Bunlarda benimkiler, bir kafama micmadiklari kaldi. Sevimlilikleriyle her seyi yapma ozgurlugune sahipler gordugunuz gibi.
74 model sehpa...
Bu sıpa da bizim evlat.
5 aylık secereli German Style
HERO Von Riva
![]()
Bu ilk kızım Kontes Husky,Alman Kurdu kırması
Bu da ikinci kızım Tina,safkan labrador kendisiyle okullar başlamadan vedalaştık![]()
Şimdi ilk fırsatımda rottweiler almayı düşünüyorum hayırlısı olsun artık![]()
secereli american staffordshire yavrusu olursa bilhassa dişi beni haber derseniz sevinirim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu ufaklıklarda şantiyemizin sevimli yavruları dogo argentino lar bu manzarayı yaşattığı için babaları Doktor'a ve annelerine teşekkürler![]()
8 kardeşlerdi fakat birisini doğarken kaybettik ayrıca henüz gözleri görmüyor ve anne kucağına sığmadıkları için günün 24 saati ufo'nun altında vakit geçiriyolar. Buyrun
![]()
.
Evde bakma imkanım yok annemin alerjisinden dolayı. Küçükken köyde bakmayı denedim ama mesafe uzak olduğunda sürekli gidip gelme imkanım olmadı. 1.5 ay önce istasyon müdürümüz getirdi. Maya adı. sanırım 4 aylık oldu şu anda. çok sırnaşık. fotoğraflar istasyona geldiği gün çekildi. Safkan mı bilmiyorum rengi şu anda açık gri. Büyüdükçe açılır diye okudum bi kaç yerde.
![]()
kızım heraburada henüz 2buçuk 3 aylıktı, şuan 7 aylık oldu, eskişehire gidince yeni fotolarınıda çeker eklerim
![]()
Ben sokak hayvanı kısırlaştırma işinde çalıştım gönüllü olarak barınakta da çalıştım.
Tavukçuluk sektöründe olmama rağmen hala barınaklara gidip kısırlaştırma operasyonu yapıyorum.
Peki sen hiç beslemek dışında bi hayvanın tedavisi ile uğraştın mı ya da kısırlaştırılmış ya da hasta bi hayvana evinde baktın mı ?
Beni yanlış anlamışsın hem de çok yanlış anlamışsın.
Kaç hayvanı sokakta besleyebilirsin sen mama verip gittikten sonra o hayvanın ne yaşadığı konusunda bi bilgin var mı ?
Benim sahsi düşüncem evcil hayvanların özellikle köpeklerin yeri sokaklar olamaz.
Bir sahipleri olmalı
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
bir arkadaşım kız al dedi kızlar sahipleri erkekse çok daha iyi anlaşıyormuş daha yumuşak başlı ağır oluyormuş sadece kız arkadaşın falan varsa kıskanıyormuş biraz![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)