EM-RE Nickli Üyeden Alıntı
Selcuk bu isin kasarlarindansin benim ehliyetim 11 cisi senesini devirdi sanirim,bende ehliyet yoktu senin golfun vardi hala o gun bugundur ugrasiyorsun,iyi kotu marka coillisinede bindin namina bindin digerlerinide bindin.Coildeki sknti sekerdi ses yapardi.
Derdinki arkadas bu isi bu paraya istiyorsan bu sekilde,gazlamadigin zamanda canina kasti cok olmazdi.ben lagunamda nam,m3 umde d2 subarumda tein,megane coupemde kw,e92 tatechnix, coil eskittim.
Simdi bu air isi cok farkli bu arabalarimin hic biri sabah geldigimde aksam biraktigimdan farkli pozisyonda durmuyordu :)
Yanlis anlasilmakta istemiyorum hayri abide soyle kotu boyle kotude demiyorum.
Sistem cok yeni tabikide skntilari olucaktir elektrik skntisi olur mantikli gelir..
Sadece bu kadar zamana kadar dunyanin arabasi yapildi 1 Allahin kulu sknti yasamadimida bana denk geldi,hee gercekten kimse yasamadiysa vay ben benim sansima ediyim...benim merak ettigim acik konusmak gerekirse sadece bu..
Ayrica ben sistem cok yeni oldugu icin 4 ay duzgun calissin sonra sorun cikartirsa zaten dert etmem demistim.Elektrik skntisi icin yaziyorum tabi bunu...yolun ortasinda kendi kendine yere yapismasi filan degil 4 aylik mevzu..