ya öle böle değil herkesin elinin kendine özgü yanları varhepsinin acı derecesi acı sürekliliği dayanıklığı çok ilginç
herkes bir süre oynayım sonra save ettiği yerden tekrar devam ediyrdu bir süre sonra
![]()
ya öle böle değil herkesin elinin kendine özgü yanları varhepsinin acı derecesi acı sürekliliği dayanıklığı çok ilginç
herkes bir süre oynayım sonra save ettiği yerden tekrar devam ediyrdu bir süre sonra
![]()
olum hep gökinin yüzünden hatırlarsın çıkışta senle gözgöze geldikadam girdi koluma gidiyoruz diyince dedim bir plan var herhalde girdik minibüse dedim hayırdır yok efendim satış olurmuş ayıp olurmuş
ayıp yorgan altında be yaa
kaptın kız gibi ae yi tabi memnun olursun![]()
izmir lı arkadaslara tek tek teşekkurler valla cok guzel ağırladılar bızı saolsunlar kumrucu şevkı de ıyıydı mustu da ole bole horlamıyorsunen son arabada bıraz bomba patlaması oldu ama guzeldı ahahha
![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
bu arada benimle beraber hala zihninde kolbastı çalan varmı "oynayalım uşaklar oynayağlım uşaklar trabzon kolbatısii trabzoğon kolbastsi...."""
harbi kol bastı olmus ellerin hali nedir öyle :>) herkesin el DYNO'su çıkmış maşallah
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
dit dit oynayalım uşaklar hahaha
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
gece yattığım yerde kendi kendime dinliyodum şarkıyışarkıyı bulan vasra upload etsin eksikliğini yaşıyorum şu an..
izmirlilere tekrar teşekkürler çok güzel ağırlandık mahcup olduk valla
el kızartma fikrini çıkarana da selamlarımı iletiyorum... 3. elim çıktı resmen davul gibi hala
YouTubeDR.ECU
gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok krla insanlar hepside. Makara tukara güzel haftasonu geçirdik.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tekrar bekleriz millet, çok makaraydı cidden....
barış koptumm bu haline hahaha
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
İzmirli arkadaşlar çok çok iyi ağırladılar çok teşekkür ederiz bizde bekleriz
Tüm fotolar geldikten sonra yorum yapmaya gerek kalmıcak zaten![]()
elim halen şişik durumda 1 haftaya anca iner, ozgun ve yektaya en içten dileklerimle taaaaa
hakan emo fotolarımızı koyalım mı lan![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)