ben air için 1500 liradan fazla para vermem marka yok bişi yok sonucta maliyetli bi sistemde değil abartılgı kadar
Printable View
ben air için 1500 liradan fazla para vermem marka yok bişi yok sonucta maliyetli bi sistemde değil abartılgı kadar
Konuyu cacık ettınız sohbete acın barı orada tartısın bu konuları ;)
Aracında air ride olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum
Muayene zamanı geldiğinde ne yapıyorsunuz acaba?
sanayı ısı derme catma uydurma seklınde yapılan bı uygulamaya 4bın vermek yerıne bırebır arac ıcın olan malzemeyı usadan alıp aynı paralara getırıp maletmeyı onerınce emege saygısızlıkmı oluyor? aynen esnafım paranında nasıl kazanıldıgını ıyı bılırım yıllardırda calısıyorum,baska taraflara kaydırma bence konuyu, ben saksakcılık yapıosunda demedımde sen kendıne kendıne yazmıssın bırseyler.
mübarekler yeter daa :D
Aksama bı kac resım cekım atimde konunun rengi değissin =)
Şu işi özellikle İstabulda birkaç kişi daha çözerse fiyat daha da iner düşüncesindeyim.
Fiyat 3.600 mu olmus ? Ahahah yaptiran varsa o fiyata tebrik ederim eli bolmus
Selcuk abi senin dedigine bisi demiyoruz ztn saksakcilik lafina ziyade karisik yazmis drifboy sende ustune alinmissin yanlislik olmus. Fiyati bu rakamlar biz yaptirdik kiti getirende getirip takiyosa helalnolsun onda da sikinti yok abi ama durup dururken saksakcilik damgasi yedigim icin ortalik karisti yine soyluyorum buraya bilgi paylasimi icin giriyoruz guluyoruz egleniyoruz gerek yok gerilmeye :) mesajimi yanlis anlama abi durum toparlansik gerek yok bole tartismalara :)
http://d1302.hizliresim.com/16/d/k18vs.jpg
Konuya renk gelsın :)
berkay
çok pis gaza geliyorum senı vosu görünce.Az önce aradım Hayrettin Ustayı.Bu gidişle galiba Bursanın yolu görünecek bana:)
ne airmiş arkadaş silah zoruyla yaptırıyorlar sanki :D
Ya Berkay şu güzelim arabanın başka fotoğraflarını çek artık. :)