Fiat ın 130 coupe isimli bir modeli var,resmen ayrı bir dünya resimlerini ekliyorum mükemmel bir şey senelerdir resimlerini saklarım bilgisayarımda aklıma geldikçe açar bakarım ama Türkiyede yok diye biliyorum.
![]()
Fiat ın 130 coupe isimli bir modeli var,resmen ayrı bir dünya resimlerini ekliyorum mükemmel bir şey senelerdir resimlerini saklarım bilgisayarımda aklıma geldikçe açar bakarım ama Türkiyede yok diye biliyorum.
![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
2009'da Bendeydi 97 Model Şahin S'im Darbe + Boya Hiç Birşey Yoktu 6 Sene Garajda Yatmış 40.000'Km Orjinal Km'siydi Savcının Hanımının Arabasıydı Ben Aldım Bu Şekile Getirmiştim. Ön Sinyalleri Sararmıştı Orjinalliği Bozulmasın Die Değiştirmedim Bile Buyurun Fotosu En Son Satarken Antep Plaka Yapmıştım.ÇokPişman Olmuştum Sattığıma
Uploaded with ImageShack.us
31 FR'den Sonra Almıştım. 96 Model Şahin S'imAldığımda Gerçekten İçler Acısı Bir Durumdaydı. Ama Araba Kupası Çok Temizdi Çok Cuzi Bir Paraya Almıştık
En Son Bu Şekildi Sattım
Uploaded with ImageShack.us
![]()
130 lar iyidir maremma olanları yani vagonlar daha bir güzeldir
jantlar tanıdık geliyor değilmi
![]()
130 ları illkez gördüm güzel paylaşım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bizde tofaşa bindik hemde sıfır aldık 92 yılındaama o sis farları harbi komik arkadaşım ben izmirde denk gelmedim daha keşke orjinal olsa bunlar lafım yokta çok abartmışlar bazı şahinlere hala içim gider zamanında yapamadım çünkü senin koyduğun şahin e binmek isterdim gayet şık
Dediğim gibi genelde 115 kasa Mercedes'lerinkini takıyorlar.Muhtemelen ayakları filan kesiliyordur;uyduruluyordur bir şekilde.
Bu arada Fiat 130 ayrı bir olay.Fiat'ın klasikleri arasında sevdiğim bir modeli ve maalesef temiz bir 130 ülkemizde yok.Bir tane Edirne'de vardı mor gibi bir renk;22 bin lira fiyat çekiyorlardı ama bu fotolardaki gibi de değil..![]()
Dobló fenalarda..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)