Iyi akşamlar arkadaslar yeni bir audi s3 aldım 2000 model 210hp olan versiyon bu aractan daha önce yükleyen varmı sıkıntıları veya yapım aşamaları hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
Iyi akşamlar arkadaslar yeni bir audi s3 aldım 2000 model 210hp olan versiyon bu aractan daha önce yükleyen varmı sıkıntıları veya yapım aşamaları hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşım aynı araçtan bizde vardı chıp eksoz fitre 285 bg aldık harika yurudü hiç bir sorun olmadı![]()
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
s3 lerde manifolt çatlama durumu oluyormu ?
genelde bütün 1.8t lerde kronik sorunlardan biri chip sonrası yüksek basıncta çok uzun süre dayanamıyorlar. ya manifolddan yada turbonun bağlantı flassından çatlatıyor.
Manifolttan çatlatmaktan ziyade özellikle S3'lerde aracın 10 yaşında olması göz önünde bulundurulmalı, basınç tarafındaki kelepçeler ve kauçuk borular kontrol edilip gerekiyorsa yenilenebilir, ama bence bu büyük bir kusur ve sorun da değil...
MSN => raymanbu@hotmail.com
Yazılım sonrasında orjınal dv sın sokup Forgenın 007 sinı takmalısın.Cai yapmak kıt olarak mumkun olmuyor cunku saglı sollu olan cıft ıntercoolerın boruları bu duruma pek musade etmıyor.Aem dry flow filtre ıle custom bır sıstem yapılmalı.10 yasındakı bır araba ıcın orjınal kavuçuk boruların eskıdıgını dusunursek sılıkon olanları ıle degıstırmekte fayda var.
ezbere mi konusmusum ? 1.8t nin yada s3 un cahilin degilim,yazdiklarimi ezber gorduysen vwvortex,seatcupra.net,audisport.net oku ordan birseyler ogren fark gorursen yazarsin.
kardeş ezbere derken can ezbere de konuşsa doğru ezberlemiş ve sana yardımcı olmuş. can ın en yakın arkadaşındada aynı s3 ten vardı. bende eski kasa aynı motor CUPRA R sahibiydim ve yazılım egsoz filtre intercooler ve 007 dump valf yapmıştım gayette sağlıklıydı ki hala alan arkadaş sorunsuz biniyor yani aracını düzgün biyerde yazılım yaptırırsan ve doğru parçalar kullanırsan sorun yaşamazsın
yazılım için revoyu tavsiye ederim ben o zamanlar olmadığı için superchip yaptırmıştım.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
senin aracını biliyorum masallah gayet ii yürüyor cana ezber dememin sebebi yazdıklarını bende baska yerlerde okudum sabitlenmiş seyler biraz daha detay arıyorum direk olarak senin gibi ugrasmıs her parcasıyla haşir neşir olmus anlaya bildinmi can kardeşimde yanlış anlamasın derdim onu ezmek degil skaın revo yazılım için sana kim yardımcı oldu ?? supradaki makina bununispanyol versiyonu sadece emmsi terse bakıyor dıstan gördügüm kadarıyla
senın motorun ıle cupra motoru arasında bır fark yok senın motorun APY yada AMK kodlu 210 luk versıyon turkıyedekı cupraların hepsı de 225 lık BAM motorlu aynı motor.Ispanyol versıyon dıye bır sey yok.Bunların hepsı Vw fabrıkasından cıkan 1.8 t motorlar.Emme yonlerı de aynı,ıntercooler yerlerı de aynı her bı seyı aynı.Sendekı motorun aynısı avrupada 2002 model cupralardada var.Konu hakkında yazdıgım seylerde ıcının rahat etmıcegını bılseydım avatarımdakı arac kısmına s3 yazardım![]()
Kolay gelsın sana .
Can sen boşver 1.8T falan, açıp uğraşıp kendi bidliğini gördüğünü yazana kadar kimse seni sallamaz bu iş böyledir. Gördüğün okuduğun sadece havada ve manasız bilgiler olarak kalır. Ne zaman eline alırsın aleti söküp takmaya başlarsın o zaman anlattığın destekli ve oturaklı olur.
Yardımcı olmak adına yaptığını biliyoruz ama boşvereceksin.
Bir otonun olurunu olmazını, sorununu, derdini çok iyi bilkmek için öncelikle altına alıp depelemelisin. Yoksa suya yazı yazmış oluyorsun.
Millet birşey deyincede atarlanıyorsun panpa... Üzme bizi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)