User Tag List

Sayfa 112/209 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162 ... SonSon
3956 sonuçtan 2.110 ile 2.128 arası

Konu: Tr"deki Air Suspension lu araçlar

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay be 1 saatdir konuyu baştan aşşaya bitirdim nerdeyse bütün araçlar birbirinden güzel ve özel airi yaptırıken en önemlisi bence jant konusu bütün görselliği jant çıkarıyor.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 liram yok kendi 20 liralık memur işi meganıma taktıramıyorum dicektin heralde
    Çok ama çok salakça bi yorum yapmışın, Aracım 20 liralık degil 35 milyarlık araç. Piyasasını Araştır

Ota boka 5 6 milyar para harcadım istesem yarın gider airmadz'a yada customworks'a arabayı bırakır yaptırırım 3 milyar tek çekim yaptırırım kredi kartımdan sırf bokunu cıkarttılar diye yaptırmıyorum bu air dalgasını. Bosu bosuna cephe almayın bana arkadaslar cünkü sizde biliyosunuz bokunun cıktıgını kafanı sallasan airli arabaya denk geliyor.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda 6 milyon otomobil var, kafamı çevirdiğim her yerde otomobil. Otomobil sahibi olmanın boku çıktı, yarın satıyorum arabamı.

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,5luk yay takıp kasisten çapraz geçen arkadaş değil mi bu
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ama çok salakça bi yorum yapmışın, Aracım 20 liralık degil 35 milyarlık araç. Piyasasını Araştır

Ota boka 5 6 milyar para harcadım istesem yarın gider airmadz'a yada customworks'a arabayı bırakır yaptırırım 3 milyar tek çekim yaptırırım kredi kartımdan sırf bokunu cıkarttılar diye yaptırmıyorum bu air dalgasını. Bosu bosuna cephe almayın bana arkadaslar cünkü sizde biliyosunuz bokunun cıktıgını kafanı sallasan airli arabaya denk geliyor.
    Ya paran varsa kendine var.. Sanane bizden.. Ayrıca sanane air yaptıranlardan.. Beğenmiyorum demek ayrı milletin malına taka demek ayrı.. 35 milyarlık arabanı kendi paranlamı aldın ? Gelmişsin burda babanın megane'ıyla konuşuyosun.. Ayıp..

Herkesin malı kendine..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya paran varsa kendine var.. Sanane bizden.. Ayrıca sanane air yaptıranlardan.. Beğenmiyorum demek ayrı milletin malına taka demek ayrı.. 35 milyarlık arabanı kendi paranlamı aldın ? Gelmişsin burda babanın megane'ıyla konuşuyosun.. Ayıp..

Herkesin malı kendine..
    herkesin malı kendine kısmına katılmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesin malı kendine kısmına katılmıyorum
    Ben o cümleyi niye yarım bırakmışım onu da anlamadım hahaha

Oraya şu anda bende katılmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben o cümleyi niye yarım bırakmışım onu da anlamadım hahaha

Oraya şu anda bende katılmıyorum
    Evet cümlenin sonu biraz kredi kartına tek çekim olmuş

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baba malı vs farketmez de 35 liralık arabayla 10 liralık arabası olan adamı küçük görenin 500.000lik arabası olsa ne olacak?

mütevazi olun az ya.. tamam 35 lira ederde 135 etse neye yarar..

buarada nakit veririm desene ya tek çekim çektirirm az afilli olmuş

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parayla ilgili sıkıntı varsa rahmi koc un cebini verebilirim
    Livestrong

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pm attım son fiyat için.

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonlarına cevap veriyor artık heralde
    - Bize Her Yer TRABZON

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baba malı vs farketmez de 35 liralık arabayla 10 liralık arabası olan adamı küçük görenin 500.000lik arabası olsa ne olacak?

mütevazi olun az ya.. tamam 35 lira ederde 135 etse neye yarar..

buarada nakit veririm desene ya tek çekim çektirirm az afilli olmuş
    Öncelikle sunu söyliyim kesinlikle 10 milyarlık arabası olanı ben kücük görmüyorum Hatta bende bi ara düsünüyordum 15 20 milyarlık araba alıp kafama gore oynamak hatta konumda var forumda 34 AH 857 Bravoyu alcaktım. Benim bu lafı soylememdeki maksat Her aracına air takan kendini kral sanıyor salak salak ellerinden kumanda dusmuyor görgüsüzlük hat safha.. Bide Ha nakit ha tek çekim fark etmez, Çoğu aircinin yaptıgı gibi kredi kartına 12 taksitle yaptırmam Zaten Kredi kartına taksitle yaptıkları içi Boku cıktı ya. Yakında 3 Milyarlık torosa, 5 milyarlık şahine, 7 milyarlık Doğana'da takarlar. Hatta bi tane vardı şahin Airli.

Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3,5luk yay takıp kasisten çapraz geçen arkadaş değil mi bu
    Yok ben kasislerden düz ve hızlı geçiyorum.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paranla bizi ezdin farkındamısın ? yerin dibindeyim

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Te Allahim ya ne psikoloji bu evet sahine dogana da yaptiran var,var da sanane ? Vosvosa da yaptiran var zamanında kimsenin bakmadigi Vosvosa simdi baktiginda dibi düşüyor insanin gerci senin icin onemli olan para.zevk degil.ama unutma parada adamlarin , zevkte. Seni ilgilendirmez yani

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle sunu söyliyim kesinlikle 10 milyarlık arabası olanı ben kücük görmüyorum Hatta bende bi ara düsünüyordum 15 20 milyarlık araba alıp kafama gore oynamak hatta konumda var forumda 34 AH 857 Bravoyu alcaktım. Benim bu lafı soylememdeki maksat Her aracına air takan kendini kral sanıyor salak salak ellerinden kumanda dusmuyor görgüsüzlük hat safha.. Bide Ha nakit ha tek çekim fark etmez, Çoğu aircinin yaptıgı gibi kredi kartına 12 taksitle yaptırmam Zaten Kredi kartına taksitle yaptıkları içi Boku cıktı ya. Yakında 3 Milyarlık torosa, 5 milyarlık şahine, 7 milyarlık Doğana'da takarlar. Hatta bi tane vardı şahin Airli.

Yok ben kasislerden düz ve hızlı geçiyorum. Sen git kumda oyna biraz İyice saçmalama saatin gelmiş yaptığın yoruma bak hele..
    Herkesin kredi kartiyla yaptirdigini nerden cikardin? Gelen musterilerin %80
    i cash on the table diyo kaldiki customworks un senin arabana 3.000 e yapacagini nerden biliyosun hadi onu gectim senin gibi kisilik sorunu olanlarin arabadina yapacagini nerden biliyosun?

Yorumunda bile kendinle celisiyosun yok kimsenin malini kucumsemiyorun diyosun ama 3 liralik toros 5 liralik sahin 7 liralik dogan diyosun. Ozaman bizde senin gibi fiyat degerlemesi yapalim 3-5lira piyasasi olan arabaya air 2.000 lira 10-15 piyasasi olana 3.0000 lira boyle sacma seymi olur herkes istedigi araca istedigi seyi yapar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu adam isterse el arabasına takar.. Keyif adamın keyfi.. Buna kimse birşey diyemez.. Ne demek kredi kartına yaptırıyorlar.. Bir şey sorcam bende 24 yaşındayım.. Ama öyle 12 taksitle almam ben.. Alırsam gider tiko para veririm falan dersem eminim burdaki çoğu kişi şunu der.. Ulan babasının parasıyla hareket ediyo.. Sen kendine şu an bunu dedirtiyorsun.. Bence daha fazla konuşup kendini rezil etme..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlginçtir ki.. Air Suspension'un boku çıktı diyen arkadaş, kendi aracının konusunda ki son mesajda, "jantlar hariç araba güzel" yazan arkadaşa..
    Zevk, renk meselesi diyelim yazmış
    Edeple gelen, lütufla gider.

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin kredi kartiyla yaptirdigini nerden cikardin? Gelen musterilerin %80
    i cash on the table diyo kaldiki customworks un senin arabana 3.000 e yapacagini nerden biliyosun hadi onu gectim senin gibi kisilik sorunu olanlarin arabadina yapacagini nerden biliyosun?

Yorumunda bile kendinle celisiyosun yok kimsenin malini kucumsemiyorun diyosun ama 3 liralik toros 5 liralik sahin 7 liralik dogan diyosun. Ozaman bizde senin gibi fiyat degerlemesi yapalim 3-5lira piyasasi olan arabaya air 2.000 lira 10-15 piyasasi olana 3.0000 lira boyle sacma seymi olur herkes istedigi araca istedigi seyi yapar
    Bu konuya sorum yorumum o yorumuda sana cevap vererek yapıcam,

Öncelikle allaha sükür kişilik sorunum yok. Customworks ve airmadz 3.000 3.500 TL Arası yapıyor sistemi.

Sana fiyat değerlendirmesi yapma diyenmi var yap müdür istedigin arabayı istedigin modifiye parçasıyla kıyasla Sorun yok.

Son olarak Demişin ya bakalım Senin gibilerin arabasına yaparlarmı diye Canlıyı göster Koca karıdan 18'lik genç çıtır kız yaparlar

Para bu para yapmazlar diye bişey yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)