Yenikoy motorsair
![]()
Mesela biz çok zenginiz arabaya takmasak bile alip kilere 2 takim air koyduk . Nolur nolmaz fakir demesinler ...
Konuyu saptirmayın kimseye fakir dedigimiz yok. 1-2 araba kötü görünüyo diye AirRide ı komple kotulemeye gectiniz. Gurur duymalısınız kötüleme yerine![]()
Birader ben seni hala anlayabilmiş değilim geçmiş sayfalardada böyle efelendin
1.si el s.kyle niye gerdeğe giriyosun kendi arabansa eyvallah her hafta konu 1 defa güncellense hemen Jettanın fotoğrafı güncel postun altında oluyo
2. si bugüne kadar 60'a yakın araç yaptık ama bizim gözümüzde bile kaliteli duran 9-10 araç vardır illa herkesin beğenmesi gerekmiyor her araçta ufff çook iyi bee etkisi yaratacak diye bir kaidede yok her dip basık araç güzel duracak diye bir kaidede yok jant-renk-ekstra malzemelerin araçla ne kadar uyumlu olduğu bi aracı gösteren en büyük etkendir.
Kaldıki burdaki çoğu kişinin yaşam seviyesi air yaptıran kişilerin yaşam seviyesinin altında değildir bilakis üzerindedir.
Kimseye efelendigim falan yoksana da herhangi bi sözüm olmadı. Benle bi alip veremediginmi var? Hayırdır? Konunun Jettayla ne alakası var? Ben jettayı övecek bir Söz yazmadım
sadece son 1-2 sayfadır Air'i kotuleyenlere cevap verdim. O yüzden konuyu jettaya çevirmende bi art niyet ararım. Jetta customworks te yapılsaydı kral araba oydu dimi
Hem jettayi paylaşmam kimseyi ilgilendirmez. Ben veya bi başkası hayrettinin yaptığı veya customworks farketmez arabaları aninda face den alip buraya yapistiranlara kimsenin çıtı çıkmaz biz bikaç kez aynı arabanin fotosunu paylaştık hemen guncelcı olduk, rahatsiz oldular. Sizi ilgilendirmez arkadaş. Gözünüz rahatsiz oluyosa tıklar geçersiniz aşagıya. Nerde neyi paylaşıcağımı sizden mi ögrencem? Kalp kırmaya gerek yok.
Sadece customworks, airmadz gibi firmaların yaptığı araçlar güzel oluyor, kral oluyor, ateş ediyor, diğerleri çok kötü![]()
...
yaw ne esprili arkadaşsın sanki accuair sistemi takıyorda herkes bu cümleyi kuruyorsun ahahahhaa çok güldüm harbiden
kedi ciğer meselesine gelince kimse imkanına güvenmesin Allah kimseye yoklukta göstermesin çok parayla artistlik yapmayın mevzu para olursa eğer forumda parasıyla adam bozucak çok kişi var o yüzden boş konuşmayın
Livestrong
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Sadece Customworkste yapılanları kral araba yaptığımı nerden çıkarttın? Emirhanın w115 'i için yazdıklarımı kendisine sor Bartu'nun Jettası için yazdıklarımı Bartuya sor. Sarı Jetta değil Customworks'de isterse yurtdışında yapılıp pamuklar içinde sarmalanmış şekilde gelse bu kadar fotoğrafını tek bi konu altında görsem yine aynı tepkiyi veririm kaldıki aracı beğenmediğimide söylemedim
Daha öncesinde bu kadar şey yazılmasına rağmen efelenmedim diyip yüzsüzlük yapıp hala fotoğraf koymaya çalışıyosan bende reklam art niyeti ararım![]()
Herkes isine geldiği gibi anlıyor. O yuzden devam etmeye gerek yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)