bugün beyaz corsayı caddede gördüm yere düşmüş gibi duruyordu çok fena dikkat çekiyor41 kere maşallah
bugün beyaz corsayı caddede gördüm yere düşmüş gibi duruyordu çok fena dikkat çekiyor41 kere maşallah
biri hayrına ;
e5-te
otobanda
bozuk yolda yüksek hız/düşük hız video paylaşşa içerden dışardan kombine.Yaptırmayı dusunenler fikir edinse.. ?
+ arkadan itişlerde yanlarken ederken sorun sıkıntı mevcut mu?
Bir bilgi verilsin![]()
- K -
________
Dr.Ecu
E5 te : makastan bahsediyosun galiba hayvan gibi makas attığım oluyo bi kopma yaşamadım eski spor yaylarımdan daha iyi.
Otobanda : 4-5 kere top speed yaptım hiçbi sorun yaşamadım gayet iyi yüksekliğini iyi ayarlamak lazım yüksek hız düşük hız sana baglı ne kadar yukselirse okdr sertleşiyor. Çukurlara dikkat etmek lazım sert hareketlere güzel tepki veriyo yavaş hızlarda viraj dönerken hafif yatma oluyo ama sonra toparlıyo. Yanlama konusunda bi bilgim yokumarım yardımcı olmuşumdur.
Buda bizim sakaryadan airli cliomuz![]()
![]()
Clio orjinal olaydı daha iyiydi
yok e5 derken onu kastetmedıimefendi giderim ben genelde tıstıs 70-90-130cruise şeklinde
Hani girinti çıkıntı komfor manasında demek istemiştim.Birde herçukurdan kaçtıktan sonra ,yani yanlış anlaşılmasın ama coil almak daha mantıklı gibi.Yeri geliyo otobanda top speed yapıyorum(bazen abartıyorum sürekli gitme şeklinde) okuyanda n basıyomuş dicek
şaka bi yana mazallah bi çukura girince patlicak ha patladı patlayabilir mantıgı korkunc geldi de yazdıklarından sonra.Yanlama konusunda yükselince sertleşiyo dediğine göre,coil amortisör yaptırıp ustune koruk oturtmak daha mantıklı o zaman diye düşündüm bian..Ekleme; yanlamak derkende yanlamak yani drift vs diil
arada ufak kısa virajlar arada sokak kenarı vs o şekil yani
yoksa C şuan zaten gayet güzel yanlıyo
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Clio folyo, Arkadaş biraz folyo sapığı bu 8 mi 9 uncu folyosu filan. Krom pembe bile oldu o derece![]()
Araçtaki herşey tamamen el emeği kendisi yaptı. Kaplamasından tesisatına Air'e kadar herşeyini kendi yaptı..
Emeğine sağlık yunusum..
clio daha önce yeşildi sanırım. el emeğine sağlık o zaman gerçekden air montajı bile yapıyorsa
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)