Herkesin arabasna hakim olduğumuda söylemedim. zamanında karşılaşılmış şeylerden bahsettim. 50000 ya da 500000 bu kullanıcının insanlığına kalmış.ben 160 de 98 model Polo'mun şanzımanını komple bir bakıma sokmuştum ve dişlilerinin değişmesi gerektiğini söylediler. ( Babam Serviste çalışmakta sizi s.kmişler gibi gereksiz cümleler kurmaya gerek yok.) Vuruntu olayına gelince de Sesli geçişler yapar duyarsınız yani tak diye.
önce edebinle konuş, anlaşalım.. terbiyeli ol..
genel olarak konuşulan bir konuda şu şöyledir bu böyledir diye ahkam kestiğin an bu tip tepkiler alırsın.. benim arabamda vuruntu yok 50.000 km de.. keza sultanoğlu nun da aracında yokmuş vuruntu.. bu olur şu olur diye genelleyemezsin.. bu şekilde konuşuyorsan benim arabamı benden daha iyi mi tanıyorsun diye bir yanıt alırsın.
98 model polo da böyle bir sorun yaşamıştık biz desen kimse bişey demez.. ama onun yerine bu tarzda ahkam kesersen bu tip tepkiler alırsın.. anlaştık?
Ahkam kesmiyorum bazı yaşayarak öğrendiğim şeylere dayanarak emin bir şekilde ifade ediyorum bildiklerimi burda anlaşalım. Şu forumda gördüğüm kadarıyla açılan her konuda tartışma çıkarma zorunluluğu var sanırım. Gerekli açıklamalar yapılarak yazılmış herşeye itiraz etme ya da ti ye alma olayları dönüyor saçmalık yani. belki benden çok km yapmışlığınız olabilir ufak tefek şeyler için servis ya da sanayi ye gitmiş olabilirsiniz ama sadece ufak tefek şeyler için gitmişsinizdir. Ben 23 yaşındayım ve ömrümün yarısı serviste ya da kendi dükkanımızda babama yardım etmekle geçti ve sizin gördüklerinizden daha çok ve şeylerle karşılaştım bu süreçte. 3 2 1 ya da 1 2 3 yapıpta şanzıman ve pistonları eline alıp gelenleri de gördüm. Herkesin kendi aracıdır kendi parasıdır istediği şekilde kullansın ve kendi görsün ileride başına açılacak sıkıntıları.. Saygılar.
benim bildiğim motor yüksek devirdeyken N ye atmayın derker, motorun döndüğü devrin 2 katını dönermiş şanzıman 1 yerde okumuştumda nerde hatırlamıyorum,
tci da olabilir
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Suanki aracım 4. Otm vitesli aracım.genelde alışkanlıktan her ışıkta durduğumda N ye alıyorum.yol bilgisayarından takip ettigim kadarıyla yakıt tüketimi de düşüyor.
Kalkış yapmadan önce D ye alıp ayağım frende min. 2 3 sn bekledikten sonra hareket ediyorum.araca yararı yada zararı var mıdır bilemiyorum fakat mutluyum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)