symbol çok iyi yaalfayada çok güzel olmuş, megane ın jantlarını beğenmedim
![]()
Symbolü sürekli görüyordum Kale Center önünde Arkalarda Mavi göbekli BBS önde tenekeyle iyi basıktı![]()
yalanmotors
İlk yaptığımız araç olan FiestAir bugün muayeneden tek seferde ve sorunsuz birşekilde geçti sanırım muayene içinde kafada bir soru işareti kalmadı![]()
Faruk sen hangi istasyondan geçtiğinide yaz bence,garanti olsun diğer araç sahibi arkadaşlara![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Sembolü geçen gün bakırköy ömür plazanın önünde gördüm ben girerken yerle birdi 5 dk sonra çıktığımda arkası 1 metre yukardaydı![]()
ağzım yüzüm kaşım gözüm oynadı
307ye yapmak istesek maliyeti ne olur ustalar ? Karaman'dan çıkıp gidicem neredeyse![]()
Symbolde daha önce teneke jant var mıydı? Stoplardaki sinyalleri yanan bi clio görmüştüm b.evler çalışlar caddesinde büyük ihtimalle o arabadır.. Bi süre peşpeşe gitmiştikMaaşallah pekte güzel olmuş
- Bize Her Yer TRABZON
Tesadüfen şimdi gördüm clioyu çamlık caddesinde park halinde, sahıbı bagajda bişeylerle ugrasıyodu
![]()
- Bize Her Yer TRABZON
symbol arka taraf yüksekteyken daha hoş görüntü olduğunu zannediyorsa yanılıyor araba ön arka basıkken kalem duruyor
hoş coilli ikende kafa o kadar basıktı![]()
Livestrong
arka camdaki olay nedir o seritler
www.honda-tech.com