Sen o arabanın jantlarını bana al getır aynı ofset hedıye et,soz bende araba alıp yapıcam,
ben aracınıza pert demedim anlamıyomusunuz yoksa anlamak mı istemiyosunuz bilmiyorum araç aşırı derece hoşuma gitti facebookta resmini görmüştüm bayıldım telefona arka plan bile yaptım ondan sonra dediğim resmi gördüm altına pert mert yazmışlar doğru mu diye sordum araba cidden çok güzel elinize sağlık valla arabada 6 lira hasar kaydı var yok pert falan beni ilgilendirmez isterse 6 takla atıp 60 parça değişeni olsun benim umrumda olmaz araba passat ağır duran gibi bi arabayı böyle görmek çok güzel keşke passat orjinalinde böyle bi renk çıkartsaydı keşke tüm gri passatlar böyle olsaydı
Buda nacizane bizim passat'ımızgeçen hafta yeni sahibine verdik aracı.. elimizde kalan fotoğrafları bunlar
![]()
kafamızda yapıcaklarımız çoktu , satmak zorunda kaldık,Mavi airliyle bi yan yana fotoğrafımız bile olmadı...
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Load To Passat
maşallah jetta ateş ediyo
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
O vossenler yeni çıkmadı mı zaten, valla audi müthiş![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
o vossenin model ismini bana atabilirmisiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
vay kankam sağol
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)