User Tag List

Sayfa 28/50 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
937 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: Köpek sahipleri

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bahçemde tavukta besliyorum ben her gün fazladan yumurtluyolar artık yumurtaları napacağımı şaşırdım dogoma günde 1 tane haşlayıp yedirsem faydası olurmu ? 1 2 kere yedirdim 2 hamlede yuttu yumurtayı çok seviyo hınzır
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda bizim oğlumuz BOYKA 1 yaşında..

buda kızımız bianca ve doğumu 10 ağustos doğumludur yavrular isteyen olursa bana ulaşabilir..

Mustafa Toprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buda benim oğlan adı Jack

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Buda bahçemizin bekçisi Hera 6 ay önce sokaktaki köpek sürüsünün içinde mahallemizden geçerken bahçeye girmiş annem yemek verdi. O gün bugündür ayrılmıyor yanımızdan. Tahmini 7-8 yaşında bizim yanımıza gelmeden önce neler çekti bilmiyorum ama burnu parçalanmış. Ön dişleri kırılmış. Suratında faça izleri filan. Birde geldiğinde egzema başlangıcı vardı .Kendi köpeğimi götürdüğüm hekim deri hastalıklarından gram anlamıyormuş . İlk evresinde götürdüm. Tavuk etine alerjisi var denildi tavuk yedirmeyi bıraktım. 1-2 hafta geçti hastalık iyice ilerledi .Tekrar götürdüm.2 hap verdi kullandık olmadı hastalık iyice ilerledi sol bacağındaki tüyler komple döküldü. Birkaç krem verildi onları sürdüm. Tabiki yine geçmedi Sol bacağı iyice kötüleşti derisi sarktı fil derisi gibi kat kat oldu siyahlaştı göğüsünün sağ sol taraflarıda aynı şekilde oldu. Üstüne birde bu hastalık kendi köpeğime ve kız arkadaşımın köpeğinede bulaştı. Bizi toptan felç etti . Tekrar veterinere gittik .Sol ayağının düzelmeyeceğini söyledi bi şampuan verdi . Tüy filanda çıkmayacak denildi. Canıma tak etti en sonunda Veteriner hekimimizi değiştirdik. Yeni hekim ayağını bi kontrol etti 1 aylık tedavisi var dedi . Tabi benim hiç umudum kalmamıştı. Herneyse 2 iğne yaptı 1 ay sonunda tam olmasada yarı yarıya iyileşme sağlandı tüylerde çıkmaya başladı. Tedavi 1 ay daha uygulandı .Sol bacağındaki açıklık iyice kapandı Tam derin bi ohh çektim parka götürdüm sıpayı oynasın diye oynadıktan sonra yanıma geldi. Kulağı balon gibi olmuş .Tekrar veterinere gittik. Damar yırtılması denildi kulağındaki kanı çekti şırıngayla. Ancak tekrar şişti .Ameliyat olacak dedi . İçim rahat etmedi fakülteye götürdüm götürmez olaydım. Tekrardan kan çektiler . sıkı bandaj yaptılar . 1 hafta bekledik tekrardan şişti bandajı çıkardığımızda ... Birdaha kan çekildi. 5-6 gün sonra baktım bandajı kendi çıkarmış boynunun altıda bandajdan dolayı haşlanmış direk aldığım gibi bacağını iyileştiren hekime götürdüm ameliyat ettirdim. 2-3 haftalık iyileşme süreci sonrasında şimdi çok iyiyiz .
    helal olsun size
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

Hakan Girginer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Soldan sağa: Çıtır, Lemur, Eddie

O yastık çok kıymetli. Mutlaka paylaşılması gerekiyor.

Bu arada, arkadaki akvaryumda da Hikmet var. Kaplumbağa.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızım aryanın son halleri..

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu da benim şapşal suratlı kızım badem

JANJ@N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #519 yastığı paylaşmalarına hayran kaldım

bizde de iki üye var biri golden , diğerinin türünü bilmiyorum, fırsat olunca paylaşırım
    K.Atatürk

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evin içinde ķöpek beslemek islami açıdan sıkıntı, abilerim,kardeşlerim..
    ya makul bir yer ayarlanmali hayvanlarimiza yada bakilmamali evde...

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklaşık 1 ay önce babama bir telefon geldi, ilçe jandarma komutanı karakolda yaralı bi köpek olduğunu ve bakamadıklarını, bakıp bakamayacağımızı sordu, babam da doğal olarak bana sordu bakar mısın diye tabiki de atladım hemen bakarım diye en büyük isteklerimden biriydi köpek sahibi olmak.

Köpek yaralıydı, adı bile yoktu bu güzel köpeğin. Erkek ve kırma mı değil mi tam bilmiyorlar.

Oradaki askerlerden öğrendiğim kadarıyla karakoldaki diğer arama-kurtarma köpekleriyle sadist birkaç asker tarafından dövüştürülmüş, dolayısıyla bir Husky karakterinde değil de hırçın bir dövüş köpeği karakterindeydi.
    Sonrasında ise bir gece zincirini koparıp kaçmış ve sokak köpekleri haşat etmişler malesef...
    Arka ayağında kemiği görünecek şekilde yara vardı ve askerler sadece veteriner çağırıp uyuşturucu sprey sıktırmakla yetinmişler...

Bir tane de yeni evine götürürken fotoğraf ekleyeyim, arabaya bindirmek çok zor oldu hırçın olmasından dolayı.

Yeni evine (fabrikaya) getirdik, kafesi zaten hazırdı, adını ALPHA koydum, ertesi gün veterinere götürdüm veteriner eğer bir hafta geç getirseydin bacağını kaybederdi iltihap kaslara sıçramış dedi, tekrardan sevindim onu sahiplendiğim için.
    İlk günler zaten yemek vermek dışında yanına giremedim çünkü ısırma huyu vardı ve giysilerimi, kollarımı, bacaklarımı mahvetti ısıra ısıra, ama sevgiye muhtaçtı belli ki kötü muamele görmüş deyip sabrettim.
    Yeni evinde ilk fotosunu da ekleyeyim.

Sonrasında 1 haftalık tedaviden sonra ve alışma sürecinden sonra zincirle de olsa kafesinden çıkarıp gezdirmeye başladım.
    (Bir kere zincirsiz saldım napacak diye anayola fırladı kamyon çarpıyordu az kalsın, kendimi yola attım kamyona el kol yaptım da zor kurtardım danayı bi daha da tövbe ettim zincirsiz salmaya.)
    Bi süre sonra toparlamaya başladı iyi beslenmeyle ve düzenli tüy temizliğiyle.

Daha sonrasında da alıştı iyice ve ısırma huyundan vazgeçmese de oyunlar oynamaya başladık, haftasonları bağ evine götürmeye başladım orda rahat rahat gezinebilsin diye.
    Şimdilik tek sorunumuz beni dişi köpek sanıp üremeye çalışması, çok istekli bu konuda.
    1 ayda çok çabuk bağlandım, Allah hiçbirimize onların acısın yaşatmasın.
    Son fotoğraf da neşeli bi anımızdan.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Gimifayf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuya bi güncel çekelim.
    Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım helal olsun walla ufaklığın suratı bakışları bile değişmiş nasıl mutlu olmuş tebrik ettim seni

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evin içinde ķöpek beslemek islami açıdan sıkıntı, abilerim,kardeşlerim..
    ya makul bir yer ayarlanmali hayvanlarimiza yada bakilmamali evde...
    valla çok merak ediyorum hangi kitapta yazdığını. çok duyuyorum bunu ama kitaplarda hiç yer bulamadım bu konuyla ilgili.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

playhard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED
    benimkinde sanırım bunaklık başlangıcı var garip garip hareketleri ortaya çıktı bide her parka gidişinde bunu yapıyor.kokusunu değiştirmeye çalışıyor dedi birisi. aslı varmıdır sizin görüşleriniz nedir?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla çok merak ediyorum hangi kitapta yazdığını. çok duyuyorum bunu ama kitaplarda hiç yer bulamadım bu konuyla ilgili.
    sahih hadisler var bu konuda..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahih hadisler var bu konuda..
    Kimin hadisiymiş çok merak ettim biliyosan söyler misin

Kuran da yazmadıkça kesinlikle günahtır demek anlamsız geliyo bana.. Ki en sahih hadislerin sahibi Buhari nin Hz.Muhammed den yaklaşık 200 sene sonra yaşadığını düşünürsek.. İsteyen bakar istemeyen günahtır diyip çekinen bakmaz.. Burada uyarmanın mantığı yok..

Bundan sonrası kimseye cevap olarak yazılmamıştır.. Şimdiden söyliyim yanlış anlaşılmasın..

Dövme konusu da böyle intahar konusu da.. Vay efendim intahar eden cennete giremezmiş.. Allah birdir Hz Muhammed onun kulu ve elçisidir e inanan herkes cezasını cekecek ama cennete girecek denmiyo mu diyince de, e ama hadis var.. Müzik dinlemek haramdır insanı dinden çıkarır diye de hadis var.. Çalgı çalınan eve girilmez diye mesela.. Dövme yaptıran lanetlenmiştir.. Ben hepinizden iyi insan olucam ibadetimi yapıcam ama dövmem var diye cennete gidemiycem he

Buarada metehan tolga adamın dibisiniz..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kuran da yazmadıkça kesinlikle günahtır demek anlamsız geliyo bana.. Ki en sahih hadislerin sahibi Buhari nin Hz.Muhammed den yaklaşık 200 sene sonra yaşadığını düşünürsek.. İsteyen bakar istemeyen günahtır diyip çekinen bakmaz.. Burada uyarmanın mantığı yok..

Bundan sonrası kimseye cevap olarak yazılmamıştır.. Şimdiden söyliyim yanlış anlaşılmasın..

Dövme konusu da böyle intahar konusu da.. Vay efendim intahar eden cennete giremezmiş.. Allah birdir Hz Muhammed onun kulu ve elçisidir e inanan herkes cezasını cekecek ama cennete girecek denmiyo mu diyince de, e ama hadis var.. Müzik dinlemek haramdır insanı dinden çıkarır diye de hadis var.. Çalgı çalınan eve girilmez diye mesela.. Dövme yaptıran lanetlenmiştir.. Ben hepinizden iyi insan olucam ibadetimi yapıcam ama dövmem var diye cennete gidemiycem he

Maide suresi 4
    Kehf suresi 18
    Kehf suresı 22

Bu surelerde açıkca günahda yazmıyor ancak , içlerini görseniz korkup kaçarsınız yazıyor , içiniz korkuyla dolar yazıyor.

Bolcada hadi-s şerif mevcut kısaca caiz olanı ihtiyaç halinde beslenenler
    Livestrong

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benim bildiğim kadarı ile köpek olan eve melekler girmezmiş. sadece duydum ama kuranda da yeri varmış
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)