Ulan berk hayırlısı olsun ne ara yaptırdın airijantları ne ara mavi yaptın hızlı adamsınnn dikkat et bence 4-5 cm daha inebilirse harika olur
![]()
Ulan berk hayırlısı olsun ne ara yaptırdın airijantları ne ara mavi yaptın hızlı adamsınnn dikkat et bence 4-5 cm daha inebilirse harika olur
![]()
Dun alfayi sonaxta inceledim,tesadufen karsilastik sagolsun arabasinin her yerine baktirtti, korukler gostergeler,hersey cok stabil calisiyor.İnsallah sorunsuz skntisiz binmeye devam eder.
Videolarda bir şey dikkatimi çekti. Körüklerde ki havayı boşaltırkende kademeli olarak basılıyor. acaba kontrol dışı bir hava akışı olup şasinin yere vurmasımı önlenmek isteniyor yada başka bir sebebi varmı ? Aracı olan veya bu konu hakkında bilgisi olup aydınlatan olursa çok memnun olurum
elinize saglık güzel olmus![]()
bide konuyla alakasız olucak ama aracın sahibi forumdaysa lipi nerden almıs acaba ?
Doğru , şaseyi kesmek istemedik ama bu gidişle davlumbazlar sökülüp şase kesilecek ve alt muhafaza iptalinden sonra tamamen düşecek
Skodayı gördün demi , bunu görmedin sen
aynen geçen gördüm geçtim önüne duman attımda sen değilmişsin galiba özer dedi![]()
focus sadece air için mi bu kadar söküldü ? Eğer öyle değilse air için nereler sökülüyor ? Aracı basıcaz diye sonradan aracın her tarafından ses gelmesin![]()
hayır normalde sökülmüyor , sadece ben temiz işcilik istediğim için kendim söktüm
ses gelme gibi bir problem yok bu sadece bir uydurma yani ben arabamın heryerini söktüm taktım neredeyse 50 kere ama ses gelmiyor iş düzgün yapılır soketler kırılmaz ise ses gelmez
normalde arka koltuk çıkıyor , arka bagaj havuzu boşaltılıyor tüp vs geldiğinden , ve göstergenin nereye koyulmasını istiyorsanız orası okadar tabiki haliyle ön takım arka takım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)