:d :d :d :d :d :d
Printable View
2001 mod bınmek ıcın 12bın lıraya bana gti bulurmusun parca boyalı degısensız dusuk km ? bnm ılk aracım 206 xs sunrf vs vardı tek kapı 13500 e verdım ve gecen zmnlarda gtı alıp bınesım geldı ama 13 bın para cıkardım o kadar gtı baktımkı temız bulamadım bana bulun cıdden alayım netten bakıldıgı gıbı gorunmuyo her araba galericinin bu gıbı aldıgı spor aracları elden dırek km yapıpda aldıgı araclar degıldır ztn ya takasta dusmusdur yada tanıdık vesilesiyle garajında durmustur senın bnm gıbı adam goturupde bırakmaz yani.siz arac pıyasısına galericinin verdiği fiyatla degerlendıryosanız ztn bızım aldımız arac fıyatları sıze baya ucuk gelir
hocam şimdi her aracın bi değeri vardır fakat karşılaştırma olayına girerseniz işin içinden çıkamasssınız. Türkiye öyle biyerki tutmayan araç tutmuyo nekadar giderli olursa olsun. tuttumuda zaten altın yumurtlayan tavuk misali araca manyak paralar biçiliyor
95-99 bmw 20 25 milyar, 97-98 1.4 civıcler +15 milyar, vti lar + 20 milyarlar,saxo ve 106 lar da 15 e yakın rakamlar . bu fiyatları hangisi hak ediyo ? bence hiç biri. hadi hepsini geçtim 15 yaşına girecek 1.4 arabaya hala bu ülkede +15 ler veriliyosa bu adamda 18 yazar. edermi etmezmi diye tartışmıyorum bile yukarda yazdım anlayan anladı.
bence bu fiyata alacağın en iyi araç fiyat/performans mk1 clio rs tir. 172 ps 200 tork 1tondan biraz fazla bi araç . araştırıyorum şuan gidşi bu fiyata en iyi araç ve spor araçların içinde en en az yakanı. 15 16 milyara bi RS le; 206 gti değil 206rc,vti,saxo vts,106 gti alayını maymun edersin. ki ediyolar zaten :) 15 16 milyara typera çok yakın yürüyen ve bukadar az yakan başka spor varmı ?
bende 206 gti var düz boru egsoz filtre yazılım yaptım son 1 ay içerisinde şu anda 45kurus yakıyor havalar soğuk ve %60basarak kullanıyorum . hiçbi sıkıntm yok şu anda maaşşallah 70bin km de ama bu fiyat biraz yuksek olmuş
bu arkadaşa bi gti çarpmış galiba baya dertli :)
konu pert oldu :)
şahsen 206ya 14 den fazla vermem lpg siz de almam :D
206gti güzel araçtır ama temizini alırsan !! temizleride rc ile yakın fiyatta olacağı için insanlar doğal olarak rc ye kayıyor oda yetmeyip vermişken 2-3 daha koyup 207gt alalım yenidir turbodur vs. diyip mevzu uzayıp gidiyor ama ben 206gti alacak olsam şuan 2002 den aşağı makyajsız kasa almam hem modeli daha yeni olur hemde 4 airbag vs. gibi bikaç donanımı fazla olur 15-16 altına alınacak gti sanayilere mahkum eder ve 20-21 liraya alınacak 206rc parasına gelir çektiğin dertler yetmezmiş gibi hergün yenisi eklenir ve satarkende 14-15 e satarsın tabi müşterisi çıkarsa. Ben 2007 yılında 10.500 liraya vermiştim 3-4 bin lira harcadığım komple motorunu falan yaptırdığım arabamı. Artık gözüm o arabayı görmesinde ne olursa olsun psikolojisine girmiştim hergün bi arıza olmasından dolayı.
ben arabama 17bin dedim öbür gün alıcısı çıktı noter yolundan geri döndüm satmakdan vazgeçtim 2001 model 65bin de neyin derdindesiniz ya? araç full stock sadece egsoz var km de 40kuruş yakıyorum bazen aşağısıda oluyor.bakımdan başka masraf yapmadım.gidişide şaşırtıcı derecede tatminkar.
işkembeden sallamayın yok vermem etmem veren var demekki..
benim kumarım biter aga başkada bişi demem
Nokta hata yoksa km si 70 bin civarlarındaki 2002 model gtı a 18 bin lira para veririm yerinde olsam bu dediğim hairicinde bu fiyatları düşünmem bile ama en yakın alternatif clio rs şu anda fiyat performans anlamında en iyi gözüküyor kolay sahip olursun hemen vazgeçersin ama temiz stock hiç kurcalanmamış bir 206 rc bulursan biraz zorlanırsın belki ama asla vazgecemezsin(gerci hiç kurcalanmamış stock bir clio rs de vazgecilmez olabilir) karar yinede senin evlat hayırlısı olsun:D