Zavoli alman bir marka. bugun Doğuş grubu bile Araclarında Garantıyı bozmadan Zavoli kullanıyor.
Printable View
Zavoli alman bir marka. bugun Doğuş grubu bile Araclarında Garantıyı bozmadan Zavoli kullanıyor.
Hangi arabaya, hangi motora taktıracağınız önemli.
Standart 4 silindir 1.6LT atmosferik bir motorda ortalama bir kit iş görür. Ama aşırı beslemeli, modifiyeli ve/veya yüksek hacimli motorlarda motorun özelliklerine göre bir kombinasyon hazırlamak gerekir.
Örneğin aşırı beslemeli bir motorda 1500mbar altında regülatör kullanmayın. Hemen hemen her kit MAP'ı destekler. Map sensörü de bağlatın. Veya Oem Map sensörünü tanıtın. Mesela BRC'de ayrıca Map sensörü bağlamazlar ama daha iyisini, yani aracın Oem map'ını kite tanıtırlar, kalibre ederler. Modlu ise oksijen sensörü bağlantısına gerek yok. Ayrıca oksijen sensörü bağlantısı olanlar da sensör değerine göre düzeltme yapmıyor. Sadece programlama sırasında size sensör değeri ile ek bilgi veriyor.
Modlu ve/veya aşırı beslemeli motorlarda yakıt besleme borusunun çapı da önemli. Atmosferik 1.6 bir araçta 6mm yeterli gelirken, turbo veya yüksek hacimli motorlarda 8mm gerekir.
Aynı şekilde enjektör seçimi de motor gücü ve beslemesine göre olmalı.
Eğer standart, modsuz bir araçsa obd'den fuel trim değerlerini okuyup ona göre düzeltme yapabilen bir kit tercih edilebilir.
Sonuç olarak, şunu taktırırsan sorun yaşamazsın, şunu taktırırsan yaşarsın diye birşey yok. Piyasadaki kaliteli markaların hemen hemen hepsinin farklı güçlerdeki motorlar için farklı kitleri veya opsiyonları var. Bu tercihlerle araç sorunsuz yürür hale getirilir.
markadan daha ziyade usta-montaj kalitesi çok daha önemli.
brc kullanıyorum, taktıralı 20 bin km oldu. bi ara bilmediğim yerden gaz almıştım, bir iki kere stop etme sorunu yaşatmıştı, sonra kendiliğinden geçti.
bunun dışında ne arıza ışıgı ne sıkıştırınca benzine geçme v.s. herhangi bir problem yaşamadım. 50 liraya karmada 250 km yapabiliyorum.
lpgde uzun vadede subaplarda yıpranma olurmu endişem var biraz, onun dışında taktırdıgıma cok memnunum.
prinslerin subap yağlama sistemli olanları varmış...
şahsen 2.4 accordum olsa kesinlikle prins taktırırdım ama onun dışında 2.0 hacim altına brc yeterli gibi geliyor bana.
1,8 otomatik INTEGRA'ya ne marka önerirsiniz beyler ?
En iyi Lpg kiti tabiki prins ve teleflex dir.. zaten volvo nun onay verdiği resmi lpg firmasıdır teleflex..
benim aracim 5 silindir 154hp, brc'nin plug&drive dedigi kitten var
turuncu enjektörler, uygun borular ve 1200luk regulatorle yapilan son ayarlarda benzine cok yakın, bence fark %10un altindadir
zavoli de cok methediliyor ona da bir bakin isterseniz.
şun zavolli kullanıyoruz brc kadar kalitelidir fakat daha ucuz şuan 1300 olması lazım. gerçekten iyi bi firma
fiyata göre sıralarsak
zavolli/brc/mtm/teleflex/prins
yakma değerleri:
passat 1.8 N/a 125 ps 170 nm. 1400 kg ve turboya gore daha cok yakıyor
lpg izmirde 2.40tl
ş.dışı . 30 tl ye 135 km gidiyor(sakin)
ş.içide. 30 tl ye 105 km....(sakin)
ş.içi aşırı hayvansal kullanımda 85 km gidyor
iyiki konuyu açmışım beyler hepinize teşekkür ederim cumartesi günü bende a4 e taktırmayı düşünüyorum 1-2 yerle markaların kendi sitelerindeki bayilere gidicem direk zaten çoğu maslakta var
verilen değerler çok iştah kabartıyo gerçekten gezmeyi çok özledim yıllardır doya doya :)
ozaman bu kitlerin standart fiyatlı olanlarından değil map sensörünü tanıyan oksijen sensörünü tanıyan büyük regülatörlü vs bi kit taktırıcaz
benim gönlüm prins te eğer çok abartı bi fiyatı yoksa bu bahsettiğim şekilde bi kitin taktırır rahat ederim inşallah
birde bu prinsteki performans ekonomi modu olayı gerçekmidir?
yusufçum istanbuldamısın öm at bana :)
landi renzo nun bosh enjektörlü olanini arastirin derim özellikle büyük motorlar icin bosh enjektörü kullaniyorlar heleki alman araclarina cok iyi uyum sagliyor golfümde ve focusumda bu markayi kullaniyorum
en iyisi prins ve teleflex dir hollanda malıdır pek çok markanın tek onayladığı lpg firmasıdır volvo avrupa corvette ayrıca sıvı püskürtme ve yağlama sistemleri gibi özel sistemleride geliştiren yani bu konuda ar-ge yapan firmalar ve devamlı lpg sistemleri üstünde yenilikler yapıyorlar..
fuarda prins sıvı püskürtme lpg sistemini porsche cayenne üstünde uygulamışdı..
http://reklamail.com/img/1288264373_PRINS-AUTOSHOW.jpg
http://www.trtuning.com.tr/images/ha...%20%281%29.jpg
prins khein enjektörleri kullanır japon malı dünyanın en iyi ve sessiz kaliteli enjektörleriden biri deniyor.
yazılım olan 1.8t olan motorda Landi Renzo marka lpg kit ile 5 sene bindim ve sorunsuzdu . simit tankta lpg basıncı düştüğü için sıkıntı oluyor 60 lt . veya 55lt lik tank koydurursanız sıkıntısız binersiniz. (yaşadığımı söyledim yanlış anlaşılmasın)
Ya arabayı sırf yakıttan dolayı turkıyeye getıremıyorum benzın pahalı dıye.LPG'de hıc kullanmadım nerdeyse 2defa deneme haricinde.İstanbulda S6 için tavsiye edebiliceğiniz usta varmı.. enjektorler max kac hp'ye kadar desteklıyo(yada bu tarz bısey vs hacim artık herneyse) 4.2 v8.. Az biraz perf. düşşün sorun değil ama ist trafiğinde çekilmez olur benzinde kullanırsam :( mevcut lpg kitimden memnun değilim sökülüp sıfırdan yapılmasını istiyorum şahsen..Bana da bir yardımcı olsanız..:)
Bu arada benimde dolum yerim orj. depo kapağımın içinde..
Prins sorunsuz olur. teleflex ve brc aynı diye biliyorum. eğer aynıysa brcnin enjektörleri sesli çalışıyor araba dizel gibi oluyor.
herkesten bişey öğreniyoruz sanırım prins le bu işi çözücez 2000 tl civarında bu işten çıkarsam çok iyi olur fakat her markanın anladığım kadarıyla giriş ve üst seviyeleri var onuda araştırmak lazım ben bi prins bayisi bulup iletişime geçicem
yusuf bende aynı şekildeyim gına geldi arabaya binip biyere gidicem 45 defa düşünüyorum yeter tamam artık buraya kadar :)
prins doğru tercih olur giriş sınıfı var silver diye geçer onları önermem fiyatı düşükdür ama khein enjektör kullanılmıyor orjinal khein enjektörlü kit alın.. aracına bağlı yada çok seviyorsan valve vare özel yağlama sisteminide yaptırın.. valve care ek olarak sisteme ekleniyordu 400 tl gibi bir şeydi en son..
biz arkadaşın 2011 s60 2.0t galeriden çıkar çıkmaz valve care li kiti taktırdık araba şimdi 30 bin küsurlerde bir 30 bin km falan sonra arkadaşın dediğine göre kit kendini amorti ediyormuş şu anda yarı fiyatını amorti etmiş..
s60 a kiti herşeyiyle nekadara taktırdınız acaba ?birde prinsmi sizinkide
arkadaşa sorarım valve care kit dahil 2600 tl civarına taktırmışdı..
sizin araç fsi yada tsi motorsa prinsin sizin araca özel kiti var 3 bin tl civarında.. normal ise motorunuz normal vsi kit taktırıcaksınız o daha ucuzdur.
bu işte en önemli olay işçiliktir brc ve prins iyi seçim yanlız prinste servis olayı az brc de nreye gidersen git bulursun
aracınızın dizel gibi çalışmasını istemiyosanız brc taktırmayın açık ve net..
ses olayı canımı sıkar bunu ilk defa duydum aracım tsi falan değil normal 1.8t takılıcak passat ta 1.8t 2001 model ikiside bu durumda 3000 beni aşar ama 2000-2500 arasını zaten gözden çıkardım gibi
valve care sistemini taktırmassan sanırım 2 bin tl civarına taktırırsın khein ennjektörler sessizdir.
prins ve teleflex adam gibi programlanamadığı yazılımına müdahale kısıtlı olduğu için bence çöp, ayrıca regülatörleride yetersiz kalacaktır ve çift regülatör kullanılacaktır....
brc yada mtm taktırın, mtm yi şiddetle tevsiye ederim, çünkü piyasadaki en baba enjektörleri kullanıyor(keihin) aynı enjektörleri prins te kullanıyor ancak dediğim gibi prins e o para çok fazla bence....
mtm brc ile birabir aynı kit enjektörleri daha iyi, regülatörü piyasadaki en iyi geniusmax denilen regülatör, tek başına prins teleflex regülatörlerinin ikitanesinin yaptığı işi yapar...
montaj vs derseniz ben istanbuldan kalkıp taa ankaraya gittim :)
ankarada quattro garage bakir usta montajı yaptı sağolsun 70bin km oldu hiç sıkıntım yok :)
garajın ismindende anlıyacağınız üzere admalar özellikle 1.8t dede uzmanlar ve bekir usta kalibrasyonu araca wideband bağlayarak yapıyor bu çok büyük bir artı :)
maslaktada mtm in yeri var hatta ben ilk orayla görüştüm adam maldan çok emin o sırada alman plaka yeşil bi passat 1.8t ye takıyolardı ama bu wideband le yapmaları benim için en önemlisi bana kim evet o şekilde yapıyoruz derse ona gitmeyi planlıyorum mtm i vw grubu için çok fazla duymaya başladım servisimde orayı önerdi bi görüşmeye gidicem cumartesi günü
kendimi yeni bi dizel araba alıcak gibi hissediyorum bmw nin muayene işleri olmasa çoktan halletmiştim ama pazartesiye falan sarkıcak gibi görünüyor
2500liralar 3000liralar bence verilmez.o kadar para veripte yedek parça sorunu yaşamakta ayrı bir olay. Gidin 2a mühendisliğin yetkili bir bayisinde 1500liraya taktırın.. Biraz araştırın bulunduğunuz yerdeki bayilere gidin hangisi yatarsa kafanıza yaptırın. Brc türkiye şartlarında en mantıklı tercih. Parça garantisi malzeme kalitesi olarak. Ayrıca enjektör sesi denilmiş brcnin en güncel modeli olan my11de sesi bariz azalttılar..
brc de ekstra bı ayar yok wıde band seklınde, bızım corsaya baglandıgında sadece orjınal ecudakı verılerı alıp lpg ıcın gereklı sekılde correct ettı 3 4 dakıka ıcınde ecu kendı kendıne ve o sekılde kullanılıyor arac suanda, yanı wıde bandla feklan hıcbısekılde ayar yapılmadı ve aracın degerlerı 1.2 aracta max yuzde 30 verım alırsın denmesıne ragmen yuzde 40 ustunde
brc yi bilmemde landi renzolu bir kaç opel gördüm tır tır tır ses geliyordu.
valla bu brc enjektorlerinin sesi muhabbetine bende 3-4 gun once bi arkadasimin aracina bakarken sahit oldum..
baya baya tikir tikir bi ses geliyordu..
biz arabanin akusune bakiyorduk merak ettim dinledim farkettimki enjektorlerden geliyordu, baya diesel gibi otuyordu yani..
brc nin belki modelinden modeline fark olabilir bilmiyorum ama o sesi duydugumda cok sasirmistim o bir gercek :)
mtm konusunda mtm nin methini bende duydum ama bir ara firma khein enjektör tedarik edemiyordu.. bir sıkıntı vardı enjektör konusunda farklı gene kaliteli bir marka kullanıyoruz demişlerdi..
prinsde parçada sorun olmaz zaten sağlam takılan bir prins kitde normal bakım dışında ekstradan bir servis yüzü görmez ben prins alıpda henüz pişman olmuş birini görmedim..
bir forumda bir arkadaşımızın bmw de vardı yaklaşık 80 bin km prinsde kullandığı bmw 3.30ci nı üstündeki kitle sattmışdı sorunsuz sıkıntısız çokda memnundu kitten..
tabi her şeyin bedeli var prins teleflex gibi kitler diğer kitlere oranla tuzlu..
mtm nin kullandığı keihin enjektörlerinde kesinlikle ses duyamazsınız kaput açıken bile lpg enjektörlerinin çalışma sesi zor duyulur....
istanbulda ayarı wideband ile yapan yer yok ama maslakta kit i taktırdıktan sonra araca bi wideband takıp, kabloyu araca bağlayıp laptop ile özgün abinin dükkanın yolunu tutarsanız, mükemmel bir şekilde ayarınızı yapıcağını düşünüyorum :)
brc yi tavsiye ederim...