User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
123 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: en iyi lpg kiti hangisi ve nerede bağlatmalı

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkesten bişey öğreniyoruz sanırım prins le bu işi çözücez 2000 tl civarında bu işten çıkarsam çok iyi olur fakat her markanın anladığım kadarıyla giriş ve üst seviyeleri var onuda araştırmak lazım ben bi prins bayisi bulup iletişime geçicem
    yusuf bende aynı şekildeyim gına geldi arabaya binip biyere gidicem 45 defa düşünüyorum yeter tamam artık buraya kadar

d16y4
    Misafir
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkesten bişey öğreniyoruz sanırım prins le bu işi çözücez 2000 tl civarında bu işten çıkarsam çok iyi olur fakat her markanın anladığım kadarıyla giriş ve üst seviyeleri var onuda araştırmak lazım ben bi prins bayisi bulup iletişime geçicem
    yusuf bende aynı şekildeyim gına geldi arabaya binip biyere gidicem 45 defa düşünüyorum yeter tamam artık buraya kadar
    bilinen bir yerde montajını yaptır ve sürekli başında ol

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    prins doğru tercih olur giriş sınıfı var silver diye geçer onları önermem fiyatı düşükdür ama khein enjektör kullanılmıyor orjinal khein enjektörlü kit alın.. aracına bağlı yada çok seviyorsan valve vare özel yağlama sisteminide yaptırın.. valve care ek olarak sisteme ekleniyordu 400 tl gibi bir şeydi en son..

biz arkadaşın 2011 s60 2.0t galeriden çıkar çıkmaz valve care li kiti taktırdık araba şimdi 30 bin küsurlerde bir 30 bin km falan sonra arkadaşın dediğine göre kit kendini amorti ediyormuş şu anda yarı fiyatını amorti etmiş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s60 a kiti herşeyiyle nekadara taktırdınız acaba ?birde prinsmi sizinkide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşa sorarım valve care kit dahil 2600 tl civarına taktırmışdı..
    sizin araç fsi yada tsi motorsa prinsin sizin araca özel kiti var 3 bin tl civarında.. normal ise motorunuz normal vsi kit taktırıcaksınız o daha ucuzdur.

caglargungor
    Misafir
    bu işte en önemli olay işçiliktir brc ve prins iyi seçim yanlız prinste servis olayı az brc de nreye gidersen git bulursun

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracınızın dizel gibi çalışmasını istemiyosanız brc taktırmayın açık ve net..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses olayı canımı sıkar bunu ilk defa duydum aracım tsi falan değil normal 1.8t takılıcak passat ta 1.8t 2001 model ikiside bu durumda 3000 beni aşar ama 2000-2500 arasını zaten gözden çıkardım gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valve care sistemini taktırmassan sanırım 2 bin tl civarına taktırırsın khein ennjektörler sessizdir.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prins ve teleflex adam gibi programlanamadığı yazılımına müdahale kısıtlı olduğu için bence çöp, ayrıca regülatörleride yetersiz kalacaktır ve çift regülatör kullanılacaktır....

brc yada mtm taktırın, mtm yi şiddetle tevsiye ederim, çünkü piyasadaki en baba enjektörleri kullanıyor(keihin) aynı enjektörleri prins te kullanıyor ancak dediğim gibi prins e o para çok fazla bence....

mtm brc ile birabir aynı kit enjektörleri daha iyi, regülatörü piyasadaki en iyi geniusmax denilen regülatör, tek başına prins teleflex regülatörlerinin ikitanesinin yaptığı işi yapar...

montaj vs derseniz ben istanbuldan kalkıp taa ankaraya gittim
    ankarada quattro garage bakir usta montajı yaptı sağolsun 70bin km oldu hiç sıkıntım yok

garajın ismindende anlıyacağınız üzere admalar özellikle 1.8t dede uzmanlar ve bekir usta kalibrasyonu araca wideband bağlayarak yapıyor bu çok büyük bir artı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslaktada mtm in yeri var hatta ben ilk orayla görüştüm adam maldan çok emin o sırada alman plaka yeşil bi passat 1.8t ye takıyolardı ama bu wideband le yapmaları benim için en önemlisi bana kim evet o şekilde yapıyoruz derse ona gitmeyi planlıyorum mtm i vw grubu için çok fazla duymaya başladım servisimde orayı önerdi bi görüşmeye gidicem cumartesi günü
    kendimi yeni bi dizel araba alıcak gibi hissediyorum bmw nin muayene işleri olmasa çoktan halletmiştim ama pazartesiye falan sarkıcak gibi görünüyor

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2500liralar 3000liralar bence verilmez.o kadar para veripte yedek parça sorunu yaşamakta ayrı bir olay. Gidin 2a mühendisliğin yetkili bir bayisinde 1500liraya taktırın.. Biraz araştırın bulunduğunuz yerdeki bayilere gidin hangisi yatarsa kafanıza yaptırın. Brc türkiye şartlarında en mantıklı tercih. Parça garantisi malzeme kalitesi olarak. Ayrıca enjektör sesi denilmiş brcnin en güncel modeli olan my11de sesi bariz azalttılar..

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gönlümde taht kurdu verilerle Bu arada araç kaç model ve kit ne marka ?
    2000 model arac kıtte eften puften bı marka 700 lıraya taktırıldı adını bıle hyatırlayamıyorum sen dusun
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MehmetAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Prins sorunsuz olur. teleflex ve brc aynı diye biliyorum. eğer aynıysa brcnin enjektörleri sesli çalışıyor araba dizel gibi oluyor.
    oyle bı sorunumuz yok bızım belkıde sana denk geldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses olayı canımı sıkar bunu ilk defa duydum aracım tsi falan değil normal 1.8t takılıcak passat ta 1.8t 2001 model ikiside bu durumda 3000 beni aşar ama 2000-2500 arasını zaten gözden çıkardım gibi
    tandıgım 3 kısıde var brc hıcbırıde o sekılde calısmıyor emın olabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maslaktada mtm in yeri var hatta ben ilk orayla görüştüm adam maldan çok emin o sırada alman plaka yeşil bi passat 1.8t ye takıyolardı ama bu wideband le yapmaları benim için en önemlisi bana kim evet o şekilde yapıyoruz derse ona gitmeyi planlıyorum mtm i vw grubu için çok fazla duymaya başladım servisimde orayı önerdi bi görüşmeye gidicem cumartesi günü
    kendimi yeni bi dizel araba alıcak gibi hissediyorum bmw nin muayene işleri olmasa çoktan halletmiştim ama pazartesiye falan sarkıcak gibi görünüyor
    brc de ekstra bı ayar yok wıde band seklınde, bızım corsaya baglandıgında sadece orjınal ecudakı verılerı alıp lpg ıcın gereklı sekılde correct ettı 3 4 dakıka ıcınde ecu kendı kendıne ve o sekılde kullanılıyor arac suanda, yanı wıde bandla feklan hıcbısekılde ayar yapılmadı ve aracın degerlerı 1.2 aracta max yuzde 30 verım alırsın denmesıne ragmen yuzde 40 ustunde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    brc yi bilmemde landi renzolu bir kaç opel gördüm tır tır tır ses geliyordu.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu brc enjektorlerinin sesi muhabbetine bende 3-4 gun once bi arkadasimin aracina bakarken sahit oldum..
    baya baya tikir tikir bi ses geliyordu..
    biz arabanin akusune bakiyorduk merak ettim dinledim farkettimki enjektorlerden geliyordu, baya diesel gibi otuyordu yani..
    brc nin belki modelinden modeline fark olabilir bilmiyorum ama o sesi duydugumda cok sasirmistim o bir gercek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu brc enjektorlerinin sesi muhabbetine bende 3-4 gun once bi arkadasimin aracina bakarken sahit oldum..
    baya baya tikir tikir bi ses geliyordu..
    biz arabanin akusune bakiyorduk merak ettim dinledim farkettimki enjektorlerden geliyordu, baya diesel gibi otuyordu yani..
    brc nin belki modelinden modeline fark olabilir bilmiyorum ama o sesi duydugumda cok sasirmistim o bir gercek
    benım dedıklerımın hepsı 2011 montajı yenı versıyonu urunler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)