Ramo arka tankin unitesi cok guzel olmus ya la ellerine saglik![]()
Adamın elinden her iş geliyoCaddy e Golf Gti tamponu yapıyo,tanklara farklılıklar katıyo başka yerlerde yapılıp sistemleri hava kaçıran araçları tamir ediyo
![]()
Araç yüksekken konfor nasıl ? Yani uzun yol gidilen araçta da kullanılabilirliği var mı ?
Araç yüksekken kasislerden geçerken yine duruyor musunuz, yaylı araç gibi sekiyor mu.
Kullananların yorumunu alalım![]()
Şöyle söyleyeyim araç yüksekken tepkileri nasılsa airde yüksekteykende o şekilde bastığınızda zaten aracın belirli bir yüksekliği var ordada yumuşak amortisöre yay takmışken tepkileri nasılsa o şekilde.
Zaten en dipte gezeyim konfor olsun diye birşey yok dipteyken gösteriş içindir.
Tabi aracın sertlik yumuşaklığını kişinin kendisi belirliyor sert olsun derseniz amortisörleriniz ona göre ayarlanıyor yumuşak olsun derseniz amortisörleriniz ona göre ayarlanıyor.
Caddy baya iyi olmuş.
Tiguan'ı da çok beğendim, ramo kaptı işi elinden kurtulmaz Allah bozmasın böyle devam
olum ydisindan aradim mi astari yuzunu gecicek,sen al fiyat soyle iste feystenburdan at bisekilde pm..
2teklif versin kisacasi,
bi orj amortisoru biziklayarak
1de ben spor suspansiyon alipta o sekilde.Yalniz tank cok buyuk z4un bagaji ufacik ztn,stepne icin yerde yok.daha ufak tuple oluyosa o sekil versin.
yani uzaktan ancak bu kdr anlatabiliyorum..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Caddy olayın son noktası. Ali kardeşim kocaman maşallah dün canlıda gördüm yolda seyir halindede enfes duruyor Kocaman Maşallah
Tiguan da çok güzel olmuş Laz Ramo yapar agaClioya eg civic spoilerı yaptı beee abim benim
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu air ride iyi güzel hoşta , ne kadar güvenli ? Tabiki bir coilover değil ama misal elimizde bi e39 var ve ona air ride yaptirmak istiyoruz. Yanladiğimiz yada makasa girdiğmiz zaman yada süratli bi viraji aldiğimiz zaman? Bizi üzer mi?
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)