ta kendisi, geç cevap için kusura bakmayın görmedim :)
Printable View
Kimseye efelendigim falan yok ;) sana da herhangi bi sözüm olmadı. Benle bi alip veremediginmi var? Hayırdır? Konunun Jettayla ne alakası var? Ben jettayı övecek bir Söz yazmadım ;) sadece son 1-2 sayfadır Air'i kotuleyenlere cevap verdim. O yüzden konuyu jettaya çevirmende bi art niyet ararım. Jetta customworks te yapılsaydı kral araba oydu dimi :) Hem jettayi paylaşmam kimseyi ilgilendirmez. Ben veya bi başkası hayrettinin yaptığı veya customworks farketmez arabaları aninda face den alip buraya yapistiranlara kimsenin çıtı çıkmaz biz bikaç kez aynı arabanin fotosunu paylaştık hemen guncelcı olduk, rahatsiz oldular. Sizi ilgilendirmez arkadaş. Gözünüz rahatsiz oluyosa tıklar geçersiniz aşagıya. Nerde neyi paylaşıcağımı sizden mi ögrencem? Kalp kırmaya gerek yok.
Sadece customworks, airmadz gibi firmaların yaptığı araçlar güzel oluyor, kral oluyor, ateş ediyor, diğerleri çok kötü :D
yaw ne esprili arkadaşsın sanki accuair sistemi takıyorda herkes bu cümleyi kuruyorsun ahahahhaa çok güldüm harbiden
kedi ciğer meselesine gelince kimse imkanına güvenmesin Allah kimseye yoklukta göstermesin çok parayla artistlik yapmayın mevzu para olursa eğer forumda parasıyla adam bozucak çok kişi var o yüzden boş konuşmayın
Sadece Customworkste yapılanları kral araba yaptığımı nerden çıkarttın? Emirhanın w115 'i için yazdıklarımı kendisine sor Bartu'nun Jettası için yazdıklarımı Bartuya sor. Sarı Jetta değil Customworks'de isterse yurtdışında yapılıp pamuklar içinde sarmalanmış şekilde gelse bu kadar fotoğrafını tek bi konu altında görsem yine aynı tepkiyi veririm kaldıki aracı beğenmediğimide söylemedim ;);););););)
http://i.imgur.com/zeygWPK.jpg?1
Daha öncesinde bu kadar şey yazılmasına rağmen efelenmedim diyip yüzsüzlük yapıp hala fotoğraf koymaya çalışıyosan bende reklam art niyeti ararım ;););););)
Herkes isine geldiği gibi anlıyor. O yuzden devam etmeye gerek yok ;)
Buraya yeni yapılan araçlar konuyor, sarı jetta maşallah her güncel de burada.
Böyleleri yüzünden gidip golfe air yaptırıcam ciğeride onların önüne atıcam.
Muhabbete bak :)
airli araçları zor tutuyoruz bıbıcığım kendilerini yerlere atıyolar napalım ?
Adam amacına ulaştı yalnız, konuda sansasyon yaratmayı başardı! Öyle ya da böyle, şimdi herkes onu konuşuyor! : ))
Zaten kendisi bu konu dışında başka bir yere hiç yazmamış. : ))
Vay ak, forumun %90 ı fakir çıktı, iyi mi
Beyler koni coilover ım var; 1600 euro fiyatı var.
ben fakir miyim? ne olur cevap verin..
:Deli::Deli::Deli::Deli:
:D gerçekten şu air bazı araçlarda çok kötü duruyor Sarı Jetta nokta olmuş yeni jantlarıyla :)
passatın sahibi çok doğru kombinler yapmış bravo,maşallah..
passata maşallah araç ateş ediyor resmen:):)
Passat'a Alphards koyacaklar diye çok korkuyordum, adam meğer noktayı koymuş.
passat güzel
böyle araba yapıldımı saygımız sonsuz
Passat için 1dk. saygı duruşu :icon_rule
:D
Şöyle hakkını veren araca kimsenin birşey dediği yok zaten ama tenekelerle yada yarım metre içerde duran jantla ı ıh olmuyor.
passat efsane oldu ya renk filan müthiş maşallah
kendi görüşüm bu belki çoğu kişide aynı fikirdedir şu air olayı en çok alman arabasına yakışıyor ya bence arabanın standart donanımı olsun artık üretimde :D
aır yapalım dedık :D bızım arabaya olmuyomus garantı vermıyolar :D sansa bak :D fena bısı cıkabılırdı
http://farm8.staticflickr.com/7156/6...5bc978e8_o.jpg
Passat çok şık duruyor. Maşallah
passat rengi jantı ile çok güzel olmuş.
arac sahibinin kesesine zevkine sağlık
neden olmuyor accord'a faruk ?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...52831574_n.jpg
sakaryada olan airlı 406 geçen akşam kaza yapmış araç pert :( sahibini hakkında bi bilgim yok ihşallah iyidir
Passat güzel olmuş, ön plakayı da iptal etse şahane durur.
passat tam kıvamında olmuş sahibinn ellerine sağlık ara bozmaya aday bi araba :D clio da eksik bişeyler var gibi veya arka daha basık olduğundan olabilir air'da arka daha basık olmamalı bana göre
406 nın sahibine büyük geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur.