Dostum bende orda esnafım zaten. iş bankasının orda kavga çıktığı gün sizin arka masanızdakiler bizdik. hatta kavga tam benim arabanın yanında oldu.onun geyiğini çeviriyoduk. Forumda yeniyim bilseydim üye olduğunuzu sohbet ederdik zaten..
Printable View
air ile muayeneden geçen varmı ?
Forumun en muammalı konularından oldu :) Muayene sorusuna net cevap verebilen yok sanırım.
bu konuda hiç takılmıyorum air yaptırmaya karar verdiğim an önce muayene istasyonundayım sonra bursada :)
Muayene sıkıntısından dolayı yaptırmak isteyip yaptıramayanlar, yaptırdıktan sonra söktürüp taktıramam diyenler muayeneyi erken yaptırıp en azından 2 yıl rahat rahat kullanabilirler :)
Muayeneden geçenler var. Hayrettin abiyi arayıp net bilgiler alabilirsiniz.
0532 654 3909
Hayrettin Duran
abi sen gitmeden bana ulaş, numaramı vereyim sana seni ordan aldırır dükkana kadar götürtürüm kaybolmazsın. Maps'dan şöyle tarif edeyim :) Maps'a 1. birdal sokak dr. ahmet caddesi yazdıgın zaman çıkıyor. Yeri karışık bi yer degil zaten.. kolayca bulabilirsin :)
Her yaptigim fazladan km yemek olarak geri alirim Ama :)
Tamam bulamazsak navi den ararim seni,saolasin.
Abi yemekle korkutamazsın beni :D geldiğinde bursada olursam ben alırım seni götürürüm dükkana kadar yemeginide ısmarlarım :)