User Tag List

Sayfa 67/209 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
3956 sonuçtan 1.255 ile 1.273 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok nan cıdden merak edıyrum yol tutusu nasıll genel olarak ben performansa onem verıyrum dunkı adamda deyılım neyn ne oldugunu ıyı bılıyurm hıc aır rıde lı araca bınmedım o yuzden soruyrum nasıldır dıye kotuyse kotudur aga ıyıse ıyıdır alt tarafı bunu merak edıyrum
    Neyse kanka ben daha bisi demiyorum.suan kullananlar yazsin bence.ben bunu 2-2.5 sene once kullaniyordum suan durum belki farklidir ( hic sanmiyorum yazlan sikayetler ayni )

Ancak Allah askina ben parayi verdim durumu gordum merak eden bassin parayi gorsun modundan cikalim.dunya paralar veriliyor.iyiyse iyi kotuyse kotu diin.son bi ricam kullanicilar yazsin arka sokaktan donup gelenler degil...
    Dr.Ecu

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bartubasot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursa hayrettin abi yapımı air sahibi olarak bunuda arkadaş cevremizden konustugumuz herkese söyledim ztn kumandanın diotları değişti okadar baskada hiç bir sıkıntı yaşamadım.hava kacırma vs, bazı kumandalarlada sinyal karışıyo arada sırada okadar. Açıkcası böle sıkıntılar duyuncada çok sasırıyorum benim basıma gelmediği için. Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntınız halolur.
    Tesekkur ederim.İnsallah sorunsuz kullanmaya devam edersiniz.
    Soylemek istedigim tek sey buydu.
    Simdi bartunun yazdigi ile ne hayri usta tahtlara cikti nede benim yazdiklarimla kotu oldu.
    Özellikle belirtiyorum konu ne hayri ustaya dönsun nede baska bir garaja...
    Zaten susmak isteyenler birsey yazmiyacaktir.
    Benim derdim bu airla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun diyeyim EM-RE
    bu konuyu başından beri takip ediyorum, daha aracımı almadan bu konunun peşine düştüm.Aynı senin gibi bende alacağım arabayı sadece bu iş için alacağım. Yazdan beri fiyat alıyorum soruyorum ediyorum. Ama nedense hiçbir adam akıllı cevap alamadık (ha belki aracımız olmadığından şuan sallanmamış olabiliriz) ,
    bu air in fiyatı neden yazdan bu yana iki katına çıktı dedik , yaptıran arkadaşlar demediğini bırakmadı bize .
    Umarım şu başlık altında şak şak çılıktan çok olumlu olumsuz paylaşımlar yapılır ve ben dahil olmak üzere herkes bilgilenir.

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse kanka ben daha bisi demiyorum.suan kullananlar yazsin bence.ben bunu 2-2.5 sene once kullaniyordum suan durum belki farklidir ( hic sanmiyorum yazlan sikayetler ayni )

Ancak Allah askina ben parayi verdim durumu gordum merak eden bassin parayi gorsun modundan cikalim.dunya paralar veriliyor.iyiyse iyi kotuyse kotu diin.son bi ricam kullanicilar yazsin arka sokaktan donup gelenler degil...
    ulen bı soru sordum cvplamadın bıle yol tutusu nasıldı bunun ?
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen bursaya 4-5 araç götürdüm hayri ustaya berkay'ın wos wos haricindeki araclarda ciddi bi sıkıntı olmadı. kumanda frekansları karışıyodu bazılarında 50 tl vererek kumandaları değiştirdik. biraz daha sağlam olsun kafamız rahat olsun diye 10 tl verdik 70'lik role felan koyduk.

Muayeneye Ben giricektim evet fakat aracımı gecen hafta sattım yinede sattıgım arkadasla beraber muayeneye gidicem. Kesin Geçer die herhangi bi iddiam yoktu.Kafamdaki olabilecekleri yazdım ,muayeneyi yapan kişiye bağlı dedim eski mesajlara bakılırsa. ben 1,5 yıldı kullanıyorum gayette memnunum ailemle 3 defa karadenize köye gidip geldim 1 ayda köy yollarında kullandım orjinal jantlarıyla.

bi defa arka sağ körük patladı oda benden kaynaklandı 110 lira verdim körük alıp taktım yarım saatte. bunların dışındı ciddi bi sıkıntı yaşayan arkadaşım olmadı. ŞAK ŞAK'cılık için yazmıyorum arkadaşlar bunu. gördüklerimi bildiklerimi ve yaşadıklarımı yazdım.herhangi bi kar yada çıkarım yoktur. Tek amacım yardımcı olmak.beni arayıp yaptırcam diyen arkadaşlara gelip aracı görüp inceleyip bakıp o şekilde karaar vermelerini söylüyorum. İsteyene Herzaman fazladan çayımız var gelip görüp bakıp inceleyebilir.

Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örnek alınacak adamsın abi , haklısın kesinlikle

Ben şahsınız adına asla yanlış birşey düşünmedim yazdıkalrınız az çok takip ederim , anlatmak istediğim sıkıntı var yazınca zaten yeni gelişmekte olan bir iş herkesin akfasında sorular var ***** burayı okuyanlar da hatrı sayılır kişiler.. İnsanımız okuduğunu evirip çevirip çok farklı noktalara getiriyor bunu hepimiz biliyoruz bu sebepten yaptığınız açıklama tam anlatmak istediğim gibi olmuş elinize düşüncelerinize sağlık

EM-RE hocam anlatıklarında haklısın fatihin yazdıklarına birebir katılıyorum. Pm atıyorum müsait bi zamanında bana dönersen sevinirim
    Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edt..........
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol tutusuu nasıll bunlarınn bı allahın kuluu sordugum soruya cvp alamadım yaw ıllakı custom yapılan ıste sorun olabılır sonucta el işi ınsan uretıyor bunu yol tutusuyla ılgılı bılgı almak ıstıyurm yaaw

erdi52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol tutusuu nasıll bunlarınn bı allahın kuluu sordugum soruya cvp alamadım yaw ıllakı custom yapılan ıste sorun olabılır sonucta el işi ınsan uretıyor bunu yol tutusuyla ılgılı bılgı almak ıstıyurm yaaw
    abi kusra bakma ya ben memnundum gayette iyiydi
    Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu bi video çekemedik zamanında , gayet başarılı melii abi ama burdan söylemekle olacak iş değil doğru değil bence , bu taraflara geldiğinde ara...şöyle diyim jettayla 12*-130 istersen kapıları gösteriyodun arkadan - yada kutu gibi 3-4 şerit değiştiriyodun
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu bi video çekemedik zamanında , gayet başarılı melii abi ama burdan söylemekle olacak iş değil doğru değil bence , bu taraflara geldiğinde ara...şöyle diyim jettayla 12*-130 istersen kapıları gösteriyodun arkadan - yada kutu gibi 3-4 şerit değiştiriyodun
    toplam kac kgdur tahmınıı + muaneden gecermı bu ıcat ?

German_Caddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmiş olsun... Ama bu sistemler aractan araca degişkenlik gösteriyor.. Bende aracını Silverado ile aynı zamanda yaptırdım suana kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı en yuksekte zaten herkezin bildigi gibi sert oldugu için konfor olmuyor.. Direk bursadaki işiçiligi suclamak haksizlik olur benim aracımda makaslı konfor yol tutus on numara coilden daha komfor lu 35 yanak lastıklerle coillerden daha basık sekilde gezerken bile orj konforunda geziyorum dedigim gibi aractan araca degişiyor benim sistemimde yapılan işçiligi gören makas ustaları bile sasırıyor adam imkansizi basarıyor bazı araclarda...

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı German_Caddy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmiş olsun... Ama bu sistemler aractan araca degişkenlik gösteriyor.. Bende aracını Silverado ile aynı zamanda yaptırdım suana kadar hiç bir sıkıntı cıkmadı en yuksekte zaten herkezin bildigi gibi sert oldugu için konfor olmuyor.. Direk bursadaki işiçiligi suclamak haksizlik olur benim aracımda makaslı konfor yol tutus on numara coilden daha komfor lu 35 yanak lastıklerle coillerden daha basık sekilde gezerken bile orj konforunda geziyorum dedigim gibi aractan araca degişiyor benim sistemimde yapılan işçiligi gören makas ustaları bile sasırıyor adam imkansizi basarıyor bazı araclarda...
    Senin adına sevindim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasın ama bu iş bana intihar gibi geliyor. 120'le giderken o sistem bir arıza verse beni kim kurtarıcak?
    Ki durduğu yerde arıza verip beyni sapıtan sistem giderken de aynı şeyi yapabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent-- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse kusura bakmasın ama bu iş bana intihar gibi geliyor. 120'le giderken o sistem bir arıza verse beni kim kurtarıcak?
    Ki durduğu yerde arıza verip beyni sapıtan sistem giderken de aynı şeyi yapabilir
    Hangi beyinden bahsediyorsunuz alt tarafı 2 tane valf var onlarda koruklerin içindeki havayı geri atma ihtimali yok valflerden 28 bar dayanıklı presli hortum gidiyor köruklere köruklerin patlama olasılıgıda %10 zaten yaptıran kişiler dekor için yaptırıyor gazlamak isteyenler yaptırmıyor ama gazlasan bile yol tutusu cok cok iyi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde şu var yolda giderken hortum,körük vs hava kacırdı veya patladı zaten tek sag veya sol tek basına inmiyor dengeli indigi için yol hakimiyetini kaybettirecek bir durum yok en fazla çamurluklar açar

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AGAir Caddy'yi kullandm, sistem gayet iyi. Hayri usta iyi iş çıkarmış. Konforun coiloverdan farki yok. Dekorcuların kesinlikle dusunmesi gerek bu sistemi )

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı German_Caddy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi beyinden bahsediyorsunuz alt tarafı 2 tane valf var onlarda koruklerin içindeki havayı geri atma ihtimali yok valflerden 28 bar dayanıklı presli hortum gidiyor köruklere köruklerin patlama olasılıgıda %10 zaten yaptıran kişiler dekor için yaptırıyor gazlamak isteyenler yaptırmıyor ama gazlasan bile yol tutusu cok cok iyi..
    Hayatında bındıgın en ıyı yol tutan araba neydı?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi timetrial a bakar çok çok iyi yol tutmalarını görmek
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Air ve coilli aynı marka model araçlar piste girsin denesin göki abininde dediği gibi pilotajda önemli bi etken ama..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)