telefonlarına cevap veriyor artık heralde :D
Printable View
Öncelikle sunu söyliyim kesinlikle 10 milyarlık arabası olanı ben kücük görmüyorum Hatta bende bi ara düsünüyordum 15 20 milyarlık araba alıp kafama gore oynamak hatta konumda var forumda 34 AH 857 Bravoyu alcaktım. Benim bu lafı soylememdeki maksat Her aracına air takan kendini kral sanıyor salak salak ellerinden kumanda dusmuyor görgüsüzlük hat safha.. Bide Ha nakit ha tek çekim fark etmez, Çoğu aircinin yaptıgı gibi kredi kartına 12 taksitle yaptırmam :D Zaten Kredi kartına taksitle yaptıkları içi Boku cıktı ya. Yakında 3 Milyarlık torosa, 5 milyarlık şahine, 7 milyarlık Doğana'da takarlar. Hatta bi tane vardı şahin Airli.
Yok ben kasislerden düz ve hızlı geçiyorum. :rolleyes:
paranla bizi ezdin farkındamısın ? yerin dibindeyim
Te Allahim ya ne psikoloji bu :) evet sahine dogana da yaptiran var,var da sanane ? Vosvosa da yaptiran var zamanında kimsenin bakmadigi Vosvosa simdi baktiginda dibi düşüyor insanin gerci senin icin onemli olan para.zevk degil.ama unutma parada adamlarin , zevkte. Seni ilgilendirmez yani :)
Herkesin kredi kartiyla yaptirdigini nerden cikardin? Gelen musterilerin %80
i cash on the table diyo kaldiki customworks un senin arabana 3.000 e yapacagini nerden biliyosun hadi onu gectim senin gibi kisilik sorunu olanlarin arabadina yapacagini nerden biliyosun?
Yorumunda bile kendinle celisiyosun yok kimsenin malini kucumsemiyorun diyosun ama 3 liralik toros 5 liralik sahin 7 liralik dogan diyosun. Ozaman bizde senin gibi fiyat degerlemesi yapalim 3-5lira piyasasi olan arabaya air 2.000 lira 10-15 piyasasi olana 3.0000 lira boyle sacma seymi olur herkes istedigi araca istedigi seyi yapar
Yahu adam isterse el arabasına takar.. Keyif adamın keyfi.. Buna kimse birşey diyemez.. Ne demek kredi kartına yaptırıyorlar.. Bir şey sorcam bende 24 yaşındayım.. Ama öyle 12 taksitle almam ben.. Alırsam gider tiko para veririm falan dersem eminim burdaki çoğu kişi şunu der.. Ulan babasının parasıyla hareket ediyo.. Sen kendine şu an bunu dedirtiyorsun.. Bence daha fazla konuşup kendini rezil etme..
İlginçtir ki.. Air Suspension'un boku çıktı diyen arkadaş, kendi aracının konusunda ki son mesajda, "jantlar hariç araba güzel" yazan arkadaşa..
Zevk, renk meselesi diyelim yazmış :)
Bu konuya sorum yorumum o yorumuda sana cevap vererek yapıcam,
Öncelikle allaha sükür kişilik sorunum yok. Customworks ve airmadz 3.000 3.500 TL Arası yapıyor sistemi.
Sana fiyat değerlendirmesi yapma diyenmi var yap müdür istedigin arabayı istedigin modifiye parçasıyla kıyasla Sorun yok.
Son olarak Demişin ya bakalım Senin gibilerin arabasına yaparlarmı diye Canlıyı göster Koca karıdan 18'lik genç çıtır kız yaparlar :icon_tup:
Para bu para yapmazlar diye bişey yok. :rolleyes:
Böle kişilerin bu forumda ne işi var hala..
Konu airden parayla kiz yapmaya geldi ne kadar seviyelisin
He arkadasim he airin boku cikti yaptiran arkadaslarlada konustuk yavas yavas sokceklermis ztn sen gonlunu ferah tut.
Parayla ilgili muhabbettende anliyosan oyle cevap veriyim 5-10 liralik arac demissinde
Custumworks suan e90 yapiyor kendi aracim 2011 jetta takili araclardan bazilari passat cc,astra,mito,alfa hepside 5-10 liralik :)
ön tampona taz mania peluşu takmak zevkse küçümsedign şahin doganın taktıgı bbs rs jantı takman zevkse biz zevksiziz..
Birader bende o dukkanin bi parcasiyim emin ol senin gibi kisilik sorunu olup isini yapmadigimiz o kadar insan olduki hersey para degil adam gibi adam olsun 2.000 lirayada yapariz ama senin gibi adam isterse 10.000 lirayla gelsin isi yapilmaz o dukkanda. Zaten su son lafindan sonra dahada bisey yazmam sana parayla adam olunsaydi en basta sen olursun zaten selametle...
http://www.techturkey.com/forum/foto...aclar-111.html
beyler tamam kendimi suçlu hissediyorum konuyu ben başlattım bu sayfada. anılda herzamanki gibi enterasan cevaplar verdi. uzatmayalım artık
bu işin hobi ve zevk meselesi olduğunu bazı arkadaşlar anlayamamış ne yazık ki avrupa da amerikada golf 1 lere değerinin 2 katı jantlar takılıyor air yapılıyor biri onları uyarsın:)
Parayla adamlığı karıştıran degişikler var. Ama fark etmiyorlar ki bizim gibi esnaf adamların dükkanlarında bazı seviyesiz insanların parası geçmez. ;)
Megane 2 nasi 35 lira edio ben ona takıldım yaw,tazmaniadan dolayimi
Allahin takası nasi 35 lira ediyor,son kasanin piyasası o paralarda olması lazim.
Blow off duruyor mu hala 1.5dci megane'de ?
Daha da foruma girmez herhalde :) yada pardon kuzenim yazmis diyebilir :)
biri su arkadasi satin alsinda sussun..
yeni gördüm bu aracı :)
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...10094473_n.jpg
Değişik bir kafa yapısında arkadaş psikolog varmı ya forumda ilgilensin biraz :D
Bazı adamların B.ku çıktı arkadaşlar, lütfen çocuk yaparken tekrar düşünün.
vosvosum olsada air yaptırsam,yok ki bi takamız :) anıl bana taka al.
Bendede megane 2 var şu çocuk yüzünden meganeları aşağılayamayın nolur kanıma dokunuyor :(
Otomobil sevdası insana oldukça fazla haz veren bir hobidir.Hizmet amacı belli olan bu tarz forumlarda araçları değerlerine ya da markasına göre değerlendirmek çok anlamsız.Önemli olan otomobilinin senin gözüne hoş gelmesi.10 - 15 milyarlık takaya air yaptırmak şuan ortalarda gezen çoğu değerli görsel modifiyeli araçtan daha çok dikkat çeker diye düşünüyorum.Otomobil sevdası sadece 4-5 yıllık pahalı araçları sevmekle ya da sahip olmakla oluşmaz bence.
taka ney ? :D
Taka bu:D Zamanında param yetmedi air taktıramadım. Benzinede yetişemedim çok yakıyordu. Bende sattım :D :D :D :D
Kredi kartı kullansaydım böyle olmazdı:D
http://i39.tinypic.com/fu0r4m.jpg
Hazır torsiyonlu araba fotosu koyunca aklıma bir soru geldi.
Arka süspansiyonu torsiyon olan araçlara air uygulanabiliyor mu? Arka kısımda tadilat vs. gerekiyor mu? Nedir ne değildir? Bilgisi olan var mı?