User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Lpg li araçta açık hava filtresi

sametozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de 306 xr var ben sadece ses amaçlı kısa 70 lik boruyla direk gaz kelebeğine bağladım hatta resimle göstereyim daha iyi anlarsın ses oldukça tatminkar filtre de simota krank havalandırma borusunu da öylesine delik açıp içine yönlendirmiştim daha sonra oraya da rekor bağlantı yaparak daha sağlıklı hale getirdim

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sametozt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de 306 xr var ben sadece ses amaçlı kısa 70 lik boruyla direk gaz kelebeğine bağladım hatta resimle göstereyim daha iyi anlarsın ses oldukça tatminkar filtre de simota krank havalandırma borusunu da öylesine delik açıp içine yönlendirmiştim daha sonra oraya da rekor bağlantı yaparak daha sağlıklı hale getirdim
    Hocam rekor fikrini verdiğin iyi oldu bende havalandırma borusunu filtre borusuna bi şekilde eklemeyi yada krank filtresi takmayı düşünüyodum ama rekor daha aklıma yattı peki gaz kelebeği ve 70 lik boru arasındaki tırtıklı ek parça olarak hangi malzemeyi kullandın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto aksesuarları satan yerlerde bulabilirsin ben 15 tl ye almıştım alırken ölçüsüne dikkat ederek al yada direk deneme yanılmayla iki dakikada dener uygun olanını alırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu hafta sonu bi bakarım teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir eklemede ben yapıyım.Ama boğaz kelebeğinden çıkan boruyu alma şansınız varsa Sökün Paslanmaz'cı veya kromcu birisine çapı fazla geniş olmayan uzun bir boru yaptırıp ucuna'da mümkün olduğunca küçük bi filtre ile inanılmaz ses alabilirsiniz.Bir de lpg ayarınızı da filtre'den sonra yeniletebilirseniz iyi olur .Sağlıklı olacağını zannetmiyorum.
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lpg ayarını taktıktan sonra tekrar yaptırıcam sağolun

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben apexi power intake taktım, ayar mayar hiçbişeye gerek yok, hatta benzindede lpg dede araç güzelleşti rölantı afrsi falan kendine geldi
    kitin kalitesi işte *****

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakışır

saymaz4155 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şekilde ayar yaptırmadım bende.benim aractada simota big tüp mevcut.ses muhteşem güsel.ciğerden geliyor.takılacaksa bence profesyonel bişiler takın arkadaşlar...paranızın karşılığını alırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün silikon ek ve 10 cm uzunluğunda pimaş boru ekiyle filitreyi taktım lpg hava emiş borusunuda nipel ile pvc boruya bağladım sıkı oldu. Denedim sürdüm biraz üç binden sonra tatlı bi ses var yüklendikçe artıyor. Gaz pedalım eskisine nazaran sertleşti bu durum iyiye işaret gibi geldi,orjinal filitre tertibatı varken pedal yumuşak tı kalkışlarda özellikle normalden biraz fazla basmam gerekirdi şimdi zımba gibi basıyorum kalkıyor vites değiştikten sonra yine aynı sertlik eskiden bu daha yumuşaktı. Sizce sebebi ne olabilir ?

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onun sebebi başka olabilir gaz telinde vs bişeyde veya pedalın yayında sıkıntı olabilir tahminimce... bide ben gaz kelebeğine bağlı kullanıyodum filtreyi griffe de.. 3k devirde giderken gaza yüklenince ortalıgı yıkıyodu devirlendikce kesicideyken catır cutur ediyodu hatta
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla onu bunu bilmemde tüplü vectra c ye geçen gün aem dry flow taktım orjinal boruya cuk diye oturdu kutunun sadece üst kapağını sökerek direk orj boruya taktım o yüzden uzatma falan yapmadım yalıtım yapacağım bekliyor ama bu haliyle bile sıcaktan bayılma yok seste gayet süper helede aracın yiyeceğinden fazla gaz verince dipleyince kükrüyor resmen...
    inş sorunun hallolur..
    lpgden olduğunu sanmıyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onun sebebi başka olabilir gaz telinde vs bişeyde veya pedalın yayında sıkıntı olabilir tahminimce... bide ben gaz kelebeğine bağlı kullanıyodum filtreyi griffe de.. 3k devirde giderken gaza yüklenince ortalıgı yıkıyodu devirlendikce kesicideyken catır cutur ediyodu hatta
    En son silikon ekle filitreyi 5 cmlik pimaş boru yardımı ile taktıktan sonra gayet memnunum bi sıkıntı yok. Uzun boruyla ses alamadım nedense,bende kelebeğe taktım diyebilicek kadar yakın bi uzantıyla araya taktım hemen 3k devirden sonra sesi çok hoş dışardan duyanlar daha iyi diyor içerde kesti biraz sesi

Alıntı fdl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla onu bunu bilmemde tüplü vectra c ye geçen gün aem dry flow taktım orjinal boruya cuk diye oturdu kutunun sadece üst kapağını sökerek direk orj boruya taktım o yüzden uzatma falan yapmadım yalıtım yapacağım bekliyor ama bu haliyle bile sıcaktan bayılma yok seste gayet süper helede aracın yiyeceğinden fazla gaz verince dipleyince kükrüyor resmen...
    inş sorunun hallolur..
    lpgden olduğunu sanmıyorum..
    aynen banada kaliteli bir filtre lazım bu taktığım ucuz yollu bişey,havalar şimdi soğuk bayılma yapmıyor ama yaza doğru şekil alabilen boruyla uzatıcam far arkasına doğru. Şimdi bir sorunum kalmadı çok şükür sağol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)