büyüde gel ;)
Printable View
41 kere maşallah makinalara bora fena geliyor :) golf'e diycek hiçbir söz yok zaten :)
Şuna bi açıklık getireyim , ben air'e karşı biri değilim zamanında bende senin gibi fiyat araştırması , kendi başımıza nasıl yapabilirz malzeme ne tutar diye çok araştırdım, o yüzden fiyatına bu kadar kolay yorum yapabiliyorum
3.500 lira el yapımı bu iş için gerçekten çok büyük rakam farkındasındır , Yaptığı işcilikte ön yargım yok iyidir ki bu kadar kişi yaptırıyordur.
Alıntı yaptığım konuya gelirsekte muayneden nasıl geçiriyorsunuz aracı ? Bakanın kör olması lazım ' Teknik Değişiklik' ' ten muaynede bırakmaması için
Ben şahsım adına muayneden geçeceğine ihtimal bile vermiyorum , muayne yapan kişinin çok iyi günü veya çok dalgın bigününe denk gelinmediği sürece ..
Yaptıran kişiler veya düşünenler zaten muayneye takılmasın o rakamları veriyolarsa (sanırım sadece nakit çalışıyor ) muayneden geçirmek 2 günlerini alır..
air işini izmirde de yapan biri var ben bir kaç ay önce burada telafüz edilen rakkamın neredeyse yarısı kadar fiyat aldım aracına göre aşa yukarı oynar tabiki ama şu fiyatlarda ne bursaya nede istanbula gider yaptırırım
air vardı aracımda satarken söktüm yeni aracıma takıcam olurmu pekı sökmesi takması uydurması maliyetlimi
Hayro air kit :D
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...91419594_n.jpg
işin içine tanıdıklar girdimi dünya tersine bile döner
tüvde bi tane tanıdığı olan adam için muayene sorun mu?
arabayı orjinal yüksekligine alıp götürdügünde hiçbir sıkıntı yaşıycagını düşünmüyorum
ön tarafı zaten göremezler kulelerin içinde kaldığı için gözükmüyor. arkalarda ise amortisörler orjinal sadece yay yerine körük var ve arkadan ön tarafa giden bi ana hava hortumu var renkli onu siyaha boyadıktan sonra sadece körükler belli olabilir. he en kötüsü körükleri söküp yayları takmak yarım saatini alır. eğer arka körükler yüzünden geçmezse yarım saatte yayları takıp hallederim die düşünüyorum.:)
erdı tuvde bu sısteme proje cızdır gel vs derlerse yok yere muayenen yanabılır yerınde olsam sokup muayeneden gecer yenuden takarım tabı zahmetı malıyetı cok olurmu orasını kestıremedım.
ben sorun olcagını düşünmüyorum neden sorun cıkartsınlar ki :S