Abi o intercooler'ı bana taksalar bende kaçarım heralde
Bunlarda benden duruşuna bittiğiminin ateş parçası :
Şu siyah CMS 40lar moda oldu bence harika duruyor ama Şahin yada Doğan almam yakındır.
Abi o intercooler'ı bana taksalar bende kaçarım heralde
Bunlarda benden duruşuna bittiğiminin ateş parçası :
Şu siyah CMS 40lar moda oldu bence harika duruyor ama Şahin yada Doğan almam yakındır.
beyler arabamı satıyorm eş dost tanıdık alsn diye ilan açmadım yakında sahibindene koyacam eş dost bulamazsam arabayı alcak bilginiz olsun.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
chevroletımı babama gerı verıyorum kendıme gıdıp bır sahın alacam sevgım yenıden kabardı 2.0 tempra motor turbo koydum mu uzerıne gerısı yalan artık bas bas![]()
İnşallah güzel bir araba bulabilirsin sendeBir bakayım ilk sayfalarda bende gördüm gibi..+İlanlarda da bir,iki tane vardı sanki ama yanılıyor olabilirim..Fiat'ın pek klasik araçları yok TR'de geçen yaz bir Fiat 600 bulduk onuda kaldırıp götürmüşler bir sanayiye
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
ahmet saolasn inş. diyelm![]()
8. sayfadaymıs 131 kartalkeşke trde öyle güzellikde bi kartal olsa cidden cok hoşuma gitti birdaha bakınca
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Biraz şaşırın.
Tofaş tarafından özel üretim bir Murat 124.Yarış takımı servis aracı olarak hizmet vermiş.Dobló'nun atası olabilir mi?
![]()
doblo demişken bursa fabrikasında doblonun üretilmeyen bir modelleri var pickupdan tut akvaryum gibi camlı tavan felan olan
ntvde göstermişlerdi
Fabrika içinde servis hizmeti gören Shuttle aracı o.![]()
Benim bildiğim bir de 4x4 modeli var..Ama doğrudur.Zira Fiorino'nun bile Shuttle'ını yapmışlar diye duydum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)