aynene birde o var.alınan parça orjinal diye alınmıştır belki çin malı çıkmıştır.bu durumdada usta ne yapabilirki :(
Printable View
Yağ pompası sağlam özellikle ona baktık ama hiçbir sorun bulamadık. Yağda aşırı ısınma vs söz konusu değil. Yağına çekiciyle getirdiğimizde bile baktık düzgündü. Egzantrikteki lekeler yağsızlıktan değil su lekesi gibi. Sanki yağı suyu birbirine karışmış bir araçtan çıkma gibi. Tabii su lekeleri silinmeden nasıl takıldı onuda anlamadım.
Savaş abi ile bundan çok daha ufak birşey için konuştuk onu bile sorumluluğuna almadı bozuldum kapatmıştım telefonu. Benim burda zaten amacım ondan herhangi birşey talep etmek değil başımdan geçen olayı sizinle paylaşmak arkadaşlar
Çok büyük geçmiş olsun
geçmş olsun sıkıntılı bir durum hem maddi açıdan hem kafa rahatlıgı açısından tekrardan geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun. Olay gelişmeden önce herangi bir değişiklik olmuyormu. Hareret göstergelerinde, Egzost dumanında, motor sesinde, performansta bir değişiklik olmadımı. Şimdiye kadar motor sarmamış motor yaptırmamış arkadaşlara ne önerirsin 2000 km öncesinde.
Geçmiş olsun umarım sorunun kaynağını bulur maddi manevi fazla yorulmadan bu sıkıntıyı atlatırsınız
geçmiş olsun Sinan,,yorum yapmak zor aslında baya ayrıntılı resimler paylaşmana rağmen,,yağ pompanda sıkıntıda yokmuş,, özellikle egzantirikteki izler ilginç gerçektende :confused: umarım sıkıntıyı bulup tekrarlanmasını önleyebilirsiniz ,,,tekrar hem geçmiş olsun hemde kolay gelsin :icon_tup: ..........
Çok geçmiş olsun , en kısa sürede eski halini alması dileğiyle.
Bunlar rodajdayken mi oldu?
cok geçmiş olsun
Valla yatak sarma anında herşey o kadar hızlı gelişiyor ki engellemek zor. Anlık bi yağ basınç düşüşü oluyor. Bu yağ pompası işlevini yitirdiği içinde olabilir. Yataklar boşa dönmeye başladığı içinde olabilir. Benimki 2. si gibi oldu. Egzoz gazını vs takip etmek zor. Ben aracın motor sesinin değiştiği anda farkettim. Normal çalışırken bir anda boxer motor gibi sesi değişti çekiş düştü bende hemen boşa aldım yavaşlayıp durdum kapattım arabayı. Sonra çekici fln gerisini bilirsin.
Çok geçmiş olsun,umarım en az zararla atlatırsınız..
Ben ne rektifiyeciye nedd motor toplayan ustalara guvenmiyorum kendi aletlerimi aliyorum rektifiyeciden gelince kendim olvup toleranslarina bakip ogle topliycam bu normal birsey degil okadar emek para harcanmis insanlarin umursamamalari beni acayip sinirlendiriyo cok gecmis olsun
gecmıs olsun uzucu bır durum tabı inşallah en kısa surede atlatırsınız
Çok büyük geçmiş olsun.. Yataklar OEM miydi?
Sinan kardeşim ne desem nasıl bir yorumda bulunsam boş
gidenin yerine yenisi ancak para ve zamanla gelir
Mevlam büyügünü vermesin diyeyim birde sabır versin
çok geçmiş olsun Allah kimseye vermesin kolay iş degil yaşamayan bilemez
öncelikle çok geçmiş olsun. BU tarz bişey kimin başına gelse ilk yapacağı iş savaş abiyi bulmak olurdu sanırım. Bu para kolay kazanılmıyor nasıl sizle ilgilenmiyor yahu o nasıl saçmalık ? bence gidip adam akıllı izah edin. 500 km gazladım diyosunuz yazık günah oakdar verilen emeğe,maddi manevi günah yazık yani. allah bidaha böyle bişey yaşatmasın
geçmiş olsun sinan :( çok üzüldüm, ve seni çok iyi anlıyorum, en kısa zamanda çok daha iyi bir setupla geri döneceğinden eminim...
sinanım bence sen bu arabayı bundan sonra yaptıgı her ısın arkasında sonuna kadar duran ankaraki bi garaja(tahmın edersın neresi oldugunu) götür...çiçek gibi yapsınlar paşa paşa bin...
motor yapıldıktan snra bıle 3bın 5 bın km garantı verıyo heryer. burası vermedımı ?
sonuc ne olursa olsn daha 2000km once yapılmıs motor... daha rodaj suresı bıle dıyebılırz.. ilginç.
Büyük geçmiş olsun.Yağ püskürtme memelerini kontrol ettinizmi?Açık kalıp yağ basıncını düşürmüş olabilir.
çok geçmiş olsun...
Geçmiş olsun. Benim GC8'de de yağ pompasının anlık durması ile aynı sıkıtıyı yaşamıştım.
Projeler bölümünde de siyah supra sanırım aynı problemi yaşadı.
Talihsiz bir durum elbette.
Sıkıntı buyuk, geçmiş olsun
Geçmiş olsun Sinan sendeki şansda....
Gecmis olsun Allah kimsenin basına wermesin
geçmiş olsun
bu konularda çok bilgi sahibi değilim ama yataklardaki o aşınma dokulme nasıl olmuş olabilir ? üretim hatası mı montaj hatasındanmı kaynaklanma ihtimali var?