valla kardeşim bende anlamadım millet bu s13leri ne olarak görüyor nerdeyse kuş serisi fiyatına istiycekler tamam model olarak eski parça sıkıntısı var ama bunuda bilerek alıyorsun zaten herkesde almaz alacak olan yeniden sıfırlar hertür derdinede katlanır sıfr bu değişiklikleri yapacak diye kasasınıda hurda fiyatına alacak değil. bencede en güzel fiyat 13-14 arası düşük olanıda yüksek olanıda aracın motoruna göre değişir buda benim fikrim![]()
Bu Arada Tool bu yazdıklarımı sen kendi üzerine almada sadece bana teklif eden fiyatları ele alarak yazdım seninle daha fiyat konusunda konuştğumuz birşey yok hayırlısıysa olur bunuda belirteyim sonra yanlış anlaşılmasın![]()
bu aralar herkez bir çıldırmış ..
hondalar özellikle. 93 model 1.6 130 bg arabalara 14 isteyenler var. türkiye piyasası düşmüyor çünkü araba sayısı az dolayısı ile temizini bulmak bayağı zor.
bu arada belirteyim benim aldığım arabanın ilanında da 16 yazıyordu , karşılıklı konuşmaya gidince o fiyatlar bayağı düşüyor , siz sahibindendeki fiyatlara bakmayın gidin konuşun , adamların ne kadar fiyat düşüreceklerine şaşıracaksınız. ben aracımı almadan önce bursada vardı bir tane siyah , bayağı kötü durumda olmasına rağmen 14 istiyordu 11 e kadar düşmüştü adam ..
200sx sayisi bukadar az oldugu icin yersen piyasasi olusmus durumda; bmw kadar bol olsa gorurum o 15 isteyenleri![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
onur abi al bi sx sende kurtul bizde kurtulalım![]()
bu fiyatlarla ancak nevine nikah kiycaz gibi![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
salla nevini abi. nevine o kadr para harcayıp bi s13 çıkaramaacaksın . bakalım piyasaya alalım sana s13
ihtiyara saygım sonsuz abi , biliyorsun önceki arabam ae86 idi. ama yaşadığımız ülkeyi unutmamak lazım .. ae86 toplanacak paraya s13 alınır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)