiçbir sorun olmadı.evet arkası ciddi derecede kalkıyor. arkanın körükler büyük çünkü oğuzhan kardeşim. yolda trafıkteyken daha makara uçakları kesiyosun aynalardan
    Yol tutuş için bende birşeyler yazıyım. 4-5 şerıt bırden gonul rahatlıgıyla atlayabılırsın . bodozlama çevirin direksıyonu. bır sıkıntı yok . 5 kişi mi bindin. esneme problemı yok. yol tutmaz dıyenler yanılıyor.dıger aracları bılmıyorum bızım aracımız hb belkı ondan artımız var ama su ana kadar bır sorun olmadı vırajlarda. coıllı arabanın k*cını basını savurdugu vırajda bız gırdıgımız gıbı cıktık daha fazla suratle hemde. bır cok ornek verebılırım.gonul rahatlıgıyla yaptırabılırsınız.saygılar .
    coıllı derken teın buddy yada turevı bı coıllı arac degıldır o, yapma coıldır. bu yol tutus konusunda su aır rıde ı yuceltmek ıcın fazla ıddalı yazıyorsunuz. ben ıdda ederımkı benm a3 umle(stock yay amortısor) dondugum vırajı bu aırlıyle donemezsınız

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunun ismi bence "Hayrettin abinin yaptığı araçlar" die değiştirilmeli yapılan araçların %70i hayrettin abinin dükkandan çıktı die düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar yol tutuyo yanı bıraz ornek verırmısın?
    Emirhan yazmış ztn aynen anlattığı gibi

Su an en konforlu hali eibach yay takmis konforunda. Oda zaten ideal kullanma yuksekligindeyken. Bartu arabayi gayet hircin kullanir hakkini verir genelde coilden hic bi farki yok su an yol tutusu bakimindan. Coil daha sertti coile gore %10-20 arasi daha cok esniyo arac. Konfor olarakta coile oranla %20 daha konforlu bence.

Kesinlikle tam ayarinda. Sessiz darbesiz tatli bi sekmeyle araba cidden yolda suzuluyor.
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün ben de buraya benim arabanın fotoğraflarını koyacağım siz de maşallah diyeceksiniz çok pis gaza geldim.
    Maşallah hepsi birbirinden güzel, bu kadar laf etmeyin de fiyatı artmasın aman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coıllı derken teın buddy yada turevı bı coıllı arac degıldır o, yapma coıldır. bu yol tutus konusunda su aır rıde ı yuceltmek ıcın fazla ıddalı yazıyorsunuz. ben ıdda ederımkı benm a3 umle(stock yay amortısor) dondugum vırajı bu aırlıyle donemezsınız
    İnşallah bigun binme fırsatınız olur emin olun fikrinizi değiştirirsiniz.
    34 HH 9458
    MK6 JETTA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah bigun binme fırsatınız olur emin olun fikrinizi değiştirirsiniz.
    sıstemın ımal seklı ve teknık yonu yol tutmasına tamamen engel tskıl edecek sekılde ıken cok ıyı yol tutuyo demek bana hıc ınandırıcı gelmıyo. ya da soyle dıyeyım sızın yol tutus kavramınız ıle benımkı farklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine konu yol tutar tutmaz muhabbetine dondu ya yol tutmaz diyelim rahatlasin herkez guzel guzel fotolar paylasin arkadaslar. Herhangi bi bulusmada kismet olursa merak edenler tanisirlar bi tur atarlar kararlarini verirler burda polemige girerek kimse birbirini ikna edemez. Acik ve net bende olmamistim taki binene kadar. Prof ayarli prof altyapili bi yaris arabasinla kiyaslamayin acik ve net orjinal amortsor ve HnR yaylida kullandik bartunun arabayi onun 10 kati daha iyi yol tutuyo su an. coillide kullandik el yapimi onun kadar yol tutuyo.

Tutmaz diyenler airli arkadaslarla tanissinlar insancil bi vaziyette polamige girmeden bi tur atsinlar sonrada objektif yorumlarini yapsinlar. Burda klavyeden nasi ikna olunabilirki.

Dip not: Yanlis anlasilmasin perf olarak air kullanin demiyorum. Ben bi aracta perf ariosam gider coiloverimi alirim. Ama TR de caddelerde bu is perf icin degil daha cok goruntu icin yapiliyor. Kiyaslamak gerekirse. Bir spor yaydan daha iyi, bir coil kadarda yol tutuyor. Orjinal halindan 10 kat daha iyi yol tutuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra j nın orjınalıde zaten mükemmeldi esniyordu ama yol bırakmıyordu.yapım coıl degıl abıcım kw variant 2 coil vardı arabada.araclar aynıydı zaten.bız abartmıyoruz sadece tutmaz diyenlere yol tutuyor dıyoruz en azından çoğu kişi kendi aracı ya da bindiği araç için yorum yapıyor.tutuyor dıyorsak tutuyordur kimseye ıspatlama zorunluluguda yok tabı bunu ama yalan yok tutuyor . aır e param yetmez dıyenler iyi bir coıl 1.500 2000 liradan aşağı değil biraz daha biriktirir gider air yaptırır.saygılar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine konu yol tutar tutmaz muhabbetine dondu ya yol tutmaz diyelim rahatlasin herkez guzel guzel fotolar paylasin arkadaslar. Herhangi bi bulusmada kismet olursa merak edenler tanisirlar bi tur atarlar kararlarini verirler burda polemige girerek kimse birbirini ikna edemez. Acik ve net bende olmamistim taki binene kadar. Prof ayarli prof altyapili bi yaris arabasinla kiyaslamayin acik ve net orjinal amortsor ve HnR yaylida kullandik bartunun arabayi onun 10 kati daha iyi yol tutuyo su an. coillide kullandik el yapimi onun kadar yol tutuyo.

Tutmaz diyenler airli arkadaslarla tanissinlar insancil bi vaziyette polamige girmeden bi tur atsinlar sonrada objektif yorumlarini yapsinlar. Burda klavyeden nasi ikna olunabilirki.
    ben polemıkmı yaptım? adam akıllı soru soruyorum ne uslup bozuk ne baska bırsey var. yıllardır kendı arabalarımda yol tutus ıcın gereklı amortısor yay bushıng strut bar vs kullandım ona gore camber kaster toe ayarı yaptırdım. bu aır okadar ıyı yol tutuyormus onun acıklanmasını ıstıyorum kısacası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

S*d*k yarışıına gırmeye gerek yok doğru diyorsunuz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)