User Tag List

Sayfa 37/209 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
3956 sonuçtan 685 ile 703 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskıden kactane arabada vardı air ??? sımdı cogalınca talep olunca fıyatlarda şişti halıyle...malzeme zammı bıraz komık oluyor : ) kendı ısımden pay bıcım elektırık su malzeme herseye zam herseye zam ama yıkama yıne 15 17 yap yer yerınden yıkılır tekel az az kırılmaya başlayınca fıyatlar tekrardan düşer merak etmeyın )

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar büyükler küçükler

emreyle 1 hafta aralıklarla yaptırdık airi. dediğiniz fiyatlarda yaptırdık. lakin yaptırmadan 3 ay önce konustum ustamızla bana dediği 3 ay sonra gelirsen fiyatta 100-200 oynar kelimesi oldu. benm şu an 4 ay önce 90 liraya aldığım arka körüğü gecen pazar günü 120 liraya aldım. hayri ustadan değil istanbul içi bi sanayiden aldım.inanın adamlar her defasında kompresör olsun körük olsun 20-30 kitliyolar. malzemeler alınırken şu araba göre şu diye alınmıyo yada toptan alınmıyo. doğal olarak her malzeme almaya gittiğinizde satan firma alan kişinin bu malzemeleri nerede kullanacağını bilmiyo ve yok dolar yok ıvır zıvır sürekli geçiriyolar buna bizzat şahit oldum ve benm başımada geldi. ayrıca sadece malzemede iş bitmiyo elektrikçisine ayrı para veriliyo tornacıda yapılan flanslara vs. ayrı para veriliyor. hayri usta düsündüğünüz gibi paracı bi insan değildir. zamanında adam 2000 tl gibi bi rakama yaparkenki yorumlarda vardı o fiyata air mi olur yok patlar o körükler felan. az çok air yaptırmadan 3-4 sene arıştırmışımdır sistemi kullanılan malzemeleri felan hatta kendim yapmayı planlıyordum. kullanılan körükler dünya çapında kullanılan malzemeler ve bu işerler uğraşan tamirciler firmalar gibi yerlere markasını söyleyince alınan cvplar hep aynı.

acıkcası türkiyede bu adam kimsenin önemsemeyip ugrasmadığı bişeyi yaptı. merak ediyorum bursada yapılmasa bu sistem yurtdışından getirtip taktıracak kaç kişi var ? kaç kişi uğraşacak ki? adanadaki birol ustaylada konustum lakin onun kullandığı körük sistemi faklı ve photoshopta araba basıp bana yutturmaya çalıştığını biliyorum. abi bu araba 5 cmlik yay var gibi basılmıs diorum yok o yoldan diyo. air yaptırmadan önce bana 3000 tl montaj hariç fiyat verdi. ben malzemeleri hazırlar yollarım hatta montaj için video bile yaparım dedi.şahsi düşüncem herşey para değil hayri ustanın muhabbeti bile yeter. bu adam o kadar uugrasmıs kafa yormus etmiş ortada bi emek var ve bu emeğe yapılan yorum USTA GEÇİREBİLDİĞİNE GEÇİRİYOR gibi bi yorumsa gerçekten büyük saygısızlık. hiç bi internet sitesinde felan reklamı bile yoktur o kadar site sticker yapalım vs. dememize rağmen. iki araba yapıp piyasaya ben yapıyorum diye çıkmıyor.
    Paranız varsa yurtdışından kit getirtin yada bursada yaptırın yalan yanlış bilip bilmediğiniz konular ve tanımadığınız insanlarla ilgili kesinlikle olumlu olumsuz net yorumlar yapmayın bu az çok sizin kişiliğiinizi ortaya koyar.

Bu yazdıklarımı inanın aracımda hayri ustanın yaptığı sistem olduğu için savunma amaçlı yazmıyorum. Sadece hayri abinin gerçekten ADAM gibi ADAM olduğunu ve klasik s.kici sanayici esnaflarından olmadığını adım gibi bildiğim için yazıyorum. Bi çok insan karşısında kefil olduğum gibi hala kefil olurum.

Melih önümüzdeki hafta yada bu hafta içinde muayeneye giricem bakalım sonucu yazarım buraya.

Bence Herkes zevkine keyfine baksın eleştri yapmasın parası olan yada canı isteyen yurtdışından getirsin yada bursaya gidip yaptırsın.
    Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayene konusunu netleştirirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Arabayı verdik yeni arabaya ona göre air ride düşünüyorum. Yoksa coilden devam.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muayene konusunu netleştirirseniz çok iyi olur arkadaşlar. Arabayı verdik yeni arabaya ona göre air ride düşünüyorum. Yoksa coilden devam.
    geçiyor vs. diyorlar da bu tamamen muayene memurunun insafına kalmış. Ben açıkçası geçişinin zor olacagını düşünüyorum ,geçmez
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde kaanatim geçemeyeceği yönde. Geçmiyorsa sıkıntı büyük demektir bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde kaanatim geçemeyeceği yönde. Geçmiyorsa sıkıntı büyük demektir bence.

ön taraf zaten görünmüyo arkada belki sıkıntı çıkabilir. en kötüsü arka körükleri söküp yayları takarsın maximum 30 dakikanı alır
    Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdi52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön taraf zaten görünmüyo arkada belki sıkıntı çıkabilir. en kötüsü arka körükleri söküp yayları takarsın maximum 30 dakikanı alır
    Arabanın altına girdiklerinde anlamazlar mı diyorsun ? Sistemi hiç görmediğim için sökmesi takılması basit birşey mi bilemedim. Bagajda hava haznesini tüp sanabilirler

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 sene evvel muayene mvzu icin orj. Donmustum gecmemisti.bnce hala gecmez.tabi denemekte fayda var
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın altına girdiklerinde anlamazlar mı diyorsun ? Sistemi hiç görmediğim için sökmesi takılması basit birşey mi bilemedim. Bagajda hava haznesini tüp sanabilirler

ya bende stepne yerinde tüp ayrıca bagajım tıka basa dolu bişyler koyarsın tüp gözükmez alttan ön tarafa giden boru gözüküyo renkli onu siyaha boyicam farketmesinler diye. körükleri söküp yayaları takmak arkalarda basit çok rahat değiştirirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bende stepne yerinde tüp ayrıca bagajım tıka basa dolu bişyler koyarsın tüp gözükmez alttan ön tarafa giden boru gözüküyo renkli onu siyaha boyicam farketmesinler diye. körükleri söküp yayaları takmak arkalarda basit çok rahat değiştirirsin.
    Nasılsa hemen araba almıcam seni takipteyim kanka bakalım ne olacak

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Erdi adamsın kanka seviyorum seni

@Melih

Kanka krom renkler geçmediği halde krom pembe geçirdim sakaryada sen yap geçmezse hallederiz geçiririz sıkıntı olmaz en fazla adapazarına gelirsin

tekrar diyorum hayrettin abinin numarasını isteyen herkese veririm, arayın abi neden fiyatlar böyle diye bi sorun muhabbet edin yakın olanlar gitsin otursun sabahtan akşama kadar dükkanda izlesin sonra fiyat desin
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasılsa hemen araba almıcam seni takipteyim kanka bakalım ne olacak
    hayırlısı

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Erdi adamsın kanka seviyorum seni

buda yazlık mod

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben öncekilerde yazdım yine yazıyorum. ben ne fiyat yüksek düşürdüm dedim nede ustaya bir laf ettim. burdaki gereksiz fanatikliği anlamadım. ve evet gereksiz fanatiklik şak şak çılıktır. geçen süre zarfında malzeme zammı olur vs olur eyvallahta %60-80 aralıgında bi zam olmaz. evet popüler oldu herkes suan arayıp soruyor zaman ayırıyor vs artmıstır. usta buna bişe demeden burdan bi kaç kişinin çıkıp mıllete laf sallaması adamı deli ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkercakmak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öncekilerde yazdım yine yazıyorum. ben ne fiyat yüksek düşürdüm dedim nede ustaya bir laf ettim. burdaki gereksiz fanatikliği anlamadım. ve evet gereksiz fanatiklik şak şak çılıktır. geçen süre zarfında malzeme zammı olur vs olur eyvallahta %60-80 aralıgında bi zam olmaz. evet popüler oldu herkes suan arayıp soruyor zaman ayırıyor vs artmıstır. usta buna bişe demeden burdan bi kaç kişinin çıkıp mıllete laf sallaması adamı deli ediyor.

Gereksiz fanatiklik ? çok sevdiğin değer verdiğin bi abin veya kardeşin hakkında saçma sapan şeyler yazılsa sessiz mi kalırsın ? Sessiz kalmıyorum ve buna şakşakçılık diyosan şahsen şakşakcıyım ewet. geçen süre zarfı demişsin 1 yıl önce 2200 iken şimdi 3200 civarı misal 1 yıl önceki benzinle şimdiki benzin fiyatları aynı mı ?

Laf sallaması demissin sen yazdıklarımı okumuşsun ama anlayamamışsın hocam. üstelik direk direk ortaya kendini atmışsın şahsen benim yazdıklarım genel olarak ortayaydı sanki biraz üstüne alınmış gibisin. sen git adamın yüzüne usta geçirebildiğine geçiriyosun de bak bakim bişey d,yomu demiyomu.

Neyse kardeşim biraz daha sakin halli yazarsan daha ii anlasabilirz

Mert Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mert hoşgeldin

Sende bi karar ver corsaya odaklandım diyorsun 406ya takılıyorsun.
    Oooo sağolasın Corsaya odaklandım ama 406'yı göz ardı edemiyorum.

alfistahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler gecende böyle bi problem yaşandı , fakat resimleri kötü niyetle koymuyorlarki , muhtemelen facebook taki bursanın air grubunda paylasılıyor , herkezin görebildigi resmleri burayada taşıyorlar, Ahmetim kardeşim maşAllah , zaten afistahmet ( Ahmet b. ) tanımayan arkadaslar için o mesajı kesinlikle kötü niyetli yazdıgını düşnmeyin , baş tacı bi kardeşimzdir,
    Kanka konu şu arkadaş araba bitmeden arkadaş fotoğrafı paylaşmış veya aktarmış her neyse. İyi niyetli olduğuna hem fikirim ama bi problem çıksa iş sonuçlanmasa boş muhabbet çekmek istemediğim için paylaşımdan rahatsızlık duydum. Konuyu da çok dağıttım. Kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereksiz fanatiklik ? çok sevdiğin değer verdiğin bi abin veya kardeşin hakkında saçma sapan şeyler yazılsa sessiz mi kalırsın ? Sessiz kalmıyorum ve buna şakşakçılık diyosan şahsen şakşakcıyım ewet. geçen süre zarfı demişsin 1 yıl önce 2200 iken şimdi 3200 civarı misal 1 yıl önceki benzinle şimdiki benzin fiyatları aynı mı ?

Laf sallaması demissin sen yazdıklarımı okumuşsun ama anlayamamışsın hocam. üstelik direk direk ortaya kendini atmışsın şahsen benim yazdıklarım genel olarak ortayaydı sanki biraz üstüne alınmış gibisin. sen git adamın yüzüne usta geçirebildiğine geçiriyosun de bak bakim bişey d,yomu demiyomu.

Neyse kardeşim biraz daha sakin halli yazarsan daha ii anlasabilirz
    benim hiç bir postumda ustaya lafım yok hatta sureklı guncel fıyat alanda benım tanıdıklar aracılığıyla benım aldığım fıyat agustos sonuydu ozmndan bu zamana 1 sene gecmedı ama fıyat 2000 2500 arasıylken suankı fıyat zaten bellı bu polülerlık değilde ne oluyor pekı kesinlıkle ustayı kötulemek ıcın yazmıyorum bunu

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    air o paraları hak ediyor ben bu işi adam akıllı yapan tek kişi olsam dahada fena rakamlar isterdim mesela.adam hakkını alıyor çok bilen varsa gitsin ucuza yaptırdın yaptırabiliyorsa..

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Açıkcası herkes memnun vs eyw ALLAH bozmasın,şayet izmitte'ki yer içindi aynı yorumlar vardı..Ben genede aklı olan 1-1.5sene beklesin derim he fiyatlar artıyomus bılmemneymıs onu bılmem sadece suan kendım yaptırsam beklerdim kısacası.O zmnda izmitteki yer için ne savunmalar ne yorumlar okuduk gorduk.Sonra 180derece dondu yorumlar..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)