şaka maka gıdıyoruz yav:(
Printable View
valla en güzeli tam yaşında gitmek bence geç kaldıkça daha zor oluyo
edirne karaagac'a gidicek olan varsa yardımcı olabilirim :)
86/4 yaptım askerligimi orda
Ben 5 yıl tecilli gittim, hic de zorluk cekmedim yas konusunda :)
Bizim Shadow_Dancer Soneri sınava ben götürmüstüm.
Gece 3:30 gibi gittik, öglen 1de bitti isimiz...
Gece 3:30da gittigimizde araba parkedecek yer yoktu, yüzlerce kisi sıra vardı.
Tavsiyem ilk gün, gece 12den git orda bekle :D
aahahha :) ne gündü ama ya :) pertlerden pert begenmiştik o sogukta, ama Allah razı olsun hakkını ödeyemem...
Bu arada kısa dönem isteyen arkadaslara tavsiyem Aralık celbi seçmekle çok iyi yapmışsınız, çünkü askere giden insan çok oldugu için oran çok yükseliyor kısa dönem için... Ben son gün girdim sınava faydası var mı yok mu bilmiyorum ama kısa dönem çıktı askerligim...
edit............
Ben ilk ay 8 kilo vermistim, sadece acemilikte 20 kiloya yakın verdim :)
Simdi de gitsem iyi olur aslında :D
Acemilik Samsun Esentepe Makineli Tüfek taburunda 75 gün acemilik yaptım Mg3 taşıyıcısı olarak yemin gününden sonra 77 kilo gittim 62 kilo geldim eve :D
İşte Samsundan sonraki halim çöpe döndüm resmen :) 2 ayda Ankarada kalıp Belçika Nato'ya gittim.Uzun dönem yapan ingilizcesi iyi olan herkese tavsiyem mutlaka ingilizce sınavına girin ben ingilizce sayesinde 10 ay avrupa tatili yaptım.
62 kg halim :D şuan 86 tabi o mevzuya girmeyelim :p
http://i36.tinypic.com/2zfrggj.jpg
Acemi birliğim benim de orasıydı 2. tabur ve 3.tabur a düşersen direk doğu kaçınılmaz :) belki komik gelebilri ama doğru :) 1. tabura düşersen karakol eri batı ya gidiyorsun 2. tabur tim askerleri genel olrak 3. tabur yani benim olduğum tabur havancılardan oluşuyordu Bölüğümde 10 kişi harçi herkes doğu ya gitti bende dahil olmak üzere :) Tunceli hozat komando :) hayırlısı olsun hakkında sonuçta hepsi askerlik..