Bnim kardesmbaska kim urasir 1.2jettayla harikalr yaratmaya
biseyler cikarmamz lazm biriki den
![]()
Bnim kardesmbaska kim urasir 1.2jettayla harikalr yaratmaya
biseyler cikarmamz lazm biriki den
![]()
1.2 t lere yazılım yapılamıyordu en son.Son durum aynı ise heycan yapmaya gerek yok yazılım yaptırmak konusunda.
1.3 multijet hafif duman yazilimli grande puntom ile 1.2 tsi denedik ibiza. yanina yaklaşamadim.. her vites biraz daha açtı..
güzel bi filtre egsoz , kaliteli bir yazilim ile 1.2 tsi tatmin edici yürüyecektir gibime geliyor benim açikçasi..
tabi üretiliş amaci olan ekonomikligini korur mu o tartişilir..
yapilmiş 1.2 tsi olsa da görsek=)
edit: evet 1.2 tsi ibiza ile ilgileniyorum=)
youtubeda vıdeosu var 1.2 tsi stock ibiza 0-100 8.8 sn daha ne olsun![]()
bende yazılım yapılamıyor dıye bılıyodum hatta bu konuyu ıyıce arastırdım abt getırıyolar dırek beyın goztepede abt nın tr dıstrbtoru var oraya sordum 1400 avro dedıoda 3bucuk mılyar yapıyo nerden baksan.paşaoğlu nu aradım yapılıyo dedı 135-140 bg aralıgnda alırsınız dedı.
Yalniz ibiza ve jetta arasindada hatri sayilir kg farki var
Anlatamadım galibaDenediğim 1.2 Leon'da filtre, SS orta ve SS son vardı üstünde ise 18 vardı, bende ise sadece orta susturucu yerinde cutout var, üstünde 17 jant ve arabada 2 kişiydik.. Demek istediğim 1.2'nin gayet iyi gittiği ve şuanda yeni yaptıklarıyla stock 1.4ü rahat geçebilceği
Yani 1.2 konusunda hem fikiriz..Ki araban İbiza olsaydı orjinal haliyle bile 1.4leri geçebilio..
Umut Kukul - A3 8V 1.6 Tdi / R56 Cooper S
1-2 haftaya Allahın ıznıyle yaptırcam chip tuningi o zaman anlaşılır artık ne olur ne olmaz 130 bg 220 nm tork yeterınce tatmınkar olur zaten fazlası bıze zarar gibime gelıyo![]()
dizeller kulvarım değil biladersen biraz fazla hızlısın
paşaoğlunda yaptırmayı düşünüyorum
1.2 litre.
silindir baçına 300 cc...
bi ara puntosu olan biri vardı 8valf ,ne yapsa olmadı... 0-100 ü 20-30 saniye felandı.
ha 105 ha 140 harcadığın paraya yazık bence.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ABT Power "New Generation"
Artikelnummer: 6R0112140 | inkl.19.00% MwSt. | zzgl. Versandkosten
ABT Leistungssteigerung auf: 103 kW (140 PS), 220 Nm
Optimierung des elektronischen Motormanagements mittels AEC
Höchstgeschwindigkeit: 210 km/h
abt nin sitesimnde yazan verıler bunlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)