www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
valla en güzeli tam yaşında gitmek bence geç kaldıkça daha zor oluyo
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ben 5 yıl tecilli gittim, hic de zorluk cekmedim yas konusunda
Bizim Shadow_Dancer Soneri sınava ben götürmüstüm.
Gece 3:30 gibi gittik, öglen 1de bitti isimiz...
Gece 3:30da gittigimizde araba parkedecek yer yoktu, yüzlerce kisi sıra vardı.
Tavsiyem ilk gün, gece 12den git orda bekle![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aahahhane gündü ama ya
pertlerden pert begenmiştik o sogukta, ama Allah razı olsun hakkını ödeyemem...
Bu arada kısa dönem isteyen arkadaslara tavsiyem Aralık celbi seçmekle çok iyi yapmışsınız, çünkü askere giden insan çok oldugu için oran çok yükseliyor kısa dönem için... Ben son gün girdim sınava faydası var mı yok mu bilmiyorum ama kısa dönem çıktı askerligim...
Tango-1 never dies.
edit............
Ben ilk ay 8 kilo vermistim, sadece acemilikte 20 kiloya yakın verdim
Simdi de gitsem iyi olur aslında![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Acemilik Samsun Esentepe Makineli Tüfek taburunda 75 gün acemilik yaptım Mg3 taşıyıcısı olarak yemin gününden sonra 77 kilo gittim 62 kilo geldim eve
İşte Samsundan sonraki halim çöpe döndüm resmen2 ayda Ankarada kalıp Belçika Nato'ya gittim.Uzun dönem yapan ingilizcesi iyi olan herkese tavsiyem mutlaka ingilizce sınavına girin ben ingilizce sayesinde 10 ay avrupa tatili yaptım.
62 kg halimşuan 86 tabi o mevzuya girmeyelim
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Acemi birliğim benim de orasıydı 2. tabur ve 3.tabur a düşersen direk doğu kaçınılmazbelki komik gelebilri ama doğru
1. tabura düşersen karakol eri batı ya gidiyorsun 2. tabur tim askerleri genel olrak 3. tabur yani benim olduğum tabur havancılardan oluşuyordu Bölüğümde 10 kişi harçi herkes doğu ya gitti bende dahil olmak üzere
Tunceli hozat komando
hayırlısı olsun hakkında sonuçta hepsi askerlik..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)