Buda benım kzıım khaleese suan 6 aylık samoyed
dişi ayrı güzel sahibi yavrudan aldıysa hele sahibide erkekse hayvan babası gibi görüyor sanırım öyle seviyor.. şunların bakışlara baksana hayran hayran bakıyor.![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bu kadar çok hayvan sever bulmuşken sorayım, Ankara da veya internette kaliteli ve uygun fiyatlı mama satan bildiğiniz yerler nereler?
Arkadaş Pet, Kedi maması, Köpek maması, Evcil hayvan aksesuarları forumdan bir arkadaşımızın sitesi olması lazım.dogomu ilk aldığımda konuşmuştum ben fakat üyeliğini hatırlayamadım şimdi.bilen varsa yazar zaten o arkadaş yardımcı olabilir mama konusunda.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Haklısınız,
temizmama.com dan alıyordum bende, 6-7 aydır kullanıyorduk ama tüy problemi yaşamaya başladık, ardındanda kusma problemi yaşadık.Hiç bir rahatsızlığı yok ama mamayı yedikten sonra hemen çıkartıyordu. Veterinerimiz mamasını değiştirin dedi royal canın e geçtik şimdi sorun yok. Öncesinde bende temizmama.com dan çok memnundum fakat iyi mama olmadığını, güvendiğim veterinerimden duyunca vermiyorum artık. versem de kusuyor zaten
teşekkürler, hemen inceliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)