İnsignia güzel olmuş elinize sağlık. Ve öndeki L200 çok iyiymiş :)
Printable View
İnsignia güzel olmuş elinize sağlık. Ve öndeki L200 çok iyiymiş :)
İnsignia air güzel olmuş birde arka silecek dikkatimi çekti :)
süspansiyon bu kadar esniyor araç kaldırılıp indirilince.rot yada balans ayarlarında problem olmuyor mu.yay takınca bizim araçta rot ayarı oynamıştı da merak ettim..
Oyy massllahhhh ;)
Maşallah çok büyük emekler var fakat bir şeyin aşırısı hoş olmuyor. Dip basık görüntü her araçta göze hitap etmiyor. İnsignia olmamış malesef.
Arabayı yere sıfırlayanlar 1, bodybuilding yapıp sonuna kadar şişenler 2.
Bu 2 sine de bir şeyi çok yapmanın illa güzellik getirmeyeceğini anlatmak gerekir. Herşey tadında güzel.
Fotograf cekerken arkayı 1 tık yukarda bırakmak lazım :)
İnsignia ordan kaybetmis, jantları da cok güzel degil bana göre.
Elinize emeğinize saglık tabiki :)
İnsignia ön arka eşit marşpiyel düz olacak şekilde böyle duruyor arkası önden daha fazla düşüyor ve araçta daha önceden konkav jant olduğundan arkada kamberde var o nedenle bu şekilde duruyor şahsen benimde gözüme hitap etmiyor ama sahibi bu şekilde istediğinden yapacak bişey yok :)
genelde cogu airli araclarda arka daha fazla ddusuyor,neden acaba?
valla konuyla alakasız belki ama geçenlerde simsiyah bitane insignia gördüm(nerde gordugumu bıle hatırlamıyorum:hehe:)
jantları orj opelde 20-21-22 neyse artık
gayet tatlı basıktı zımba gibi duruyodu:D basmakla olmadıgı bazı ıslerın insignia canlı örnek.
İnsgna bnde begenmedim...birde qrka onden basik olunca cok kotu gozukuyo
Bide air'ın tadına biz bakalım dedik MAŞALLAH..
http://img109.imageshack.us/img109/1...0518wa0000.jpg
maşallah kardeşim çok güzel olmuş.
Şu air'li arabaların garip duruşlarından dolayı sevmiyordum. Ama Punto yıkım olmuş duruşu çizgisi karoser ile air basıklığının uyumu mükemmel maşallah.