Cok guzel gorunuyor jantlarin rengi iyi
Printable View
Cok guzel gorunuyor jantlarin rengi iyi
Arkadaşa gerekli cevap verilmiş. Ama cidden çok ayıp ya para konusuyla dalga geçmek nedir. Kimsenin alın teriyle aldığı şeylere alay etmeye hakkı yok.
eren abi senin aracın satılığa çıkmış tekrardan 16.500 tl istiyoalrdı yanlıs hatırlamıyosam
Bizim taka için değmez desene:D :D
Şaka bir yana, o zaman tahmin ettiğim gibi oluyor. Torsiyonlu arka dingili focus mk1ler gibi bağımsız değil ama yaylı sisteme çevirip öyle air montajı yapılıyor.
Ben en iyisi fk'dan coil alayım arabaya... Air'dan önce başka işleri var arabanın.
Eyvallah kardeşim bilgi için
Geçmiş ama bir şey demek istiyorum ANIL'a ben bu arkadaşa...
3 milyarlık toros 5 milyarlık şahin gibi bir laf etmiş çok doğru söylemiş ama bir şeyi atlamış o kişiler onları alın teri ile alıyorlar ;)
anıl ercan neyin tribindesin boyuna her konuya laf olsun diye cevap yazıyosun anlıyamıyorum ben seni be :) senin yorumlarını gördüğümde aklıma ilk gelen
Herşeyden Bahseden Adam - YouTube
Parası olan yeri geldiğinde ailesi ile arabaya binen içen ve aracını dahada basmak için bulunmaz nimet, yakışıp yakısmaması kredi kartıyla çekip çekmemesi bizi ilgilendirmez burda godoşluk taslamaya gerek yok benim maaşım belirlidir arabamıda severim yaptırırım taksit taksit öderim buda kimseyi ilgilendirmez, şahine de doğanada en ucuz arabayada yapılsın kardeşim güzel durduktan sonra olay bitmiştir adamın zevki bu hiç bir aracı küçümseme..
Sağlıklı bir şekilde yapıldıysa Air sıkıntı çıkarır mı?Sıkıntı;yani araç 4 kişiyken orta bir yükseklikte gitmekte sıkıntı olur mu? Yolda çıs çus inmez değil mi ?
Daha önce bilgilendirme yapıldıysa post no yazabilir mi biri
jetta güzel ama jantlar parlak olmalı,arkadan kaldırma esprisi biraz geçti,öne kilolu biri otursun mesela :)
Jettaya maşallah Air yokkende kendisine hayrandım. Ancak Air'in espirisi aracı oldukça yere yaklaştırmaktır. Gördüğüm kadarıyla ön kısım air olmadan da kullanılabilicek durumda.
boomerang gibi çocuk banlanıyo banlanıyo gerı gelıyo.
jettanın önü olmamış bence eski görünüşü daha sevimli ve eşsizdi. Şimdi sıradan Jetta olmuş
saygılar
jettanın porsche jantlı hali çok güzeldi böyle de fen değil maşallah.
Jettanın önü westmoreland iken daha bir hoştu
tuklu6kl6t
hepsi çok iyi fakat old school merakımdan dolayı en çok sarı jettayı beğendim.corvette c4 rims benim jant tercihim olurdu :)
jetta porsche jantları varken airsızmiydi ?
Jetta'nın Android control videosu da geldi ;)
https://www.youtube.com/watch?v=nlUU...e_gdata_player
Android app çok iyi olmuş :)
Vos'a maşallah çok beğendim herşeyiyle harika duruyor.
şu jettanın sahibini tanıyan varsa ön tarafı acilen birazdaha indirmenin yolunu bulsun çok kötü duruyor bu şekilde
Jettayla bug çok iyi. Demek ki 10 liralık araba diyip geçmicen.
strhrwjhwrjr
Jetta ve vosvos ezdi geçti.Tebrik ederim harika iş çıkarmışsınız. Elleriniz dert görmesin sahiplerinin de kesesine bereket...
jettanın eski hali daha iyiymiş sanki
vosvosun on yuruyenin değişmemesi farklı olmuş valla bravo..
Bende diyordum ne zamandır Hakan'ın arabasının fotoğrafları yok diye. Maşallah çok iyi oldu.
Düşürmek yerine, kaldırabiliyor muyuz aracı?
Yani düşük pozisyonu standart hali, kalkık pozisyonu yükselmiş hali şeklinde ?