:d :d :d :d :d :d
Printable View
Bilincsiz konuşma hondada peugeot da dünyanın dev araba üreticileridir o iyidir bu iyidir böyle saçma bir kıyas olamaz her model ve markanın kendine göre iyisi ve kötüsü vardır 120 den sonra salağın biri sırf şekil olsun diye sunroof açarsa uçar tabi onu uçuran öküz biraz kullanma klavuzuna baksa ucurmaz
Bence örnek verdiğim yazıyı sen bir daha oku atıflarına dikkat et lakaytlığı sevmem bir dahada uyarmam
Burdan forum yöneticisi arkadaşlara sesleniyorum bu tarz tehtitkar tahrik edici özelden mesaj gönderen insan olmayanlara lütfen müdahale edin teşekkürler
Bana niye adres belirtiyorsun şurdayım burdayım gel aynı lise günleri gibi
okul cıkışında bekle yada şuraya gel bak daha yaşın genç kimle dans ettiğini bilmeden sallama burası forum binlerce tanımadığın insan var ayrıca işi olan insan buraya şuraya gel deyip adres vermez adamı adresinde bulur benim sana ağır konuşmam senin tehtitkar mesajından dolayıdır ben senden adres istemedim biliyorsun ayrıca birazda yaşına göre konuş ben konuşunca ağır olur seni daha fazla kırmak istemem kafanı neye taktın bilmiyorum ama yanlış kişiyle muhattap oluyorsun
Güldüm sana nasıl bir hırstır bu arabacılık anlatamam dosthane yarışıyoruz bile desek illa şeytan dürter hep geçme hevesi yer bitirir bizi kazanan yine mutlu olur
Şu üçü bir daha değerlendirelim 2 den sonra sen bana açık adres verip netten sallama adres bu dedin bende sana gereken cevabı verdim forum moderatörleri eğer özel mesajlarımı görebiliyorlarsa takip etsinler muhakkaki görüyorlardır ben sana senin tehtitkar mesajından önce veya fark etmez senin mesajından önce bir mesaj çektiysem benim üyeliğimi iptal etsinler ayrıca senin kazı ben bilmem asabımı iyice bozmaya başlıyorsun daha fazla uzatma açıklama yapmana gerek yok 2 den sonrayı yazdım umarım forum yöneticisi arkadaşlar değerlendirir
:d :d :d :d :d
harbi konu pert oldu
207 gt parası olan kimse 206 gti a bakmaz zaten öyle gti den rc ye gecsin ordanda 2 lira daha verip 207gt alsın :)
4 airbag mevzusu modelle alakalı değil 2000modellerdede 4 airbag var :) makyajlı makyajsız diye bişy yok sadece yol bilgisayarı mevcut 2001 den sonra.
ben şu anda 2. kez 206gti aldım ve maaşallah on numara diyebilirim bi kere sanayi yüzü görmedm 70binde 1 parca boyalı daha
aldıgınız gti a göre değişir yaşayacağnız şeyler ;) o kadar sorunlu başka bi araba alsanız ondanda sogursunuz marka model farketmez bence öyle sıkıntılı bi arac aldgınız zaman
yazımda anlatmak istediğim 206gti ların temizleri az var ve doğal olarak az olan araçlarada iyi paralar isteniyor. ben 206gti hastasıyımdır evet ama tutupta 18-20 civarı rakamlarda vermem bikaç lira daha zorlanıp 206rc alırım. Ancak çok hesaplı ve temiz gti olursa alırım. benim aldığım araç gerçekten kötü haldeydi çünkü alırken ailem parayı kısmıştı almamam için ve ben leş bi araç almıştım doğal olarak. makyajlı makyajsızdan kastımda ibreleri beyaz jantları çok kollu olan modellerdir. birde sunroofları çok sıkıntı ben satarken bantlayıp falan öyle satmıştım boluya kadar uçmasın diye.